2012 soon!!!


Outfit of New year





Housewife

Hii dolls. Hoppas ni mår super! Jag håller på att fixa all mat och bakverk till nyårskvällen idag. Har radio på högsta volym och de spelar min älskade artists låtar. Tamer hosny :D så snacka om vilken energi jag får. Nu ska jag börja med min tårta. Vi hörs senare pussssssss


Nyårs spa

Dags för att ge mig själv lite lyx efter en dag full med massa ärenden.


H&M spring 2012


Arabiska isbjörnar

Hahahaha omg vad söta dansande isbjörnar. Jag dör hahahaha


Result


Pizza avec tortilla bröd


Dagens outfit


I adore black


Day on Ice



Mellandagsrea Part One






Från vänster till höger:
Kimono, H&M
Uggs, H&M
Läppstift Color feve, Lancome
Parfym, Cuore Batticuore (Kicks)
Necessär, Läppbalsam & Läppglans, H&M
Halsband, Bijoux Brigitte & Lindex
Leggings, H&M
Halsduk, Lindex 


Eye Candy


H&M


Red


Ångeeeest

Kom hem runt 7 tiden. Vart heeelt död. Det enda jag såg framför mig var sängen. Har sovit ändra fram tills nu. Jag vet inte vad jag ska göra kl halv 1 på natten? N kommer jag aldrig kunna somna om... Jobbigt. 

Det har varit skitkul! Jag och skridskor alltså... Om ni hade varit där så hade ni fått er ett gott skratt. Kände mig som bambi på hal is. Men mot slutet efter att ha plågat mina vänner till att lära mig så blev det lite bättre haha. Men detta måste definitivt göras om. Så himla trevlig stämning det var där.

Bilder kommer upp senare. Måste även visa mina inköp de senaste dagarna. Och skriva en årsresumé... haha :D

Godnatt mina kära. Jag kommer nog vara vaken som en uggla denna natt. Ska leka med min söta hamster. Puss




Hälsning!


Skridskor

Godmorgon mina fina. Sitter och stress äter min frukost häääraaa. Ska ut om en stund in till stan. Ska bla åka skridskor :D jag längtar. Eller inte.... Kommer nog vara liggandes på marken mer än stående om ni fattar vad jag menar hehe. Vi hörs senare, har med mig min mobil så att jag kan mobilblogga ;)


Beige nails

Nu när julen är slut tog jag bort mitt gamla nagellack. Istället lackade jag på en fin beige färg som får naglarna att se fina och fräscha ut. Nu måste jag sova för imorgon väntar en fullspäckad dag. Nighty night!


Kimono

är helt slut efter all shopping idag. Sen ska vi inte prata om vädret ute. Kändes som att jag skulle flyga iväg vilken sekund som helst! Jag får visa er imorgon alla godingar jag fick med mig idag. Nu äre mys framför teven med min snygga kimono från h&m. Ha en trevlig kväll dolls :-)


Mellandagsrea

Shoooooopppppiiiiiiingggggg


Energy drink for women

Who run the world? Lol


He's just not that into you!

Så hette filmen jag såg igår. En film som visar exakt hur vi tjejer hanterar kärleks relationer. Rekommenderas starkt.

Jag tänkte skriva lite om hur vi tjejer är. Hur komplicerade vi faktiskt är. Först och främst vill jag bara klargöra en sak. Kärlek börjar INTE med bråk. Om en kille är taskig mot dig så är han INTE kär i dig. Enkelt! 

En tjejkompis berättar för dig om hur killen hon precis träffat aldrig ringt henne sedan deras första dejt och du svarar: ja men det kanske har hänt något, han kanske är sjuk, påkörd eller DÖD. Låter detta bekant?

Vi ska alltid hitta massa ursäkter för att man är rädd att inse sanning. Eller kanske så vill man inte såra sin bästa vän? Varför ska det vara så komplicerat att förstå att killen helt enkelt INTE ÄR INTRESSERAD? Han vill inte ha dig. That's it! Att stalka honom och hjärntvätta dig själv till att han gillar dig är inte rätt. Killar är väldigt enkla. Gillar de en tjej bjuder de ut henne på en dejt. Om han fortfarande är intresserad efter dejten så kommer han RINGA UPP. Ringer han inte upp så kan du radera hans nr från din telefon. Det låter hårt men sånt är livet. 

