Color

Var och handlade lite färgglatt idag.
Den här toppen är så mycket finare IRL. Bilden ger inte den rättvisa alls!

I wanna know your name


Dagens


Tröstshopping

Folk tröstäter när de är ledsna och stressade. Jag shoppar istället. Klickade hem lite saker jag hittade på rea! Nu blev genast på bättre humör. Now back to reality...

Stress N more Stress

Kan inte någon göra mina skolrester och kompletteringar ? Jag kommer snart bryta ihop. Orkar inte mer :(

Ta mig tillbaka till denna kväll och ögonblick!

Chanel Summer 2011 makeup look

Daily Beauty -Chanel Summer 2011 Makeup Collection: A Sneak Peek!

Christian Dior Summer 2011 makeup look à la 60


Fatima's Hand


I begin to smell the freedom

 

 

 


Studentpresenter

Min kära Mami kom hem från Marocko inatt och med sig hade hon flera studentpresenter från släkten till moi. Överlycklig blev jag :D synd bara att dem inte kommer kunna närvara under min mottagning. 

Så, hur mår ni då? Jag känner mig seeg som fan. Sen partynatten har jag varit helt OFF. Jag är verkligen ingen partypingla. Nu måste jag börja plugga och tvätta mitt hår som är fullt med hårspray från skivan....

Ciao Ciao

The Beauty of Nature - By Me


Brazil, Morocco, london to Ibiza.


Inspiration Summer 2011

Let your eyes enjoy

Colorbomb

Jag älskar att läsa bloggar från hela världen!
En av favorit modebloggar är Maytedoll. En vanlig tjej precis som jag som brinner för kläder! Hon lägger upp dagens outfits varje dag vilket jag tycker är grymt kul att få titta på eftersom jag får en massa inspiration.
Jag ÄLSKAR att klä mig i färgbomb nu under sommaren. Att blanda blått, rosa, gult, turkos, beige, tja alla färger tillsammans är riktigt hett!! Måste inskaffa mig mer färgrika plagg!! Hejdå Svart. Hej färgglatt!


Dessa två outfits från hennes blogg diggar jag väldigt mycket! Speciellt den till höger!! Ohlalaaaa.

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

Say Hello to D3AD M4US

Hahaha klockrent projektarbete några i min skola gjorde!

FC BARCELONA, WINNER OF CHAMPIONS LEAGUE

Viscaaa Barcaaaaaaaaaaa

Solarium

Måste bara dela med mig om min solarium upplevelse. Några dagar innan skivan bestämde jag, min syster och Avin oss för att sola solarium (för första gången i vårt liv). Jag såg ut som en blekfis, speciellt mina ben. De har inte fått sett solen ännu! Så ja, vi bestämde oss för att sola 10 min ena dagen och 25 min nästa dag. Hahahahaha alltså jag har klausterfobi. Jag klarar seriöst inte av trånga utrymmen! Kan få panik om nån sitter på mig. Så inga kuddkrig eller böghögar med mig tack! Iallafall när jag la mig i "kistan" och min syster började dra ner locket eller hur vad man ska kalla det. Jag fick panik!! Kunde inte andas, även fast det var typ 30 cm mellanstånd. Shit asså kände mig begraven levande.

Hahahaha herregud han som jobbade där blev nog rädd av mitt skrik... Det slutade med att jag solade typ 3 min och jag sträckte ut handen från "kistan" för att inte bli panikslagen. Hahaha min hand blev ju inte brun... Usch det var riktigt obehagligt första gången. Dock nästa dag så körde jag 25 min och jag klarade faktiskt av det!! Men då och då tittade jag på min kropp så att jag inte brändes (a) Hahahah jag e cepe... Ofta tjejer gör såhär när de drar till solarium...
Hippieeee yooo yooo

ME WANT


Bloggtorka? Jag vet

HEJ. Nu kommer ni säkert svara Hejdå! Haha jag vet att jag varit SÄMST på att uppdatera... Men jag har haft fullt upp med plugg och student och ja hela rubbet. Men nu ska jag böra blogga igen sakta men säkert hihi.
Jag har saknat er!!!


Så vad händer? Hur går det med livet? Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig och glad jag är. Studenten närmar sig mer och mer!! Mösspåtagningen och skivan är avklarade. Nästa och sista kvar är utspringet!!! Åååh vill ba ta den här jävla studenten. Men jag kommer sakna tryggheten i skolan och alla klasskompisarna!! Hoppas inte kontakten bryts.


I torsdags hade jag skiva. Den var galeeeeeeeeeeeen. Bästa skivan ever!! Kommer aldrig glömma den kvällen. Min första utgång! Hahaha jag älskar att dansa och det blir nog någon utekväll nååångååång under sommaren (a) . Men jag är ingen partypingla och kommer inte att bli det någonsin...
Jag har jättemycket att skriva om men vet ej vart jag ska börja! Så istället slänger jag en bild från skivan. Jag lovar att berätta om mitt tråkiga liv i andra inlägg och bomba med bilder från mösspåtagning och skiva!!


puss på er mina gulliga läsare.
Ehm... ja... ni ser på bilden "skolans"... Hahaha NO COMMENT.