NYÅRS OUTFIT

Sammetsklänning från GinaTricot
Klocka, armband med berlocker, armband med sötvattenpärlor och ring.

DAGENS...

...SKÖNHETSTIPS!

Alla vet att smink hjälper till att täppa porer och på så sätt kommer finnar upp. Tro mig, mer än 95% drabbas av finnar. Vissa får t om Acne. Smink kan förvärra men ett bra tips till er med acne eller som lätt får finnar är att använda Mineral smink. Jag kan lova er att det är värt priset. Sminket innehåller endast mineraler och absolut inga kemikalier. Vissa med acne får tom bättre hy pga av mineralerna. Jag tycker inte man behöver köpa allt mineralsmink, utan det räcker med foundation och rouge eftersom det är vid kinderna och pannan som finnar uppstår.

Min favorit när det gäller rouge/blush. Den kostar ungefär 180kr och finns att köpa i bla Kicks, H&M mm

Sista dagen i 2009...

Hej allihop! Jag hade inte tid för att uppdatera igår, hoppas allt är bra med er =)
Jag har lite förkylning kvar och nyser 100 gånger om dagen haha men annars är det fint fint. Jag skall fira nyår hos mina kusiner i Väsby så det skall bli kul. Jag tog ett extra långt bad igår så att mitt hår hinner torka och det blir lättare att styla. Styla aldrig nytvättat hår. Nu ska jag hålla på lite med mina naglar och sen börja fixa mig inför kvällen. bilder på Outfit kommer komma på bloggen innan jag drar iväg.

Har ni bestämt er för vad ni ska ha på er idag? och har mitt lilla nyårstema hjälpt er lite?

Puss,

Firande

firade min kusin som fyllde år med en jättegod fruktårta.
Mycket god och enkel! Köp bara färdiglagad tårtbotten och lägg i grädde och sylt och sen dekorera uppe med frukter ni tycker är goda. Dessutom är den hälsosammare än andra slags tårtor.

Och så får jag inte glömma mitt älskade spel...
GUITAR HERO!

beroende...

... av guitar hero! har suttit och spelat det hela dagen idag haha. Men det är så kallt ute så jag sitter hellre hemma och umgås med familjen. Imorgon ska jag ut och köpa lite saker till nyår som jag glömt bort att köpa.
Igår så hittade jag några plagg som jag köpte. favoriterna var två skjortor, en mörk jeanskjorta och en rutig.




Dessa är från SALT


NYÅRSTEMA; Disco Silver

Hårlook:
- Värmeskydd
- Plattång
- Glansdroppar
- Hårspray
Outfiten består av:
- Paljettleggings
- Väst med nitar från NewYorker
- Topp från H&M
- Skor från DinSko
- Örhängen och armband
Smink look:
- Grå ögonskugga
- silver glitter eyeliner
- Lösögonfransar
- Mascara
- Rött läppstift
- Rött nagellack


NYÅRSTEMA; Blue shimmer for U guys

Outfiten består av:
- Skjorta från NewYorker
- Jeans från H&M
- Väst från H&M
- Skor från DinSko
- Armband


jag lever hehe...

Hej bloggen!

Förlåt för att jag inte la upp något tema outfit eller ett inlägg överhuvudtaget... Jag var som sagt sjuk och kunde knappt röra på mig. Idag mår jag dock mycket bättre ^^
Idag är det 28 december, alltså 3 dagar kvar till nyårsafton! Tycker inte ni att året har gått fort? Det är ju bara 6 månader kvar till sommaren! okej bara och bara hehe men det kommer gå jävligt fort =)

Idag skall jag lägga upp nyårstema för både tjejer och killar! Jag fick önskemål om att skriva inlägg om hälsa och mat och framför allt mer killmode... Så det får bli mitt nyårslöfte! Att bli duktigare på att skriva om mer intressanta saker. Men ni måste hjälpa mig genom att skriva förslag på det ni tycker är kul att läsa.

