Outfit of the day


Sjukling.


Jag har gått runt i denna mysiga koftan idag. Den är så skön och varm. Sånt här passar perfekt när man är sjuk och inte har någon lust eller ork att klä upp sig.


29.11.11

Goddag bloggen!
Idag mår jag bättre. Är inte lika täppt i näsan haha. Jag hatar när jag är täppt i näsan. Jag får panik när jag ska andas med munnen, känns som att jag inte kan andas...
Så nu behöver inte min vän som ska fotografera mig vara oroad över en rinnande näsa på bilderna hehe.

Jag har shoppat lite i butik. Detta har inte hänt på länge. Har ju blivit van med bekväma internet shopping.
Men jag fick tag på min drömväska! Denna kommer följa med mig i både vått och torrt. Har sen länge letat efter en liknande väska i en normal storlek. Jag gillar inte för stora väskor. Och i denna fick jag plats med en skolbok och allt jag behöver :-D Så jag är nöjd!

Sen inne i H&M hittade jag små saker som jag köpte. Dem fick in coola lösögonfransar! Jag köpte ett paket med 3 st i . Jag kommer använda dem till på torsdag. Vi har bestämt nu teman! :-) Det ska bli AWESOME. Jag längtar! 

Favoritväskan <3


Söt bodysplash & liten Eau de toilette 


Läckra ögonfransar!



Mardröm

Idag var det ingen bra dag. Jag vaknade upp med hög feber och värre förkylning. Tog mig till skolan för att skriva tenta. Det gick skit. Kunde inte fokusera och jag var helt utmattad pga febern. Det blir en omtenta för mig i januari. Det är jag säker på. Aja. Inget jag kan göra åt..

Sen efter åkte jag till Kista galleria en snabbis för att köpa hörlurar. Ni som läst aftonbladet vet vad som hänt. Ja, jag var där när flera män beväpnade rånade guldfynd och lämnade en väska med en bomb(?) och sprang iväg med en mask på huvudet. Det blev panik i köpcentrumet och folk började springa. Polisen kom direkt och fick ut alla och stängde hela centrumet. Det var helt sjukt! Och allt gick så fort. Jag hann knappt reagera. Blev så chockad att jag bara stod där och stirrade och mina ben kunde inte röra på sig. Herregud vilken känsla. Det var inte alls kul kan jag säga. 

Aja. Nu ska jag ta en ipren och sova. Vill bli frisk innan torsdag då jag ska plåtas. Hoppas ni har det bra mina kära.

Kram.

Oriflame by Sweden

Jag bläddrade i katalogen jag fick från Oriflame igår och jag blev väldigt fascinerad över priserna på deras produkter! De har väldigt bra priser och produkterna verkade vara väldigt lockande. Så det blir en beställning för mig! Jag fick deras löspuder igår och när jag provade den idag blev jag väldigt nöjd. Dessutom luktade den jättegott vilket puder aldrig brukar göra. Så mina kära läsare jag ska slänga en länk där ni kan registrera er och bli kund hos dem! Då kan ni shoppa när ni vill från deras hemsida! De har inga krav eller prenumerationer. Så behöver ni nytt smink till väldigt bra pris så kan ni bara shoppa därifrån! Jag är väldigt förvånad över att inte köpt från de tidigare. 

HÄR registrerar ni er!
Delicacy Eau de Toilette
Den här doften luktade så himla gott när jag luktade på proven jag fick.
Oriflame Beauty Perfecting Face Primer
Primer som jag behöver!

27.11.11

God morgon söta!
Har vaknat med ännu värre förkylning och sitter här med ett glas c-vitamin. Hoppas jag blir bättre till tentan imorgon. 

Jag måste tänka ut vilka två teman jag ska ha till plåtningen på torsdag. Jag vill ha en vanlig plåtning men sen vill jag ha en lite roligare. Har tänkt på färgglatt candy tema. Typ som Kenza hade för några år sedan.




Sen så har jag lite annat som kan vara bra som inspiration













Kom med tips!! I need it :-)


Awesome day!

Det var sjukt kul på Attitude mässan idag! Synd att min biljett bara gällde idag och jag var inte där förrens kl 17.00. Men tack till modegallerian.se som jag vann biljetten hos! 

Det fanns så mycket intressant att titta på. Allt från kläder, smycken, smink, bilar och dekorationer! Jag köpte mode tidningar, fick en nagel fixad med geletipp, och massa andra saker! Jag träffade även FOKI som sålde sina söta kläder där.










