Shopping

Ja det blev shopping även fast mitt kort inte tar ut pengar från automaten. Kunde istället betala direkt med kortet yay. Det blev en fin Kappa, kilklackar och Svarta denimLeggings. Bilder kommer upp senare!

Nu ska jag titta på lite tv. Jag kan säga att en resa är på G just nu! Hoppas det blir av.

30 Oktober 2010

Tjena bloggen! Hoppas ni mår bra.
Jag är väldiiiigt irriterad. Hittade en jättefin jacka som passar utmärkt till höstvädret men neeej så måste mitt bankkort aktiveras och när jag går till swedbank så neeej öppnar dem inte förrän på måndag! I-lands problem alltså.
Vädret gör ju så att man blir mer deppad. Jag vill resa bort. Ska fundera lite på vart jag ska åka på jullovet. Marocko kanske? eller Spanien. Jag vågar aldrig resa långt, därför vill jag inte ens tänka tanken på att resa till thailand hehe.

29 Oktober 2010

Hej på er mina sötisar =)

Hoppas ni mår bra! Jag kom precis hem från en lång dag. Först skola och sedan jobb. Jag jobbar som försäkringsförmedlare (säljer försäkring via telefon). Och jag kan säga att det är ett väääldigt tufft och utmanande jobb. Idag lyckades jag sälja min första!!! Ni anar inte hur glad jag blev. Började hoppa av glädje i kontoret hehe. Jag har nu jobbat två gånger och det känns bra!
Nu ska jag försöka plugga lite fysik B då jag har del 2 prov imorgon bitti.
Jag för några veckor sedan. Bowlade med mina vänninor och vann över dem ;) hihihih

Färgglatt

Nytt mode tjejer! Följ min snygga trend ;)

Tidsinställda inlägg

Jaaaa, äntligen har blogg.se börjat använda sig av funktionen "tidsinställda inlägg"! Nu kommer det att vara betydligt enklare för mig att blogga mer. ( nu ska ni skrika wohooo och börja kika in oftare hehe... ) Aja nu ska jag återgå till något mer frestande... FYSIK B!
3D glasögon är hottie. P.S visste ni att jag aldrig sett någon 3D film :O don't laugh!



Walk in closet

Alla har mål här i livet som man verkligen vill uppnå nån dag. Jag har många mål och några är jag jävligt fast vid att uppnå. Walk in closet är en av sådana drömmar jag har. Jag tänker skaffa mig en sådan när jag blir äldre. Tänk er att öppna en dörr i sitt sovrum och så kliver du in i en drömvärld, en värld fylld med kläder och skor och massa stora speglar... ååh jag vill ha det nu! <3

Ge mig en sådan nu, fast större <3

New in my closet

Söta Cardigans och hoodie. Me like. Tack mami <3


Orientalisk Dans - Me like!

Jag har alltid älskat att dansa magdans. Så fort jag får chansen att åka till något bröllop så dansar jag hela natten lång till härlig arabisk musik. I skolan så finns det inte så många tjejer (jag är den enda tjejen i klassen) så när jag satt där i klassrummet och tänkte på vad jag skulle hålla på med som projekt fram till jullovet så slog det mig en pling i tankarna och plötsligt började det spruuutaa idéer hehe. Så nu har jag bestämt för att starta en grupp för tjejerna i skolan där dem ska lära sig magdans, coolt va? Inte ofta skolor som stöttar elever till sådanna projekt. Kärlek till IT-gymnasiet <3

Jag längtar som fan, och är sjukt taggad!

Brrrr...Kallt!

Jag måste inskaffa en vintermössa, Kanske skulle denna funka?

MITT RÖDA

Läppstiftet jag använder kommer ifrån NIVEA. Ett väldigt prisvärt läppstift som sitter länge på läpparna.


OUTFIT


Höstmys

Lyxig varmchoklad är ett måste nu i höst när man sitter och myser. God varmchoklad behöver inte vara komplicerad att fixa. I detta recept ska ni få se hur enkelt det är.
Du behöver:
Oboy eller annan choklad pulver.
Marshmallow
VispGrädde

Gör såhär:
Fixa varmchoklad på ditt sätt. Jag brukar blanda varmt vatten och lite mjölk med Oboy. Lägg i Marshmallows och toppa sedan över med Vispgrädde. KLART!



1 ÅR!