Jag har blivit frågad om vad jag tycker om kenza som designade skor som det redan fanns liknande... Haha i början förstod jag inte men sen när jag kollade in hennes blogg så förstod jag. Jag har inget emot Kenza och hon kommer från samma ursprung som mig. Tycker att hon är cool men håller inte med om allt hon gör. Jag har sett hennes skor och jag blev lite besviken eftersom det inte blev en "woow" känsla när jag såg dem, utan dem såg ut som skor som finns att köpa bla i Nelly. Att göra ett design jobb är svårt eftersom man lätt kan hamna i fällan där man råkar göra en liknande sak. Jag tror nog inte att hon gjorde det men mening. Men man vet aldrig, hon kanske inte tänkte sig för när hon blev "inspirerad".

Sjukling

Nu var det dags igen att bli förkyld... Jag blir nästan aldrig sjuk (tack gud) men när jag väl blir det så är det inte kul :( Men jag vet mina perioder då jag blir sjuk, Hoppas att jag hinner bli frisk till nyår.
Jag var i Stinsen idag men hittade ingenting att köpa. Jag tycker inte att det fanns fina plagg i rea det här året. Ska ta en sväng till stan också och se om jag hittar något, annars Ill give up!

NYÅRSTEMA; Glittrigt Blått

Hårlook:
- Osis, dust it för maximal volym
- Hårmousse
- värmespolar
- Hårspray för fixering
Outfiten består av:
- Klänning från NewYorker
- Skor från DinSko
- Väska från NewYorker
- Armband från ACCENT
- Örhängen
smink look:
- Foundation
- Läppenna
- Läppstift
- Läppglans

( hur man fixar perfekta läppar: Lägg en flytande foundation över läpparna så att läppstiftet håller längre. Måla kontur med läppenna och lägg sedan läppstift. Ta en pappersduk och gnugga mot läpparna och lägg ett lager läppstift igen. Avsluta med att dutta läppglans på amor bågen )


Fixat!

Sååå, nu har jag fixat designen så att ni som kikar in bloggen med Internet explorer inte ska bli förvirrade =) Nu ska allt se ut som det skall, förutom reklamen som ligger så himla långt nere... men det får jag ta och fixa lite senare. Glöm inte att titta in om en stund då jag lägger in Tema outfit!


Shopping

Idag började mellandags rea, så jag åkte tillsammans med min syster till Kista C för att se om det fanns något fint att köpa. Det var verkligen proppfullt med folk. Dock köpte jag bara några plagg eftersom det är jättesvårt att hitta saker när det är fullt. Imorgon skall jag åka på morgonen till något annat köpcentrum så att jag kan hitta fler saker =)

Fick med mig en topp och matchande midjehög kjol, OCH min fina nyårsklänning av sammet =)

NYÅRSTEMA; Svartskimmer

Hårlook:
- Våffeltång för volym
- Smal locktång
- Hårspänne
- Hårspray för att fixera
Outfiten består av:
- Klänning från VILA
- Skor från DinSko
- Väska från Accent
- Klocka från Axcent
- Halsband från Lindex
- Ring från Lindex
Smink look:
- lösögonfransar
- Svart ögonskugga
- Vit ögonskugga
- Svart kajal
- rosa läppstift (rosa läppglans för dem med mörka läppar)


Guitar Hero

God morgon!
Förlåt för den dåliga updaten igår, jag hann inte ens lägga in ett nyårstema inlägg. Men mina kusiner var här så det är därför. Vi hade det jätteroligt med massa mat och Guitar hero =) Jag äger på det spelet! Jag känner mig som en riktig rockstjärna hihi...
Idag blir det Shopping förhoppningsvis, har mellandagsrean börjat? Aja nu får tema outfiten komma upp på engång.
Pussss
Hahaaaaaa...