Min lillasyster får en nagel fixad med geletipp. 


Hon gjorde en skitsnygg design! 


Sen var det min tur! :-)


Jag valde en rosa glittrig fär på nageltippen. Det blev så snyggt! Blev sugen på att fixa fransk manikyr med geletipp... Dock så kostar det så mycket. Det får vänta till nästa månad.


Snygga mini coopers fanns det gott om! 




Oriflame by Sweden var där! Jag pratade med en som jobbade där och det första jag sa när hon frågade om jag hade hört talas om Oriflame tidigare " Ja, jag har sett reklamer överallt i Marocko". Hon blev inte chockad och Marocko var tydligen en av de största konsumenterna av Oriflame! Fett coolt va? Synd att märket inte syns så mycket här i Sverige. Det är ju svenskt!




Hahaha alltså min reaktion när jag såg dessa var "Daaamn vilka stora läppstifter och nagellack!" Hur snygga är inte dem? Dem är från kostaboda. När jag skaffar mig mitt egna hus så ska mitt sovrum vara fullt med sånna här dekorationer! Såååå snyggt!






Jag gav dessa godingar en slängkyss innan jag sa farväl.


Puss Puss!


Beyond Retro var där med en massa glittriga plagg.


Mr Dukan kommer säkert döda mig nu. Men jag åt två praliner! :O Jag har varit duktig och under 5 dagar har jag ätit exakt det man ska äta. Jag ska börja med andra fasen imorgon/överimorgon så detta skadar väll inte? Jag har dessutom hoppat över middagen nu. 


Man kunde köpa 4 tidningar för 100 kr + en gåva! Så vi köpte såklart.


Jag köpte även en Kabuki borste för endast 50 kr! Sen så köpte jag världens bästa grej! Seriously! När tjejen som fixade min nagel skulle ta bort mitt gamla nagellack så sa hon åt mig att stoppa in fingret i en burk med svamp och gnugga lite mot den. När jag tog upp fingret så var all nagellack borta! Och hon bad mig att lukta på fingret och oh my god vad gott det luktade. Det här var seriöst bästa uppfinningen någonsin! Nu slipper jag kladda med aceton på papper och shit. Jag köpte den direkt!


Och så blev det lite dekorationer till naglarna. 



Mot mode mässan!

Yay, mina biljetter väntar på mig i mässan! Jag fick stress fixa mig och nu är jag klar! Väntar bara på att min syster ska bli klar. Jag har ju missat halva dagen men det gör inget. Jag har imorgon på mig också.

Körde på kjol, kavaj, lockigt hår och oranga läppar. Bilder kommer upp när jag kommer hem. Puss!



Vilken otur

Daamn. Jag hade fått ett medelande igår där det stod att jag hade vunnit två biljetter till mode mässan i kista som är idag och imorgon!! Jag hade inte märkt av det och jag såg den nyligen!! Asså åh vilken otur. Det är första gången jag vinner något haha. Aja jag slängde iafl iväg ett meddelande till dem så får jag se om jag får mina biljetter så jag får gå imorgon! Vill verkligen gå dit.



Snyggingar från Asos!

ASOS - ASOS Sequin Bandeau Dress in Stars and Stripes hos Mylovebasket ASOS - ASOS Embellished Velvet Collar Shirt hos Mylovebasket ASOS - ASOS Denim 50s Tie Blouse hos Mylovebasket ASOS - ASOS Double Peterpan Collar Blouse hos Mylovebasket TFNC - TFNC Bandeau Sweetheart Sequin Dress hos Mylovebasket ASOS - Levi's Demi Curve ID Beach Burn Skinny Jeans hos Mylovebasket
Klicka på er favoriter för att ta närmare titt på priset. :-)

YSL Spring/Summer collection 2012



Inget som föll mig i smaken. 


Beyonce - Love on top



Chatta med mig!

Jag har lagt in en funktion i höger sida där man kan skicka privata medelanden till mig när jag är online! Det kommer vara jättekul att få prata med er och om ni har några frågor så skicka bara ett medelande när ni ser att jag är online på chatten!

I have added a widget in the right side where you can send private messages to me when I'm online! It will be great to talk to you guys, and dont be afraid to leave a message when you see me online!

