Monki!

Hej på er! Det är jättetråkigt att jag bara hinner göra ett till två inlägg per dag men jag jobbar ju så jag hinner inte. Kommer hem helt slut! Idag träffade jag min syster och shoppade lite efter att jag slutat. Fan den där korsetten satt inte alls bra :( Men jag fick med mig två plagg från Monki! och dem var JÄTTEBILLIGA.

Oversized mjukiströja för 50 kr!!! Perfekt när man vill ha en chill outfit med Leggings.
Snygg kort jacka med fina detaljer på axlarna. 44 kr! sjukt billigt.

hyperaktiv!

Hej på er! Jag fick en så himla energi i morse när jag såg att termometern visade 5 C ute! Jag tog på mig min älskade skinnjacka + stor halsduk och begav mig till arbetsplatsen =) När jag slutade mötte jag upp min vännina Meli och åt middag i älskade burger king! visst är burgerking myyyycket godare än Mcdonalds? Man känner iafl att man äter riktigt kött... Sen satt vi och bestämde framtida planer! hihihi. Jag hittade en jättefin bustier/korsett från NewYorker som jag bestämt ska bli min så snart som möjligt!

Min snygga tjocktröja med trycket "jag är din vän" i framsidan ;) haha jag fick den i högstadiet eftersom jag var med i FRIENDS. Jag älskar svarta jeans & byxor & tights!

Mjau


25 Februari!

God morgon på er. Jag uppdaterade inte bloggen igår eftersom jag var sjuk... typiskt nu när det snart blir vår så ska man alltid bli sjuk. Jag hörde igår i nyheterna att vårtecken har kommit =) och det kommer ju regna nästa vecka så då förvinner förhoppningsvis snön! Nu ska jag dra till min praktikplats, vi hörs senare!
Skjortan kommer ifrån MQ! Oj måste bädda sängen innan jag drar :D

Tjejjurna

Hej på er! Har precis kommit hem efter en lång dag i arbetsplatsen och en rolig stund med favvotjejerna. Vi satte oss och fikade och pratade en massa. Det var evigheter sen vi träffades alla 5! Tack girls för att ni gjorde min dag =)

Nu måste jag ta tag i plugget, fan känner att jag fryser, tänk om jag börjar bli förkyld? :(

Chokladtryffel

Jag avslutar kvällen med att äta choklad tryffel och nu ska jag ta och krypa ner i min säng för att vakna tidigt imorgon bitti. Natti Natti!

bläääh

Det blev varken fika eller akademibokhandeln. Jag orkade inte gå ut så istället vilade jag ut och dränkte mitt hår i olivolja. Jag ska praktisera imorn så det är bäst att jag vilar nu, ska nog kolla på lite filmer.
Jag såg Avatar igår och jag kan inte ljuga för er och säga att jag dog för den. Den var okej men inte så att jag blev fast. Jag såg även min favoritfilm Troja! Brad Pitt var jävligt snygg i den filmen.
Han passar i långt hår visst? ;)

Ha en trevlig kväll allesammans!

-35!!!

Omg, jag hörde nyss i nyheterna att det skulle bli -35 C imorgon?!?! Tur att jag kan till min praktikplats för bussarna lär ju inte komma i tid...
Jävla Kollektivtrafik...


look the sun is shining!

God morgon alla solstrålar =) Jag blev så glad när jag såg att solens strålar trängde sig in i mitt rums fönster. Vad härligt! Jag har inte sett sol eller hört fåglar kvittra på länge hehe. Idag ska jag till akademibokhandeln i stan för att hämta en bok och sen träffa min marockan Mirre för ett fika, dock blir det en sen fika.

Puss
-10 C, Sol, och all kollektivtrafik är inställd. Hur fan ska jag ta mig in till stan?

Wohooow

Jag hittade min kamera, haha! Jag börjar med att slänga in en "början av denna veckans outfit" Jag hade fottat och allt men sen så försvann ju kameran hehe.
'
Svarta Jeans
Cardigan från H&M
Knytskärp från H&M
haha ni tycker säkert att jag är konstig som älskar rosa så mycket. Men jag tycker att det är fint och det passar det mesta =)

100% naturlig produkt med god doft? JA, Tack!

Min favorit kropps scrub kommer ifrån det svenska märket Björk&Berries. Dem har 100% naturliga produkter som luktar jättegott. Smultron sugar scrub innehåller ekologisk odlad rapsolja samt extrakt av nyponros och apelsinkärna. OCH den gör så att solbrännan hålls kvar =) perfekt till sommaren!