Media Markt

Hej på er!
Hoppas ni har haft en underbar jul med massa presenter och god mat =)
Jag har haft det trevligt och mysigt, fixade tillsammans med min pappa ett mini julbord med jansonfrestelse, sill, kräftor mm.
Idag vaknade jag 9!!! haha ja, jag vet jag är en sömntuta. Men jag fick vakna så pass tidigt för att hinna med riktigt billiga saker i Media Markt. Fick med mig hem massa saker hehe, en av sakerna var plattång. Tycker inte ni att tjejer har bytt ut diamanter mot plattång som ens bästa vän? Iron flat are girls bestfriend! haha...
Lite från julbordet igår. Mmmm...


NYÅRSTEMA; Lila dröm

Hårlook:
- Kam
- Blomma som fästes i håret
- Hårnålar
- Hårspray för att fixera
Outfiten består av:
- Klänning, Ellos.se
- Väska, Ellos.se
- Skor, Ellos.se
- armband
- Örhängen
Smink looken:
- fushia ögonskugga
- vit ögonskugga
- Svart ögondust
- Svart mascara
- Svart eyeliner
- Korallfärgat läppglans


Julmat

Jag älskar julmat! förutom allt som innehåller griskött hehe... Idag blev det julbord med jansonfrestelse, sill, korv mm. Yummi! Längtar tills vi ska lägga fram allt och börja äta =) om en stund kommer nästa nyårstema så glöm inte att kika in här.
Ho Ho Ho Merry X-mas.

jävla internet explorer

Åååh, jag som tyckte att min design och allting såg perfekt och fint ut! Men jag visste aldrig att den såg helt kalabalek ut i IE. jag använder Firefox och google chrome och där ser det ut som det skall... Snälla om ni har firefox eller google chrome, använd dem när ni kollar in min blogg. Men jag skall försöka fixa så att det ser exakt ut på IE också... GOD JUL till er allihop!


NYÅRSTEMA; Himmelskt blått

Hej allihopa!
Jag har ju lovat er att ha ett litet nyårstema nu till alla er som inte vet hur ni ska se ut på nyår. Hoppas det här hjälper er och ger er insipration till en perfekt look! Jag kommer varje dag fram till nyår att blogga om en ny outfit tillsammans med smink och hår. Enjoy!


hårlook:
- smal locktång
- värmeskydd
- två hårspännen
- hårspray för att fixera frisyren i slutet



Outfiten består av:
- klänning från H&M
- skor från H&M
- väska från ACCENT
- pärlörhängen
- JETSET klocka
- Svarta strumpbyxor

Smink looken:
- Blå ögonskugga
- Mörkblå glittrig ögonskugga
- Ljusblå kajal
- Svart kajal
- Glittrig silver nagellack
- Aprikosfärgad rouge


Rosa kinder och näsa

Man behöver inte använda någon rouge nu på vintern, kalla luften gör jobbet hehe...

23 December 2009

God morgon mina söta läsare. =)

Imorgon är det julafton! Har ni hunnit köpa presenter till allihop? Jag firar inte jul men däremot så kommer det att bli firande på nyår istället! Problemet är det att jag inte hittat någon nyårsklänning i min smak... Men jag kommer att tipsa om klänningar jag tycker är fina och lite accesoirer och sminkandet osv... Nyårstema får det bli hehe. Så håll utkik allihop.

Puss

New design

Vad tycker ni om den nya designen? =) jag ville ha mera rosa än grått och svart så därför bytte jag lite. Hoppas ni gillar den här bättre.

ITG

HAHAHAH. Den här videon gjorde jag när vi var i matsalen och hade avslutning, alla elever var samlade tillsammans och lärare delade ut priser för dem olika aktiviteterna som vi fick göra under dagen. Mr Daniel Ahmadi var generös och delade med sig av godiset han vann. Och ja... ni kommer själva se hur eleverna reagerade hehe.

accesoirer

Snygga accesoirer till nyårsklänningen! Dessa är från ACCENT.


