OMG!!!


<3

Min lillasyster är så snygg!


Dagens vår outfit


<3




Brillorna på idag!

 

 


True that




Fika stund


Goodmorning dolls




LOVE this Outfit!




Summer with lots of colors




Workout

Min favorit del av träningen! Haha det ser ut som om jag tränar i ett exotiskt ställe med massa växter. Jag älskar att träna! Får en härlig kick efter.

Ni vill nog inte se mitt ansikte när jag anstränger mig haha :D


Sweet dots




I love my hair

Inte ofta man hör folk säga att man gillar sitt hår. Jag var också en sådan person tills jag insåg hur lyckligt lottad jag var jämfört med andra. Varför ska man klaga? Var glad för det du har. Klaga inte på att ditt hår är lockigt eller för tjockt. Det finns andra som skulle kunna göra allt för att få ditt tjocka hår eller lockiga hår. Jag hade riktigt tjockt hår förut och lockigt. Tyckte det var jobbigt att sköta. Nu när jag tappat lite hår så börjar jag inse hur otacksam jag var. Jag älskar mitt hår! Jag älskar hur lockigt det är men att jag samtidigt kan föna/platta och få rakt hår. Tacka gud för allt han gett er. För man vet aldrig, en dag kan det försvinna.







Hälsning


Trenchcoat

En trenchoat är något alla kvinnor borde ha i sin garderob. Tycker det är jättesnyggt och passar fint till det mesta. Min nyköpta trenchcoat är från H&M och kostade 400kr. Bra pris och kommer användas flitigt i vår.


White Lace Top

 


Vila, 300kr

 


+6C!!!!


Oh sunny day

Åh jag känner verkligen hur våren sakta tränger sig fram. Jag älskar värme. Jag mår så mycket bättre då. Vilket jag tror att de flesta även gör. Nu blev jag genast på bättre humör! D-vitamin boost kan göra mycket. Ha det bäst alla fina, puss!

 



 


Thumbs up!

Curves rock!


Kendall Jenner

Jag är lite av ett Kardashian fan hehe. Speciellt Kim kardashian. Älskar hennes utseende och klädsmak. Hon är en riktig inspirationskälla för mig när det gäller fashion. Men en annan favorit som jag gillar är den näst yngsta av dem Kendall! Hon är så söt och jag kan sitta och titta på hennes videos i youtube länge utan att bli uttråkad. Så himla söt! :D








Pastellfärger

Under våren kommer pastellfärger vara inne. Jag älskar pastellfärger. Speciellt i transparenta skjortor, blusar och naglar! Pastellfärger kan kombineras snyggt med svart för en classy look eller lite mer edgy look. 


Besviken

Är så himla besviken. Egentligen borde jag förstå och inse att det är svårare för oss svenskar med utländsk bakgrund att få jobb. Har senaste tiden sökt jobb via arbetsförmedlingen men inte en enda har svarat mig för intervju. Det gör mig ledsen att många arbetsgivare knappt öppnar mailen de får med ett utländskt namn i. Så ska inte Sverige se ut. Jag trodde VERKLIGEN att Sverige var bättre än andra länder i europa men icke! Men det är sådana arbetsgivare som förlorar på det. Aja jag får väll ta det till next level och gå runt och lämna in mitt cv till deras händer istället så att de iallafall SER mig. Det är väldigt svårt att leva på enbart studiebidraget. Plus att man vill ha erfarenhet som hjälper väldigt mycket för att nå sitt drömjobb.

Hittade ingen bild där jag såg besviken ut så det blev denna istället. Här i min blogg ska det bara finnas leende! Inga surpuppor haha :D

Nike Airmax

Detta är något jag velat ha sedan länge. Har en massa klackar hemma men inga riktigt bekväma skor. Så nästa köp kommer att vara ett par airmax och jag har redan hittat de perfekta med mina älsklingsfärger. Vit, svart och rosa! Åh längtar tills snön försvinner och det blir varmare.

Jag lägger upp senare hur man kan fixa riktigt snygga outfits med dessa hetingar.


Workout!


Kyckling & champinjoner i gräddsås

Yummi! Idag blev det god lunch beståendes av kyckling och champinjor i en underbart god gräddsås. Jag kör nästan alltid på mina "egna recept" för jag gillar att krydda till all mat jag gör. Jag älskar att laga mat!

Jag tänkte dela med mig utav mitt recept. Väldigt enkelt och tar inte så lång tid att tillaga.

(4pers)
Du behöver:
4 kyckling delar. Jag kör på kyckling klubba.
2 Grovt strimlad lök.
Salt, peppar, ingefära, kyckling krydda, köttbuljong.
2 msk olja eller margarin/smör.
4 vitlöksklyftor.
200g färska champinjoner. 
4dl vispgrädde eller matlagningsgrädde.
1dl sweet chili sauce.

Gör såhär:
Lägg kyckling delarna i en kastrull eller djup stekpanna. lägg i alla kryddor och lök. Låt fräsa en stund och häll sedan ca ett halvt glas vatten tillsammans med buljong biten. Lägg på lock och låt kycklingen tillagas i svag värme. När kycklingen är klar och löken blivit mjuk så ta bort kycklingen från stekpannan och lägg i en ugnsform. bryn kyckligen i ugnen i ca 10 min i medelvärme tills den får en gyllene färg. Medans så lägger ni i stekpannan vitlöksklyftorna och sedan häller ni i grädden och låter den koka och blivit krämig. Efter det häller ni sweet chili såsen och champinjonerna och låter det puttra tills champinjonerna blivit färdiga. Sedan lägger ni på kycklingen igen och VOILA! Det är bara att servera med ris och sallad. Enkelt och superduper gott!