Vi tjejer tror att vi märker minsta detalj men vi har fel. Det vi märker hos en person är det vi själva vill märka. Om du gillar en kille så kommer du gå så djupt i vartenda ord han har sagt till dig som får dig att tro att han vill ha dig. 

Så snälla tjejer. Sluta vara komplicerade. Sluta hitta på massa ursäkter som får er att tro att han vill ha er. Är killen en skitstövel så sluta hunda efter honom. Sluta stalka honom. Han är helt enkelt inte intresserad!


11C varmt på jul!!!


Marrakech

Sitter och tittar på olika hoteller med syster. Vi har redan börjat planera lite inför sommaren hihi. Vi har eget hus i Marocko men vi tänkte prova att bo i ett 5-stjärnigt hotell i Marrakech. En välkänd stad i Marocko. 

Vi hittade väldigt fina hoteller och jag blev fascinerad av priserna. Det var mycket billigare än vad jag hade trott.
Vi funderar på dessa fina.














Detta för en tusenlapp för oss båda per natt. Jag säger bara OMG!

Storstädning

Musik på högsta volym och städning! Fett kul att dansa och städa samtidigt :D
Det är ju nyår snart så håller på och storstädar med min syster för att kunna ha tid att gå ut innan 2011 tar slut. 

Jag tänkte göra en resumé på detta år. Det har hänt så mycket.  Det skulle faktiskt vara kul. Vad tycker ni?

Nu väntar tvättstugan på mig... Take care dolls.


En bild som min kusin tog från planet påväg till Marocko för några dagar sedan. Detta är min hemstad Kenitra som ligger vid kusten till Atlanten. Ser ni de två "pelarna" som går ut i havet? Mellan dem två så är det floden Sebou som börjar och går in mot landet. SoubhanAllah.
Saknar mitt hemland så mycket. Längtar tills jag åker dit igen



Something borrowed

Myskväll med film, té och lussebullar.


Mobilinlägg

Är ute och promenerar lite. Det är helt dött ute! Fett läskigt haha. Funderar på om jag borde gå tillbaka hem... I think i should.


She doesn't mind



~ Girl I got you so high,
and i know you like.

Sean Paul <3

Gullunge




Time for taco

Har inte ätit tacos på jättelänge, så nu är det dags för mys middag med mamma och syster. Ha en trevlig kväll!


X-mas Hair bun






X-mas hair tutorial

Har precis gjort färdig en snygg hair tutorial. Lite inspiration till julen. Kika hit om en stund så finner ni den.
Puss dolls

 

 

 


Nails with X-mas lights.



Jul inspirerade naglar

Sitter och fixar jul dekoration på mina naglar. ;-)




Day to Night makeup

Har ni också stött på problemet då ni ska till en fest på kvällen men har inte tid att ta bort ert smink från dagen? Här har ni en video på lösningen till detta!





Sihame (syrran) gästbloggar

Hej på er allihopa, tänkte ge er 5 bra filmtips. Jag lovar det är inte bara tjej filmer utan detta är filmer för alla ;D

Abduction

Crazy stupid love (älskar filmen den är så rolig och ett plus är ju ryan gosling)

White chicks (roligaste filmen genom tiderna)

No strings attached

Never back down



God jul också allihopa.

/Sihame

 


 

 

 

 

 


Golden dream





New watch

Är ute och tittar runt i olika butiker. Har på mig en snygg guldig klocka. Hörs sen mina söta


fika + Julklapp

Alltså först och främst. Denna blogg är ingen blogg där jag skriver om mina privata problem. Jag anser att mina privata saker inte skall synas på bloggen alls. Utan det enda jag skriver om är det jag brinner för. Mitt privatliv håller jag helst utanför. Jag vill ju att ni ska läsa en underhållande blogg! Inte någon deppig blogg om mina problem etc. Så framöver så kommer ni inte få några inlägg till som inlägget här nedan hehe.  