Galen dag

Äntligen hemma. Idag har jag inte haft en enda sekund åt att sitta och blogga, sorry! Jag hade julavslutning med olika aktiviteter man kunde göra. Jag gjorde ett pepparkakshus och kollade på filmer som elever i min skola gjort, och jag säger bara GRATTIS MOHAMED för den fantastiska och roliga filmen hahaha. Om jag får tag på filmen så ska jag absolut lägga in den på bloggen!

Efter avslutningen träffade jag på min vän Mirjam som jag inte sett sen sommaren. Och sen blev det fika med min twin i Kista och så knasade vi till oss som vanligt =) Jätteroligt har det varit idag faktist. Nu ska jag bara ta det lugnt hemma och förbereda min inför JULLOV! Härligt! Och juste om 1 månad reser jag bort i några dagar. Dock inte till något varmt land *ledsen*.

Typiskt mig, hjärtan och rosa haha. Ser ni IT-loggan?

Två classmates hjälpte till

En glad Iman hihi

Outfiten bestod utav; paljetter och spets.


ute var det såhär mycket snö och ISKALLT. brrrr

Så min mysiga jacka och varm halsduk fick gå på.

Knäck

Tog en sväng till köket för att dricka vatten och woops så hittade jag det här...
Hemmagjord knäck! Yummi...
Vad gillar ni för julgodis?


Prydligt och fint

SÅ, nu har jag städat klart i mitt rum, Mitt nattduksbord var helt kalabalek kan jag säga. Inte för att tala om sminkbordet... hehe
Men det är så svårt att hålla allting prydligt när man har 100 produkter och saker... :s
hehe imorn kommer allting bli stökigt igen...


Tip Tap Tip Tap

På tal om jul hehe...
hittade den här bilden när jag städade. Jag var knappt ett år och blev fotad på julen framför en julgran i Marocko.
Ho Ho Ho nu blev jag tomtenisse =)

Flätor

Jag tycker det är så himla snyggt med inbakade flätor vid sidan av håret. Det har ju blivit en trend att RAKA av halva sidan men va fan det vågar jag verkligen inte göra hehe. Så flätor räcker för mig.

MELAIKA du bööör fixa inbakade flätor till mig haha
Snygga Shakira passar fint fint med inbakade flätor.


Perfekt julpresent till tjejer

Har ni svårt att välja vad ni ska köpa till er vännina, syster eller kanske mamma?

Make up store har den perfekta lösningen, nämligen en privat kurs hos dem för 495kr i 50 min då man får lära sig hur man applicerar smink för dagen och för fest. Dessutom får man välja produkter från dem för priset man betalat, alltså 495:-
För mer information besök er närmsta make up store butik.

Coola tryck

Visst var dem coola? T-shirten med "jeans jacka" trycket var snyggast.
Båda är från Lindex och kostar endast 99:-



Lady Gaga & Cyndi Lauper

våren 2010 ska Mac lansera smink kollektion tillsammans med Lady Gaga och Cyndi Lauper. Coolt tycker jag eftersom båda kör väldigt unik stil som jag inte kan förstå mig på hehe. Iallafall så tror jag att kollektionen kommer att köra på starka färger speciellt när det gäller ögon och läppar, Vi får vänta och se.

Vintervärmare

Fan, alla bussar är inställda pga snöstormen. Nu måste jag åka ända till centralen för att ta pendeltåget... :(
Tänkte ge er ett recept på en jättegod chokladsoppa med marshmallows, en riktig vintervärmare.

4 portioner
Ingredienser:
• 100 g mörkchoklad
• 2 1/2 dl grädde
• ev. 1 dl mjölk 
• marshmallows


Tillagning:
Hetta upp choklad, mjölk och grädde i en kastrull. Servera soppan varm i små portionsskålar tillsammans med marshmallows och torkad frukt om ni vill.


Mmmm...


Matryoshka doll by Chanel

Vad tycks om handväskan?

Vinterkyla

Nu när vintern är här så blir håret extra ömtåligt. Det är jätteviktigt att ta hand om sitt hår extra och försöka låta bli några saker. Jag skall ge er lite tips på vad ni kan göra för att skydda håret mot den hårda vintern.