Den finns att köpa i bla Kicks för ca 260 :-


min drömklänning

Ni vet ju att jag är marockan och vi marockaner är väldigt kända för vår fina och intressanta kultur. Jag satt och googlade efter olika caftaner (traditionella plagg till fester) och jag hittade min drömklänning som jag tänker sy exakt likadan när jag åker till marocko i sommar!
jag dööööör, tänk er underklänningen och ärmarna i siden, sen svarta över i sammet! Åhhh...

tuuut tuuuut

Hej på er. Gud vad länge sen jag slängde ett inlägg här. Jag har vart sååååå trött och inte orkat sitta vid datorn. Jag vet inte vart min digitalkamera är så ni får vänta tills jag hittat kameran så kan jag lägga in lite bilder. Hoppas ni mår bra allihopa! har saknat er faktiskt.
Puss

Ge mig Sommar!

Ge mig sommar! Ge mig värme!

Malaga, Spanien
Kryssning med min moster, viking line
snygga henna tatueringar
fin solbränna.

<3

Hej! Glad alla hjärtans dag på er. Hoppas att ni kommer ha en underbar dag med era kära.

Jag tänkte starta dagen med några enkla recept som kommer uppskattas väldigt mycket idag!

Vanilj hjärtan

Ingredienser
Degen:
4 dl vetemjöl
1 dl potatismjöl
3/4 dl socker
200 g rumsvarmt smör eller margarin

Fyllning:
1 ägg
1 msk socker
3/4 msk potatismjöl
2 dl mjölk
1 msk vaniljsocker

Garnering:
florsocker

Gör såhär:
1. Smörj hjärtformar av metall väl.

2. Blanda samman vetemjöl, potatismjöl, socker och matfett till en smidig deg. Använd gärnamatberedare.

3. Svep in degen i plastfilm och låt den vila svalt i ca 45 minuter i kylen.

4. Blanda ägg, socker, potatismjöl och mjölk i en kastrull. Låt sjuda under vispning på svag värme tills krämen tjocknar.

5. Låt kallna och smaksätt därefter med vanilj.

6. Sätt ugnen på 200°C. Kavla ut degen till en ganska tjock platta. Klä de smorda formarna med cirka hälften av degen.

7. Lägg en klick kräm i varje form. Täck dem med ett lock av deg, kläm till degen väl runt kanterna.

8. Grädda kakorna på galler i nedre delen av ugnen i ca 15 minuter.

9. Stjälp försiktigt upp kakorna på ett plant underlag medan de ännu är varma. Sikta över lite florsocker strax före servering.
källa

Vanilj & hallonmuffins

Ingredienser
3 1/2 dl vetemjölfullkorn
2 dl råsocker
2 tsk vaniljsocker
4 msk marsanpulver
1 1/2 dl mild naturell lättyoghurt
1 1/2 dl mjölk
1 tsk bikarbonat
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
Hallon efter smak
Gör såhär:
Sätt ugnen på 175°C. Rör samman alla ingredienser utom hallonen. Klicka lite smet i botten på formarna och lägg sedan några hallon i mitten, fyll efter det på med smet så att lite mer än halva formen är fylld.

Tog ca 15-20 minuter för dessa att bli klara och då använde jag stora, ”amerikanska” muffinsformar som man kan köpa i affären. För mindre formar, grädda kortare tid.

Och så får ni inte glömma choklad hjärtan eller gélé hjärtan ;)
Puss på er.

photos from yesterday

Hej på er. Min dator e pajj så jag har inte orkat sitta vid någon annan dator. Blir bara ledsen när jag tänker på alla fina minnen jag hade i min dator. typ hela mitt liv fanns där. Aja, ska se imorn om det går att rädda några bilder. Tänkte visa er lite bilder från igår. Jag träffade min bästis i kista efter jobbet. Vi åt kebab och ja ni behöver inte veta resten :D kan säga att det kom ut fontän av vatten från hennes mun och alla kollade... hehe vi ska alltid göra så att vi får värsta uppmärksamheten ^_*
gud så trött o sliten jag ser ut efter en hel dag på jobbet.
Men jag blir snabbt pigg och glad av att se min bästis :D
sötnos
hehe no comment...

:'( ledsen

min dator slutade funka idag, Jag har det flesta i Partition D men det finns ingen Cd i min dator :'( teknikerna i skolan kommer ghosta datorn och då kommer alltng försvinna :'( ååh ja håller fan på att börja gråta :'( hela mitt liv finnns i min dator :'( ja orkar inte skriva mer idag.

Photowall

Vill ni ha eran bild på hela väggen i ert rum? eller kanske en bild på ett fint ställe så att ni kan drömma er bort?
Photowall har gjort så att det faktiskt går att göra ;) för ungefär 2000 kr så kan man köpa en bild i fototapet som fäster på en hel vägg. Helt coolt eller hur?
Tänk att ha sånt på sin vägg! eller ännu snyggare med en bild som man själv tagit!

