midsommar inspirerade håruppsättning

Kika in imorgon så ska jag visa hur enkelt man kan fixa denna snygga flätade håruppsättningen som passar fint nu till sommaren!

STUDENTEN 2011!!!

Jag låter bilderna tala för sig själva!4 Days left!

Fyra dagar kvar tills jag tar studenten!! Det är inte mycket kvar och jag känner mig stressaaaaaad. Dock har jag fixat det mesta kring utspringet och mottagningen! Har även hunnit köpa små studentpresenter till tjejernas mottagning. Nu äre ba killarnas kvar. 
Idag har det varit kaaos i vårt hem. Vi köpte massa möbler från Ikea som vi sedan monterade ihop hemma. Så just nu ligger mina kläder hullerombuller i mitt rum. Det måste jag hinna fixa innan studenten så jag hittar det jag ska ha på mig på allas mottagningar. Ajaaaa nog om skrivandet. Nu ska jag ta ett varmt bad och sova

CIAO.


Mitt hår ser SVART ut på bilden!!!

Summer 20112 juni 2011

Tjaaaaaaaaaaaaaaa. Vad häääändeeer?? Jag är så lycklig!!! Har fixat nästan all plugg och jag känner mig sååå stolt. Nu har jag bara två ämnen kvar!! Wohooooooooooo. Studenten närmar sig mer och mer. Är fett nervööös och glad och lycklig och ledsen samtidigt. Känns skönt att bli fri men å andra sidan så kommer jag sakna min skola och klass och ja hela rubbet. Man får se till att hålla kontakten!!


Jag provade min studentklänning med mössa och skor o allt! Blev såååå fint. Ville inte ta av mig dem (a) 
HALLÅ, ja ska på några klasskamraters mottagning. VAD ska ja köpa till dem? JAG kan inte köpa till killar! Vette fan vad de gillar. Ge mig tips snällaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa raraaaaaaaaa gulligaaaaaaaa läsare.