   
 



Tiituuut


Smile


Jeffrey Campbell Foxy

Yes, mina andra par av Jeffrey Campbell är nu beställda! Jag har ju ett par Lita spike som jag älskar så mycket men de kommer inte passa till sommaren då det är väldigt varmt. Så nu hittade jag de perfekta till sommaren och det som är ännu bättre är att de kostade bara 650kr! Halva priset!! Jag är nu redo för sommaren.
Snön verkar dock inte vilja lämna oss ännu...


Fräsch hy

Det mest jobbigaste och tråkigaste som finns är att ta bort sminket varje kväll. Speciellt ögon delen. Hur många ggr har man sovit med sminket på? Jag har gjort det flera ggr. Men egentligen är det fel och det gör att vår hy mår väldigt dåligt och man får porerna täppta vilket leder till finnar. Se därför till att alltid tvätta bort sminker så fort du kommer hem så att du inte behöver tänka på det innan du ska sova. Ta hand om er hy!

 


<3















16.02.12

Yo! Hoppas allt är bra med er alla finisar. Ska ut en sväng till kista C för att köpa lite grejjer. Vi hörs sen!






What is your favourite cake?




We found love in a hopeless place


Wazzaapp?

Godmorgon på er alla fina människor. Hur mår ni? Jag sitter på en föreläsning i skolan och tja, kan inte direkt säga att det är intressant... Juste ja. Igår kväll fick jag och min lillasyster en rolig idé! Vi ska starta en egen "the sister show", där vi kommer prata om allt möjligt. Det kommer bli skitkul och förhoppningsvis ska första videon upp på bloggen idag! Så håll utkik ikväll! Puss puss puss puss


Godnatt!


Marockos prinsessor


Made in India


Min fina vän var i sitt hemland för en månad sedan och jag bad henne hämta med sig tyg till mig för att kunna sy en Caftan i Marocko. Idag fick jag det efterlängtade tyget och gissa om jag blev lycklig? Tyget var så fiint med underbara broderier, paljetter och pärlor i olika färger. Kan knappt vänta tills sommaren då jag får sy detta fina tyget till en Caftan. Jag fick även indiska smycken som var så fina. Tusen Tusen Tusen tack vännen!! 


Rip

Rest in peace whitney houston.


<3







11.02.2012





Why do all good things come to an end?







Doll


Photographer: Matilda Lindberg
Makeup: Felicia Abrahamsson
Model: Imane Boudjeddaine


Love at first glow by J.LO

Jag minns 2006 då jag var 13 år och jag hade mitt första jobb som tidningsutdelare. Det var då jag hade samlat min månadslön och köpte min första parfym. Jag var så lycklig och ville att den aldrig skulle ta slut. För några dagar sedan köpte jag den igen och så fort jag luktade på den kom alla mina högstadie minnen tillbaka. Åh vad jag saknar dessa tider. Love at first glow by J.Lo kommer alltid vara favvo doften hos mig. Älskar den! För övrigt är DG L'imperatrice, Escada sunset taj några av mina favvo dofter här hemma. 





Winter fall


Louboutin

Enligt marockansk tradition skall mannen som ska gifta sig hämta massvis med guld och kläder till bruden. Jag har bestämt mig redan vad jag vill ha från min framtida man. Nämligen ett par Christian Louboutin skor! Jag vill inte ha några kläder (förutom om det är exklusiva märken) eller guld. Det räcker gott och väl med en vigselring med en fet diamant och ett par Louboutin! Yes box alla killar där ute som vill gifta sig. Där har ni mina önskningar. Tyvärr går det inte att disskutera mer. :D 


När jag fått mitt första riktiga jobba så ska dessa skor bli mina! Så nu är det bestämt. Tack för mig.


Missed you guys!!

Jag måste erkänna att jag saknat bloggen så mycket! Ibland orkar man inte blogga hela tiden. Man har ju trotsallt ett liv :P och vädret gör ju saken bara värre. Det är februari och snön får liksom för sig att börja falla nu? När ska våren komma? Men nu är jag tillbaka och hoppas att ni läsare inte glömt bort mig.

Puss från mig och en afrikan HAHAHAH. Vi hörs Dolls!! :D





Brrrrrr

Det är så jävla kallt!!!! Åh kan inte vintern vara över snart


sorry!!

Hej alla fina! förlåt och tusen förlåt för den usla uppdateringen. Har varit småförkyld och nu har vi fått gäster från Marocko. Så ja ni förstår varför bloggen fått lida lite. Men snart kommer jag återgå till den normala uppdateringen. Tills dess lovar jag att uppdatera med mobilen. Hoppas ni har det bra! Själv fryyyser jag. Det är så kallt ut. Men annars är allt bra :D

Jag vet inte vad jag ska skriva mer haha, men vi hörs snart igen!! MASSA KÄRLEK TILL ER!

housewife hihi.