Jag var ute med min fina mamma idag. Vi fikade, eller snarare slutade det med att vi hamnade i burger king hehe. Jag har ju tagit en liten paus från min diet. Men jag fortsätter att vara nyttig. Asså snubben som jobbade i BK skrämde mig. Jag har seriöst inte köpt något därifrån sedan fleeera månader tillbaka. Och han stirrade på mig och sedan sa han att han kände igen mig. Sen så kom han ihåg mig och han hade tydligen frågat mig vart jag kom ifrån. Haha omg jag trodde verkligen aldrig att någon skulle komma ihåg mig... Inte för att jag vill det heller.

Jag var barnvakt idag till sötaste flickan någonsin. Vi har alltid så kul ihop. Idag så hade hon tillsammans med sin mamma köpt en present till mig. Hur söt??? Blev så glad. Hon visade mig glatt paketet med julklappen jag köpte till henne och kunde knappt vänta tills hon fick öppna den. Ville fan äta upp henne haha. Så gullig. :D



Mina missfärgade naglar och sjuuukt snygga ringen jag nyligen köpt! :D

Min julklapp hihi


I slutändan står man där ensam

Jag har som person växt otroligt mycket de senaste åren. Jag har lärt mig att inte vara naiv och att inte lita på någon. För det finns ingen person som vill dig något gott förutom din familj. Inte ens dina bästa vänner står vid din sida när du behöver dem.

Att se på när ens närmsta vänner är så falska och de tror seriöst att man är dum i huvudet som inte märker(?) Att man ser på hur de tror att de är bättre än en... Äh, detta gör mig inte besviken alls. För jag har mött så falska mäniskor och blivi så sviken att jag knappt blir förvånad längre. Snart kommer man gå förbi dem man känner utan att säga ett simpelt hej. Jag tror knappt jag har knappt några vänner kvar(?) Men jag är lyckligt lottad som har en familj som bryr sig om mig. Mina föräldrar och mina syskon. Allt annat kan ta sig...

Puss på er mina läsare. Ni är bäst jag svär.


Fika stund

Sitter med mami och har det trevligt. Har på mig en fin julig tröja. Hoppas ni har det skojj!


Words means a lot to me

Jag satt och funderade häromdagen om hur ungdomar OCH vuxna använder så himla avskyvärda ord varje gång de blir arga, frustrerade eller tja, när de t.om är glada (?). Jag är 100% ärlig i min blogg och brukar aldrig skriva om saker som inte speglar hur jag är som person. Sedan barnsben har jag alltid varit en prydlig flicka som skötte sig i skolan. Jag var extremt blyg av mig och var inte någon poppis tjej under lågstadiet och mellanstadiet. Jag har blivit uppfostrad av mina föräldrar till att aldrig använda fula ord eller svära. Jag fick heller aldrig lära mig vad alla svärord betydde förrens jag började 5an(!). Vilket jag är otroligt tacksam för idag. Tro det eller ej men jag har ALDRIG någonsin i hela mitt liv sagt något vulgärt (könsord) rakt ut när jag varit arg eller ledsen eller whatever. Jag tycker att det är otroligt skämmigt att säga något sådant framför någon person. Könsord skulle aldrig kunna hoppa ur min mun och kommer heller aldrig att göra det. Tack och lov!

No offense men jag har aldrig förstått hur man kan spy ut massa könsord så fort man blir sur? Och nu menar jag inte bara tjejer utan även killar. Det är sååå oattraktivt när en killes mun är som en toalett. Det är absolut inte coolt eller attraktivt på något sätt. Det äcklar mig bara.
Iallafall så ville jag bara dela med mig utav detta denna dag haha. Nej men jag stör mig sjukt mycket när jag går ute på gatan och hör småungar skrika massa könsord till varandra. Det är synd. Väldigt synd. För mig så är ord väldigt viktiga. Och jag slänger aldrig ur mig något utan att tänka efter. : ) 

Aja. Nu ska jag klä på mig och gå UT. Har inte varit ute på flera dagar. Jag skyller det på SNÖN! 

Ha det så bra dolls! Vi hörs lite senare. PUSS :D


Lussekatter

pic.twitter.com/oxlBPLfS

Såhär vart resultatet innan det var dags för de att sättas in i ugnen. Gooooda blev de. :D 


Tryck


H&M


@Twitter

Nu har jag inskaffat mig ett twitter konto! Ni kan följa mig HÄR. Eller så kan ni söka på Imy_Bou. Det ska bli kul att twittra!