- Gå aldrig ut med blött hår på vintern.
- Använd milda och vårdande produkter som inte torkar ut håret.
- Försök att inte använda plattång, locktång och liknande.
- Att ha en knut i håret när man är ute gör att håret inte slits lika mycket som när det är utsläppt.
- Att sova med en fläta gör att du inte får tovor och håret slits inte.
- Hemmagjord hårkur är både billigt och bra. Olivolja blandat med äggula gör så att håret repareras och blir mjukare.
- Försök låta bli att färga eller slinga håret då det skadar håret väldigt mycket speciellt med vinterklimatet.



Julstämning

Själv så firar jag inte Jul eftersom jag inte är kristen. Men jag gillar julstämningen väldigt mycket här i Sverige, det känns mysigt på något sätt.

Mys

tog en sväng till gina tricot och köpte en stickad mysig klänning. Nu är det bara uggsen som fattas =)
jättesöt färg!

Härlig outfit måste jag säga!

Dagens...

...Outfit!
Skjorta
Linne
Skärp
& min hörlur som hänger haha

Börjat märka att jag klätt mig i skjortor länge nu hehe


Chanel

Jag har sen länge älskat Cocoo Chanels kläder, smycken väskor etc... Kläderna är verkligen i min stil. klassiskt feminint och stilfullt. Speciellt deras skor som dem lanserade våren 2009. Skyhöga pumps med två "band". Jättesöta! Jag har sett liknande i butiker förut, men hoppas dem kommer igen!

C'est ca! La Mode C'est La Modette!

Neee.....j

snöstorm! mitt hår förstörs, jag håller på att halka minst 100 gånger, PANIK! :(



Dior Dentelle

Jag kan inte få nog av pastellfärger. Kläder, smink, accesoirer allt skall vara pastellfärgat! Jag längtar till våren då Dior lanserar sin vårlook dentelle. smink inspirerat av 20-tals charm och ljuvliga pastellfärger. Rougen, läppglansen och nagellacket kommer lugnt att bli mina hehe =)

shoppinglista Del 1

Detta behöver jag köpa

Natti Natti

Känner att jag är trött som fan, så jag ska ta och sova.
Ha det så bra allihopa, puss
'

Galen kväll i Kista C

Ja som ni ser på rubriken, haha min älskade vän kom hem till mig idag för att hjälpa mig med ellära, Sen när hon skulle hem så bestämde vi oss för att ta en "snabb" promenad till kista som dock varade i 2 timmar haha. Iallafall så måste jag påpeka att varje gång vi är tillsammans så knasar vi till oss. Jag kom på idén att vi skulle spela turister och att vi endast kunde franska och liiite engelska! haha hon kunde inte franska så hon satt och svarade mig med hennes språk?! Vi bestämde oss för att fråga folk i kista vart Mcdonalds låg. Så hon började skrika till alla killar MONSIO FRONSII??? hahahaha alla kollade snett, vi har så kul tillsammans =) love u sister. Det blev tyvärr ingen shopping, bara bus hihihi

Dagens...

...Outfit!

Skjorta, Lindex
Stickad kofta, H&M



Forever21

Klädeskedjan Forever21 som har jäävligt snygga kläder, har även lanserat sitt sminkmärke. Synd att inte butiken finns här i Sverige...
Iafl så ligger sminket på ett budgetpris och det sägs att kvalitén är hög =) Alla som åker till USA tycker jag bör gå in i den butiken.
Ååååh jag vill haaa deeeeem. :(


Jaaaaa!!!!!

I made it!!! haha yes jag klarade nationella provet =) är såååå glad nu ^^
En glad iman med pyjamas haha



Nervös!

Hej allihopa! hoppas allt är bra med er!

Som sagt hade jag idag nationella i Matte C. Jag har aldrig vart så här nervös. Mina händer började skaka när jag fick provet i handen och skulle börja skriva. från kl 14.30 till 18.30 satt jag och skrev. Så jobbigt, har väldans huvudvärk nu och ska ta och sova lite. Jag är fortfarande väldigt orolig. Ska få mitt betyg på nationella redan imorgon. Gaahh >.< hoppas jag klarade det...