25.11.11



Apple & Cinnamon

När jag var och handlade lite saker till min diet så såg jag en té förpackning där det stod äpple & kanel smak. Jag som är en té älskare tog ett paket för att prova hemma. När jag smakade nyligen så blev jag verkligen fast i smaken. Den smakar så himla gott och lukten är för härlig. Jag älskar té som har kryddig smak och denna var perfekt! Den får en att känna såndär mysig julkänsla. Jag kommer definitivt att åka tillbaka och köpa fler! Synd att det är limited edition.

Från Lidl!

Förkylning på G

Förkylningen som jag väntat på har kommit. Jag blir alltid förkyld när vintern börjar. Idag vaknade jag upp med smärta i halsen. Perfect! nu när jag har tenta på måndag... Sitter och dricker C vitamin och har kokat ägg till frukost. Dieten fortsätter som vanligt.

Nu ska jag ringa till yves-rocher sen blir det ut för att handla lite mat... inte kläder I promise! Sen får vi se vad som händer.

Puss på er!

I somras/höstas då jag var påväg till ett event Makeup store hade fixat.

Cupecakes vs Strawberry

Jag har suttit och väntat på en leverans från yves-rocher i tre veckor nu!!!! Paketet hade kommit fel och jag skulle få en ny men jag har inte fått något ännu. Blir förbannad. Jag behöver verkligen produkterna!!! Ååhh imorgon blir det ett argt samtal till deras kundservice. Så himla dåligt utav dem...

Appropå hörlurar. Behöver nya hörlurar. Jag hade grymt bra från Panasonic men dem är spårlöst försvunna! Jag kanske tappat dem i bilen. Måste leta!


Titta vilka söta hörlurar New look säljer. KAN NEW LOOK KOMMA TILL SVERIGE?!?! Jag älskar deras kläder!!
Omg jag dör för den med cupcakes! Åååååh jag vill ha den!


Plattång

Jag får ofta frågan vilken plattång jag använder... Så jag tänkte svara på den frågan här!


Jag använde vanlig OBH nordica förut rätt så länge. Men en dag såg jag i Media Markt att de hade sänkt priset rejält på Babyliss icurl! Och jag hade hört att den var jättebra. Så jag köpte den och ni ska veta att sen dess så har jag alltid ångrat varför jag inte köpte två av den! Den är sjuukt bra. Förut tog det mig MINST 45 min att platta håret. Nu tar det knappt 15 min. Och glöm inte att mitt hår är lockigt. Så den har verkligen funkat perfekt för mig!

Den har även en "locktång" inbyggd men jag fattar fortfarande inte hur man använder den? Hahaha, ska försöka hitta på youtube.
My baby

Myspys

Det går inte ha en myskväll utan mysiga tofflor, sockor och mysiga filtar. H&M har fått in jättesöta sockor och tofflor! Blev kär i allihop. Dem passar perfekt nu till vintern när man vill hålla sina fötter varma :-)
I want them all! These are from H&M.

International readers

Don't forget that the google translate widget at the right side makes you translate this blog to your own language! And don't be afraid to leave a comment!


Love to you my dolls!


-1,5kg!!!

Hi Dolls!
Sitter i skolans datorsal med segaste datorerna ever! Ska börja om några minuter så jag tänkte skriva ett litet inlägg! Vet ni vad? Imorse när jag vägde mig så såg jag att jag blivit 1,5kg lättare!! Kan ni fatta? på en dag så har jag tappat så mycket, det är sjukt!! Så detta gjorde min dag :-D

Jag kommer självklart fortsätta med denna diet och jag är så himla motiverad! Idag blev det keso och stekta kycklingfiléer till lunch hihi. Aja måste dra nu, vi hörs senare pussssssssss



Inspiration

'






My first diet ever - Dukan diet

Yes. Jag har sen sommaren lagt på mig några extra kilon som jag inte känner mig bekväm med alls. Så nu har jag fått nog och har börjat med min första diet någonsin. Jag letade runt efter en diet som skulle passa mig bra och jag hittade en med namnet Dukan diet. Den kommer från Frankrike och har gjort succé i Frankrike, England och USA. Jennifer Lopez och Gisel är några av kändisar som provat den och lyckats väldigt bra. Så nu tänker jag också köra den tills jag fått bort dessa kilon. Jag har nämligen redan börjat med första dagen idag. Det känns okej. Är lite utmattad men det är normalt de tre första dagarna. 