Nu ska jag tillbaka till mitt bakande. ;-)




Time for baking

Kan ni gissa på vad jag ska baka för något?


Gingerbread









Att bygga ett pepparkakshus med en 6 åring är kul! :D


New design

Hi dolls! Sitter och trixar på min blogg design. Därav den dåliga uppdateringen av nya inlägg. Men detta är snart klart och då kommer jag blogga på som vanligt. puss



Julstämning











































Next jullov!!!

Tentan klar. Nu äre dags för jullov. Överlycklig är jag :-D


Sleep time

Goodnight dolls


TYSTNADEN SOM UPPSTÅR NÄR JINA BERÄTTAR OM VAD HENNES BLOGG HETER

Atikalikalala.

Tycker att hon är värd att besöka. Min bohemian sessa. Och jag är värd att få en kommentar av er mina läsare. Puss.




Movieholic

Kan man säga så? Om man varje kväll tittar på minst en film. Skjuter upp pluggandet för att titta på en film... Haha det är vad jag gör. Har på senaste tiden tittat på sjukt bra filmer. Är en romantik-komedi genre tjej. Så nu ska jag tipsa om sjukt bra filmer med snyggiiiingar i (killar).

A little bit of heaven. Denna film fick mig att både skratta och gråta. Hur funkar det? Den är sjukt bra med ett väldigt fint budkskap. Så ni tjejer som vill hitta en ursäkt för att gråta. Here you go. Glöm inte bara näsdukar bredvid er. Kanske en tröstande hand som klappar er i axeln också? 

The ugly truth. Förutom att killarna är heta så är denna film en av de mest roligaste filmerna ever. Kanske inte en film som man ska titta på med sina småsyskon pga det vulgära språket. Men den är verkligen en höjdare för oss som vill få 6-pack av allt skratt hehe.

The nanny diaries. En sjukt rolig film. Jag gillar nanny filmer. Kanske för att jag själv jobbar som nanny? Iallafall så är denna en väldigt rolig film!

Just my luck. Detta är nog en av de bästa filmerna Linday Lohan gjort. Förutom föräldrafällan som alltid kommer vara en av mina barndoms favoriter.

Detta är några filmer som jag starkt rekommenderar när det gäller komedi genre med romantik i. Nästa gång tar jag någon annan genre. Och killar detta är faktiskt filmer som ni också skulle älska. ;-) Enjoy my dolls!



Iphone ägare

Jag har varit så emot iPhone eftersom att ALLA äger en sådan telefon. Men det blev ändå en iPhone för mig till slut. Satt och lekte med den hela kvällen och imorgon har jag tenta... sweeeet. Har även köpt ett par snygga matchande hörlurar från UrbanEars. Jag visar allt imorgon för nu måste jag verkligen plugga lite. 

Ha en trevlig kväll dolls! Pussss




Jul hälsning från Victoria's Secret


Sweet dream Dolls


Vackra Caftaner

Det jag älskar med mitt kära hemland Marocko är vår smak för kläder, mat och kultur. Vi är otroliga när det gäller vår kultur i landet. Jag är väldigt stolt över det. Jag tänkte börja med en kategori så kallad lär känna marocko här i bloggen så ni får lära känna det magiska landet Marocko. Enjoy!

Jag tänkte börja med vår vackra traditionella klädsel som kvinnor bär på fester, högtider och bröllop. När det gäller kläder så slår jag vad om att vi har världens snyggaste klänningar.

Caftan kallas våra bedårande klänningar. Jag har sett många gånger då H&M kallat sina strand klänningar för Caftaner. Caftan är en klänning med två lager klänningar. Understa klänningen brukar vara i ett tunt tyg. oftast silke. Övre klänningen brukar vara av tjockare tyg med massa broderier, paljetter och guldtråd. Pricket på i:et är breda bältet man har i midjan som framhäver den fina feminina formen.