Ta hand om er <3

 

 

 

 

 

 

 

 


For you boys

Första raden: två Cardigan
Andra raden: Snickers & datorväska
allt är ifrån H&M
Me like!



My new...


Rädda julen!

Alla Aladdin älskare. Rösta på eran favorit som ni vill skall stanna kvar i asken. Jag röstade på Gräddnougaten =) jag älskar nougat! tycker att någon likör pralin skall bort. Dem är inte ens goda...             Så ta och rösta på eran favorit!
Rösta HÄR.

Mitt paket från H&M

Jag har fått mitt paket från H&M nu =) kommer ni ihåg skorna jag klickade hem för en halv månad sen? Det är den jag fått hem nu och två fina armband. Jag visar er dem senare för nu skall jag bära mig mot Taek wondo! wohoo!
ps. ville säga att jag svarar på era frågor via kommentarer. så kika på kommentaren där ni skrev så hittar ni svar
hahaha hjälper ninva med stretchingen



DAGENS...

OUTFIT...
Skjorta från Lindex
Linne från Esprit
Jeans


En snygg variant om man inte vill ha mössa. Den här kommer ifrån H&M.



Inför Matte C Nationella

Tänkte ge er alla som pluggar till matte nationella lite tips. Det gäller även er som pluggar matte i allmänhet =)

Förberedelser:
- Se till att hitta ett lugnt ställe där du kan koncentrera dig till 100%
- Ljuset spelar stor roll. Om du sitter i ett ställe med dåligt ljus så får du snabbt ont i ögonen och det gör att du inte orkar plugga mer. Så det är viktigt med ett ljust ställe.
- Stäng datorn, mobilen och allt som kan distrahera ditt pluggande. Ha dem helst inte i rummet alls.
- Försök att få det så bekvämt som möjligt. Spela upp musik i bakgrunden eller tänd lite doftljus. Gör som du tycker känns bekvämt.

Tiden:
- Jag gillar inte att sitta och plugga matte i ett rum med en klocka. Det beror på att jag hela tiden kollar mot den och på så vis känner jag mig stressad och även tickandet gör mig stressad.
- Gå aldrig efter statistik som säger att man ska plugga i endast en viss tid. Utan ta en paus när du känner att du börjat bli lite förvirrad och endast leker med pennan.
- Jag föredrar att plugga tidigt på morgonen mer än på natten. Hjärnan blir bara förvirrad av all information du får in efter en lång dag.

Under pluggtiden:
- Ha vid dig allt du tycker är gott att äta. Men gör inte som jag brukar göra ibland, att sitta och äta och glömma plugget haha.
- Börja med dem lättaste talen först, så att hjärnan tränar upp sig. Om du börjar med svåra blir du bara förvirrad och tröttnar snabbt. När du ser att du kan en regel fortsätt då med nästa, slösa inte din tid med saker du redan kan.
-"Matte är kul när man förstår!" Det tycker dem flesta. Jag vet själv hur jobbigt det är när man fastnat i ett tal och försökt lösa den i 1 timme. Hoppa över talet och gå till något lättare. Du kanske kommer på senare hur du ska lösa den.

Hoppas detta hjälper lite! och lycka till allihop =)






DAGENS...

...OUTFIT.

Idag såg jag somrig ut enligt folk haha, men jag älskar ljusa färger.

Jeans Leggings
Tröja
lång Cardigan

P.s vill bara påpeka att jag hatar regn :( helt onödigt att platta håret... det förstörs DIREKT!

Uppdatering:
(hahaha enligt min syrra ser jag ut som en pingvin knubbis i den här bilden?!?!)