Till er som undrar vad denna diet går ut på så ska jag berätta lite kortfattat. 
Man ska under ca 7 dagar äta endast protein och mjölkprodukter med så låg fetthallt som möjligt. Inga grönsaker eller kolhydrater. Och absolut ingen läsk, godis eller dylikt. Utan bara en massa Kött, kyckling, fisk, ägg och mjölkprodukter så som mini keso, mini kesella, mini mjölk osv. Sen får jag inte glömma att man måste dricka endast och rikligt med vatten. Och för att kompensera alla fibrer så äter man lite havrekli också. Jag har läst väldigt många bloggar där personer har testat detta och de har tappat upp till 6kg under denna protein veckan!!!


Men detta är bara början! Efter dessa protein dagarna så fortsätter man med andra fas. Protein + grönsaker. Så man kör 5 dagar protein+grönsaker och sedan kör man 5 dagar endast protein tills man nått sin målvikt.

Efter att man nått sin målvikt så kör man tredje fasen där det gäller att behålla sin målvikt. Då får man lägga till kolhydrater en gång per vecka och så andra saker. Iafl så låter detta väldigt enkelt jämfört med andra diets. Och det bästa är att man får äta hur mycket man vill och när man vill.

Dock känns det jättesvårt för mig som älskar grönsaker och frukt. Men detta är en utmaning för mig och som sagt så har jag bara 4 dagar till på denna fas (tänker bara köra 5 dagar) och sen får jag äta grönsaker igen!!
Så önska mig lycka till. Och alla min vänner som tänker ringa och fråga om vi kan äta ute eller fika så är det ingen idé haha.

J-lo är en av de som använt sig av dieten efter sin graviditet!

Min studentskiva

<3



Modeling

Den 1 december ska jag på min första plåtning! Okej tro nu inte att det är för någon tidning eller whatever hehe. Utan det är min vän som vill bli fotograf och behöver lite proffsbilder till sin portfolio. Så jag som älskar att posa ställer såklart upp! Jag får ju trotsallt fina bilder som jag kan ha i blogg designen osv :-) Så det ska bli AWESOME!


Vi kommer fotas i en fotostudio i min gamla gymnasie skola! De har fått in massa proffs stuff till studion så det ska bli sååå kul! Min vän som snart är klar med sin makeup artist utbildning kommer vara där och sminka mig. Jag längtar så mycket! Nu behöver jag bara hitta lite inspiration till plåtningarna. Jag vill ju ha något snyggt men även roligt och kreativt. Ni får jättegärna komma med tips mina söta!


Awesome

Jag diggar Justin Nozuka! Riktigt grym är han!



21.11.11

Hey dolls!
Hoppas ni mår braa :-) Min dag började segt. Jag hatar när jag sitter framför spegeln i hundra år och ska fixa mitt hår eller smink och ändå blir jag inte nöjd! Samma sak med kläder. Byter om 1000 ggr och varje gång ska jag tycka att något ser konstigt ut. Hatar den där situationen. Vill bara ta på mig pyjamasen och krypa under täcket igen. Aja vad ska man göra.

Jag fick hem lite kläder idag som jag kan visa upp lite senare. Jaa sen vet jag inte vad jag ska berätta om mer. Jag vill så gärna lägga upp massa dagens outfit (ootd) men jag hittar ingen som kan fota mig!! haha åh ni tycker det är jätteintressant va? klart ni gör :-)

Missing so much


Zara lookbook for Men


These will be mine!!!

Hur läckra är inte dessa klänningar? Så fort studiebidraget kommer ska jag köpa i båda färgerna från England! 
I can't wait!!!




Kladdkaka sugen?

Haha, jag visade hur vår goda svenska kladdkakan såg ut på bild till en vän i Marocko. Jag blev så suuugen på att göra en själv nu! och klockan är kvart över 12. Hahah jag e fan sjuk... nej fan jag skiter i jag tänker göra en nu innan jag lägger mig!



Godnatt kära läsare hahaha

Isn't she cool?

Yeah, she's cool... so damn cool.

i like new stuff

- mineral skimmer i vacker guld färg. Passar perfekt att ha på kroppen när man är brun på sommaren eller om man vill glittra på en fest.
- Läppstift med perfekta röda nyansen jag letat efter länge.
- Body scrub med marockansk arganolja. I LOVE IT! rekommeneras starkt. Håller kroppen mjuk och den luktar underbart. Den får mig att tänka på älskade hemlandet.