10 oktober 2009 var datumet då ja började blogga! Och nu har det gått exakt 1 år!




Tips!

Nu när vi börjat ha på oss tjocka fula halsdukar så kan det vara kul att göra om dem lite. Jag har förut gjort ett videoinlägg på hur snabbt och enkelt man kan piffa upp sin halsduk. Videoklippet lägger jag upp nu igen!


FIKAMEDSYSTER

Levinskys har jäääättegod chokladmoussetårta.


Tråkigt Väder

Hej på er. Hoppas ni mår bra!
Jag skippade min enda lektion jag har på fredagar pga min mage som känns konstig. Hoppas jag blir bättre senare under dagen.
Igår var jag och fikade efter skolan med min syster. Kul var det och väldigt avslappnande. Jag passade på att hitta snygga bågar till mina glasögon. Glasögon är snyggt som fan! Jag var inne i GinaTricot och hittade en fuskpälsjacka som jag provade. Den var snygg men jag vet inte om jag skulle våga ha på mig den...
600 kr kostade den iallafall.


Nästan 1 år!

Ååh! Jag har nu snart bloggat i 1 år! Det har vart grymt kul att blogga även fast det vart lite torrt med uppdatering. Jag hoppas på att utveckla min blogg när det gäller mode och skönhet! Jag måste skaffa systemkamera för att få finare foton och massa andra saker måste jag inskaffa mig för att nå mina mål för en perfekt blogg. Hjälp mig gärna och ge mig feedback samt önskningar på vad ni vill se mer på denna blogg!

Game Over

Never thought it will end like this... But its over now and i'm strong enough



Black&White


Nancy Ajram

Jag älskar temat i videon

Röda läppar

Läppstift är den mest använda smink produkten. Rött läppstift har alltid varit populärt bland kvinnor och det ger väldigt mycket uppmärksamhet. Men det är svårt att tillämpa läppstiftet och det kan lätt se billigt, överdrivet och onaturligt. Den perfekta röda färgen gör dina ögon ljusare och ditt leende vitare.

Steg för Steg kommer jag att guida er till dem perfekta röda läpparna
STEG 1:
Se till att få bort allt fnas i läpparna och applicera ett mjukgörande lappbalsam.
Lägg på läpparna ett mycket tunt lager flytande foundation eller puder. Helst så ska man lägga flytande foundation eftersom det skyddar från att färgen rinner mellan kanterna och gör att färgen sitter länge på läpparna.

STEG 2:
Använd en läppenna som är så nära dina läppars färg som möjligt. Vässa den bra så att du får en skarp markering och resultatet blir en finare munform.

STEG 3:
Nu applicerar man läppstiftet helst med en läppenna och börjar i mitten och drar mot kanterna. Börja alltid med övre läppen och lägg ett tunt lager.

STEG 4:
Lägg en papperservett mot läpparna och tryck försiktigt. Gör om steg 3. Efter att ha gjort två lager så håller läppstiftet mer och du kan äta och dricka med det utan att det försvinner lika lätt.

Om du vill ha lite glans så är det bara och dutta lite transparent läppglans.
Bild: google



Bröstcancer kampen

Glöm inte att använda ert rosa band för kampen mot bröstcancer och om inte ni har en så tycker jag att ni borde köpa ett och visa ert stöd samtidigt som pengarna går oavkortat till bröstcancerfondens arbete. Ni kan köpa bandet på dem flesta affärerna. Mitt band kommer ifrån Kicks.


Fnasiga läppar?

Nu börjar man märka med kylan att läpparna snabbt blir torra och fnasiga, och det är jättejobbigt eftersom det blir fult när man använder läppstift.

Mitt enkla tips till er är att:
- Börja med att skrubba lätt på läpparna i en cirkelrörelse med en skrubbvante ( tandborste går också bra). Det ser till att blodcirkulationen ökar och läpparna blir genast mjuka.
- lägg lite vaselin eller någon annan mjukgörande läppbalsam på läpparna.

Så enkelt var det att trolla fram dem mjukaste läpparna någonsin ;)


Bild: google


Inception

Hello Hello!
Igår på fredagskvällen var jag på bio och såg Inception. En grym film som var lite förvirrande i början men DiCaprio är BÄST! Nu är jag hos mina kusiner och har det kul kul =) Hoppas ni får en bra helg!
Jag hade på mig min nya läckra spetstopp från H&M. Me love.