8 Dec 2009

God morgon på er =)
Hoppas allt är bra med er! Jag är väldigt stressad pga alla inlämningar och prov som jag har. Fler än 4 kurser slutar denna termin och en av dem är Matte C. Är det någon av er som också kommer ha Nationella i matte C på fredag?
Iafl så fick jag VG i programmering A som slutbetyg, så det är avklarat! =)

Jag älskar kaffe! och NEJ, jag dricker inte det bara för att det är en "trend" bland bloggare att sitta med en latte i handen, utan jag har gjort det sen jag var liten. Föredrar ni kallt eller varmt kaffe?


hahahaha...

haha haha omg, ja har precis gjort min andra video som ja kommer lägga upp på bloggen. Dock så suger kvalitén eftersom kameran endast är en 7.2 mp... Aja det tog mig faktiskt lång tid att fixa den och TACK till min lillasyster som ställde upp. Videon kommer upp idag eller imorgon så håll utkik =)
Jag vill även tacka er för era söta kommentarer. Jag blir verkligen så glad och smickrad =) <3



Dagens...

... OUTFIT! haha det var evigheter sen jag la en dagens outfit =)

En chill outfit som är skön att ha i skolan
Koftan är ifrån Indiska.
Linne från BikBok
T-shirt från Gina tricot
Leggings från BikBok




Robert Pattinson död?

HAHA, fick höra nyss att twilight skådisen Robert Pattinson dog i en bil olycka idag... hahaha att folk orkar dra hemska rykten... Okej han kanske är ful och filmen suger, men va fan man behöver inte dödsförklara någon som lever! stackarn...
Källa från ryktet

Uppdatering:
haha dem tog bort artikeln! där ser man att det endast var ett rykte ;)

filmkväll med chokladpajj? oh yes!

Så, nu har jag fixat chokladpajj med mandarinklyftor och ska sätta mig ner för att titta på någon film =) Jag är inte direkt någon party tjej och alkohol är något jag aldrig provat. Så lugna filmkvällar eller tjej middagar är det jag föredrar! Vem vill ha en bit chokladpajj föresten hihi?





Åh längtar tillbaka

Som ni flesta känner till så är mitt ursprung från Marocko =) .Varje sommar spenderar jag i mitt hemland. Så jävligt skönt med endast sol och bad, feta släkten och vännerna där nere såklart. Marocko är ett mycket fint land dit många turister åker. Åh jag längtar till sommaren!! Gör inte ni det?

här är lite bilder jag tog sommar 09:





inget land kan slå marockos fina arkitektur


vår stora terrass i hemmet


älskar skjortor i pastellfärger


Min lillasyster som får en henna tatuering fixad


på väg till stranden


saknar min solbränna :(



Sonia Rykiel pour H&M

Imorgon lördag 5 Dec släpps underklädes kollektionen som Sonia Rykiel designat. Snygga var dem! Men orkar man köa för underkläder?


Alla Twilight tokfans

Inte för att jag själv är ett fan av Twilight filmerna, men jag blir chockad när jag ser hur folk dööör för filmen och skådisen Robert Pattinson. Så alla fans där ute, nu har det lanserats fler twilight skönhetsprodukter! Parfymer, ögonskuggor i "skymningsfärger" osv. Fresh's Twilight Freshface Glow som släpptes innan filmerna har varit en hit och försäljningen av den har ökat mycket. Jag tycker inte den har något med filmerna att göra och den ger faktiskt väldigt bra lyster.


new shopping

jackan som jag köpte för några dagar sen... Den ser lite unik ut, ME LIKE ^^

Tunikan är i rosa/röd ton med jätte fina knappar bak, 149:- från Gina tricot
Väska i mörkröd färg med mönster, 250:- från Gina tricot





new pics

Faddergalan:
Jag hade på mig paljettklänning från H&M, Tous väska och Guess klocka




i'm still alive

Haha jag lever fortfarande =) sorry att jag inte skrivit något dem här senaste dagarna men jag har haft fullt upp. Igår var jag på faddergala. Vi hade jättekul där med mingel och massa artister som uppträdde ^^ Jag berättar mer senare och visar massa bilder.
Pussss