Allt detta är från Yves-Rocher! Jag väntar fortfarande på en annan leverans från dem där jag köpt lite smink för ansiktet.



Im alive

Yes, jag överlevde intensiva plugg veckan och idag blev jag klar med mina två kontrollskrivningar. Fick besked idag att jag klarade matten! Men derivata är något jag älskar i matten så it make sense :-)

Whats up with you dolls? Jag har faktiskt saknat era kommentarer! Det är tråkigt när man inte får någon respons tillbaka. Såååå skriv skriv skriv allt ni tycker. Jag är väldigt öppen om allt :-)

Såååååå, jag vet att några kommer bli arga nu men yes jag har shoppat igen. Men det är för att belöna mig själv för att ha gjort så bra ifrån mig på matte provet (a). Hahaha alltså varje gång jag drar till mitt utlämningsställe där alla mina paket med mina beställningar kommer så behöver jag inte ens nämna något till snubben i kassan. varje gång jag öppnar min mun så får jag höra.. Jaa jag vet vad du vill haa.. dina paket... Hahaha han tycker jag beställer för mycket. Men jag köper knappt något direkt från butiker längre. Mycket skönare att sitta hemma och klicka hem allt man vill ha hihi.

Aja, nog om mitt beroende. Jag känner mig sliten och behöver en varm dusch och sen sova! See you my dolls. Nu kan jag andas och blogga igen!

Twiggylook à la 60




Satt modell för en vän som utbildar sig till makeup-artist. Dagens tema var twiggy. Grymt duktig var hon!


Please come back Destinys child!






Let's get inspired

All those pictures is taken by ME! If you want to use them you have to ask me first!
:-)

Enjoy!










Fler bilder kommer upp imorgon ;-)

SAFFRON TEA


Ingredients:
* 8 tsp black tea, loose
* 8 cups water
* 12 green cardamom pods
* 8 tsp sugar
* 1/2 tsp saffron threads

Preparation: Heat water with cardamom, sugar and saffron.
Simmer until reduced by half. Add tea and steep for about 10 minutes. Strain out tea and spices, and serve hot.

Smyckesstativ

Smyckesstativ - Krasilnikoff

Smyckesstativ - IB Laursen

Smyckeshållare - Krasilnikoff

Åh vilka fina smyckesstativ! Blev kär i alla dessa. När studielönen kommer så ska jag köpa mig ett så att jag får ordning på mina smycken. Ni hittar dem HÄR

Say Hello to my new darlings




I'm in love! Snyggaste skorna och snyggaste klänningen ever!


Todays Eid Makeup + Outfit




Happy Eid!


Eid al Adha


Eid idag!!

Idag är det Eid Al-Adha!! Eid moubarak alla muslimer!! Hoppas ni får en underbar dag.


Tänk er 2-3milj personer i en sån liten yta! MashAllah
Min högsta önskning är att få besöka Mecka inshAllah

Senare så ska jag försöka lägga upp en video på hur man firar Eid i Marocko :-)

Inspiration


New in my closet

Stickad tröja från H&M. Denna kommer användas flitigt med en vit skjorta under och svarta jeans.
300:-

Läckra toppen är från H&M trend. Jag älskar hur den faller i sidorna när man har på sig den. Och snittet där bak gör den sjukt snygg.
399:-


Yves-rocher

Det var länge sen jag köpte smink från yves-rocher. Men när jag häromdagen kikade in i deras butik inne i stan blev jag förtrollad av alla produkter de har. De hade mycket fina grejjer till väldigt bra pris.

Så efter att jag kom hem så blev det beställning hem från deras hemsida. Det bästa med att beställa från hemsidan är att man alltid får massa rabatter och förmåner så som premier osv. 
Det blev en mineralfoundation, primer, rött läppstift och pärlemor skimmer. (hmm...jag tror jag glömt att nämna något). Aja, nu väntar jag tills jag får hem dem! :-)

Perfekta läppstiftet med den perfekta färgen jag letat länge efter!

Nytt i badrumsskåpet



Jag har köpt en hudvårdsserie som är anpassad för orenhy från Yves-Rocher. Dessa skall alltså hjälpa för att hålla ansiktet rent från porer och finnar. Ska prova och se hur resultatet blir. :-)


Min ängel