Nu ska jag bomba er med vackra caftaner som bärs upp av vackra marockanska modellen Laila Hadioui. Hon är ingen zero size modell för Caftaner vill att man ska ha lite kött på kroppen. Och plastikoperation i Marocko finns inte. Det finns bara naturlig skönhet. ;-)































Vem vill inte känna sig som en orientalisk prinsessa i tusen och en natt?


My babies






Dessa DÖ SNYGGA skor är från Nelly! De kostar 600 kr och sist jag såg idag så var de slutsålda. Jag kan förstå varför... De finns även i andra färger.
Kan nån bjuda på mig på någon fest/bröllop? vill ha på mig dem!! 


My babies have arrived!

Yes, fick hem mina älsklingar idag! Skyhöga och mycket snyggare IRL. Kan inte sluta titta på dem. <3 :D

Jag lägger upp bilderna på dem senare.
Nu ska jag fortsätta med min garderob rensning. Ska ge bort alla kläder jag inte använder. Får så dåligt samvete när jag ser hur proppfull min garderob är när det finns människor som knappt har skor... sad but true. Så jag ska skicka iväg kläder med min familj/släkting som ska ner till Marocko. Blir så himla avis! Jag vill också dit :(

Puss!

Glitter

Snyggingar från KappAhl.


forget your boyfriend

This is what these shoes is called. And i can totally agree! :D I just love them. 600kr but they are worth it! Can't wait to wear them.

Nelly.

Favourites


Favorit doften och mascaran som jag aldrig någonsin kommer byta ut mot annan sorts mascara. :)



Fake bob

Tycker att kort hår är riktigt snyggt men det är inte något som jag vill gå runt i heltid. Så igår gjorde jag en fake bob! Det tog lite tid men det blev rätt schysst. :D Dock var det svårt att få håret längst fram att sitta på plats. Men snyggt blev det iafl!. ;-)


I like Mac

Sitter med kusinens mac dator. Photo boot måste vara det roligaste programet som finns! Har tagit tusen bilder, både seriösa och oseriösa haha :-D

















Här började vi få lite flipp...
Vi blev fast...




Här började jag bli lite mer seriös...






slut på ego bilder... Hahaha åh vill också ha photoboot på min dator...


Bilder säger mer än tusen ord



Han kommer så döda mig för denna bild... Tur att han inte läser min blogg...





My african brothaaaa. Vi körde crash bandicoot. Jag älskar det spelet!

Kolla inbjudaren där bak... Jag tog hans dr.dre hörlurar hela dagen :D

Ja, såhär såg min dag ut... Väldigt trevligt.






Suaaaveee



Suavemente, besame
I'll make you do whatever
If I take you away

Shopping del 1

Jag har köpt massvis av saker senaste tiden. Men jag har inte orkat lägga upp något. Så nu kommer allt jag köpt senaste tiden hamna här. Måste leta efter alla plaggen...



Måste verkligen tipsa er om Viva la Diva concealern. Den är exakt likadan som Makeup stores fast i budget pris. Älskar den! 85kr gick den på.


H&M


H&M


And H&M... Yes i'm addicted to H&M. I just love their clothes!


Kameran ville inte samarbeta mer så jag orkar inte kriga hehe. Ska till min brorsas rum för filmkväll! Det blir filmen the time. Hoppas ni får en mysig fredag mina kära. Puss på er.

Avkoppling

Varmt bad och Elle tidning. Behövs det något mer?


Hoppas ni får en härlig lördag!


Tips of the day

Vill ni mötas av en god doft när ni öppnar era lådor med underkläder? Då har jag ett tips till er som är superbra och som dessutom går jättefort att fixa.



Detta behöver ni:
Silkespapper.
Tvål med er favoritdoft.
Tejp.

Rulla tvålen i silkespappret. Tejpa bak för att säkra att tvålen inte glider ur silkespappret. Voila!





Detta behöver ni:
Tyllpåse eller spetspåse. 
Pot pourri.

Lägg pot pourri i en tyllpåse eller spetspåse. Se till att stänga påsen väl så att inget ramlar ut. Voila!

Nu har ni två enkla sätt att låta era lådor dofta gott!
Hope you like it dolls.






Photoshoot

Model: Imane B
Photographer: Matilda L
Makeup: Felicia