Sääxy Shoees

Yay, Jag har fått mina efterlängtade skor och mina stickade cardigans, skärpet och rött nagellack.


Schnyggingar med jävligt hög klack.

Slingor&lärare

Hej på er! eller kanske godmorgon hehe =)

Idag kommer jag ha fullt upp! snart blir det tvättdags. Har ett berg med kläder som måste tvättas :/
Lite senare ska jag träffa min bengali vän som jag ska slingra håret till. visste ni att jag är pro när det gäller slingor ;) Jag har slingat mitt hår sen jag var 11 år gammal!

Tillslut ska jag hjälpa min vän sawsan med hennes matte B. Jag är ju såklart bäst på att lära ut också ;) hihihi
See you! Jag kommer såklart uppdatera under dagen och ni ska få se resultat på min väns hår också...

Nagellack i Blå, grönt och orange?

O.P.I har lanserat en ny nagellack kollektion med färger från den färgstarka staden Hong Kong. Gillar du att ha blåa gula eller gröna nagellack så rekommenderas kollektionen definitivt!
Jag håller nog mig till mina vanliga färger jag brukar ha på naglarna. Jag har väldigt svårt för att ha blåa naglar eftersom jag tycker det är lite svårt att matcha med kläder, iafl just nu i vintern. I sommar kan det vara fint med färgglada klänningar och fina bruna händer.

Spring-Summer 2010 by ZUHAIR MURAD

Jag har lagt in bilderna som miniatyrer. Dem förtjänar inte synas små. Dem är bara för underbara klänningarna. Därför får ni klicka på miniatyrerna för att se dem i originalstorlek.




i just love it love it love it! Om jag blir rik är Zuhair murad den första designern jag kommer köpa mina klänningar ifrån. Så high classe, Så fancy! Och kolla in brudklänningen! jag vill bära den när jag gifter mig.


Bästa Haute couturen hittills.
Den får


Spring-Summer 2010 by Ashish



Tuffa kläder med utmanande färger och tryck. I princip så är alla plagg täckta med paljetter (klänningarna, topparna). Nitar förekommer mycket i plaggen. Jag gillar blåa paljettklänningen i första raden och svarta paljettklänningen med nitar i axlarna i sista raden. Toppen/tunikan med afrika trycket i tredje raden var också en favorit bland plaggen!

tummen upp för haute couturen!

om ni vill se bilderna större så klickar ni på miniatyrerna nedanför



Satscore

God morgon!
Igår tränade jag i SATS tillsamman med Jina. Vi körde SatscorePlus och gymmade lite därefter. Idag imorse bestämde jag mig för att inte gå på skolans friluftsdag så det blev istället ett pass på gymmet med min mami =) Det var skitkul! Jag älskar att umgås med min mamma.
Jag älskar SATS. Jag har bestämt för att börja träna där så snart som möjligt.

we all love new clothes

Det här var det jag klickade hem imorse och jag kommer få hem det nästa vecka =) lagom till praktiken.

Nu måste jag leta efter träningskläder som passar bra till gym. Hmm... funkar det att ha leggings? Jag hatar mjukisbyxor...

Webshop

Godmorgon Sunshines =)
Jag har håltimme just nu. Sitter och kikar runt på olika webshopar och såklart att det blir massa klick hem. Jag hatar webshopar man tänker inte sig för när man köper. Det blir bara : "ja men det här e fint och billigt det kan jag ta" och det slutar med att man har köpt för 500 spenn... Jag köpte nu ett par snygga skor, nagellack och en topp =)
Idag blir det träning med Jina. Jag har degat för länge och det har inte vart några taek wondo träningar sistone. Så nu har jag bestämt för lite kondition och styrka träning. Det ska bli jävligt kul!

Memories never dies

Den här låten är till dig trisha! våra tider tillsammans i högstadiet är oförglömliga! Jag vart helt beroende av den här indiska/marockanska låten. Käärlek <3

 

Högstadietiden var den bästa tiden för mig. Jag hade så himla kul med mina bästa vänner i skolan. Tyvärr så trodde jag att gymnasiet skulle vara samma sak. Men nej! Jag får gå i en klass där jag är ENSAM tjej :( i miss u girls


Funny pics

Olala, Jag i Vogue tidning... Visst passar jag? ;)

hahahahaaaaa jag och twilight stjärnan. så sköna effekter det finns i PhotoFunia.



Costa tropical

Woho snaart så kommer jag befinna mig hos min storebror på Costa Tropical i Granada. Okej inte snart och snart men innan sommaren förhopppningsvis =) Det är ett riktigt paradis där. Lyllos honom, jag vill också ha ett hus vid havet i ett varmt och fint land...
<3 costa tropical <3

NU blir det att plugga inför fysikprovet. Istället för träning i SATS blir det brownie med kaffe! ;)