Home sweet home

Hej!
Jag är tillbaka i Sverige. Det blev som sagt bara en tvådagars resa eftersom studierna inte tillåter mer tyvärr. Resan var superkul och jag njöt så mycket det gick.
Kika in lite senare då jag kommer skriva mer om resan och lägga upp bilder!

trött & stressad

Goddag på er.
Är så himla arg och trött och stressad och ja allt negativa. Matchen igår gick åt helvete. Algeriet fick straff efter 3 min av första halvlek och domaren var HUNDRA% mutad. Om ni såg matchen så förstår ni nog. Spelarna tacklade våra spelare hela tiden och fick aldrig någon varning medans vi fick gult kort för inget. ÅÅÅHHH. Helt sjukt och pinsamt att låta sig gå ner till den nivån som algeriet gjorde igår. Vi som är grannar borde ha mer rättvisa och respekt mot varandra. Men aja i juni ska de spela hos oss och då blir det rättvisa för det är Marocko står för. Rättvisa. Sen måste Marockos landslag rycka upp sig lite. Dåligt att de inte kunde sätta in ett enda mål. Men inshalah bättre tur nästa gång då det iallafall inte kommer uppkomma något fusk i spelet.

Nog om matchen. Jag reser ju iväg imorgon bitti. Måste fixa allt idag etersom flyget åker vid 7 tiden om jag minns rätt. Sitter och tänker på om det verkligen är värt att sitta på datorkomm-lektionen eller om jag ska dra hem för att packa och fixa allt som behövs inför resan. Det blir nog så att jag smyger ut fån klassrummet och drar hem. Jag behöver sömn! Sover knappt något om kvällarna pga allt pluggande.
Höreeeeeees seeeeeeeeeeeeen
Visst ser det ut som att jag har kort hår på bilden? Haha, lurade alla i min skola om att jag hade klippt mig sådär kort när jag visade bilden. Snacka om deras reaktioner dagen efter när de såg att mitt långa hår fortfarande var på plats. Tänker aldrig klippa mig så kort. Älskar mitt långa hår även fast det kan vara jättejobbigt att sköta.
Håret är kvinnans skönhet!

Maroc Vs Algerie

Imorgon ska Marocko möta grannlandet Algeriet i fotboll. Det är en väldigt nervös stämning om vem som kommer att vinna och jag önskar mitt älskade hemland Marocko all lycka och vi kommer att vinna matchen Insha'alah!

Vive Le maroc! Vive Lions de l'atlas! On va gagner Insha'alah.




Marouane Chamakh som spelar i Arsenal!


hullerombuller

Håller på att trixa med designen. Bli inte skrämda haha. Headern byter jag när jag orkar för nu ska jag dra iväg till min jinis. Hörs sen!

=)

Beibisar

(ursäkta bakgrunden hehe)
Dessa är mina nya älsklingar med 13 cm klack från Nelly! Alla la märke till dem idag och många komplimanger fick de =) Men visst är de snyygggaa? Älskar dem! Men tänker inte ha på mig dem utomhus mer förrän gruset är borta.

Vintage

Håller på att leta efter inspiration till min skolas studentlunch. Jag är med i studentkommittéen och det är grymt kul att få vara med och bestämma. Vi tänkte ha lunchen i skolan istället för i en restaurang. Jag älskar att inreda så jag blev ju jätteglad när jag fick uppdraget att dekorera hela matsalen woho!

Jag vill ha vintage tema. Ljusa färger, speciellt vitt ska det vara. Massvis med blommor och doftande ljus. Ååh vad jag längtar till min student. Har ni tips på sidor där man kan få inspiration på vintage tema så skriv gärna. Skulle uppskatta det ^_^ .




Ny Design

Gillar min design väldigt mycket men det behövs en ändring nu när våren är här (nästan). Ska fixa en design med ljusa färger under helgen.

24 Mars 2011

Halloj!
Fyyyyyyyyyyyyy vad det blåser idag. Man höll ju på att blåsa iväg :pPppPPpp! Nej jag skojjar men vädret var ju inte lika underbart som igår. Men man ska inte klaga för våren är ju förhoppningsvis påväg =)

Jag älskar mitt skolschema. Jag är ledig två dagar i veckan och t.ex idag började jag inte förrän 14.15. Så skönt för nu hinner jag fokusera mer på träning och mina studier.

Idag hämtade jag ut paakeet som vaanligt hihi. Denna gång blev det cardigans och klänning som jag tänkte ha på flaket. INTE utspring. Vill ju inte förstöra min fina klänning som jag ska springa ut med på flaket så jag kommer byta om. När jag åker iväg till London så skall jag försöka hitta min drömklänning till utspringet. Vill ju inte se ut som alla här i Stockholm! Tycker alla ser likadana ut på något sätt haha.
Invigde mina nya skyhöga skor. Kappan också =) Bättre bild på skorna kommer lite senare...


Älskar dessa hörlurar. Lånade de från min vän Victoria. Måste inskaffa likadana!


Cooling Alex flashar med sin Iphone. Seså killar där har ni inspiration på klädsel. Blåa chinos is the shiet =D



Enkla bakelser

Tänkte visa mitt mästerverk jag gjorde igår. Lagade asiatisk ginger beef och till efterätt blev det bakelse som vart mycket uppskattad och enkel att göra.

Recept:
- Sockerkaka gjord i långpanna
- Vispgrädde
- Jordgubbar
- Persikahalvor i konserv
Gör såhär:
Baka en sockerkaka och grädda den i en långpanna.
När den svalnat skär du upp den i normala bitar.
Vispa grädden, skär jordgubbarna och persika.
Bre grädden över sockerkaka bitarna och lägg en bit jordgubb och persika. 
Servera genast.
:)
Bon appétit


Träning

Tjo på er.
Är hemma från ett lite mildare gympass. Brukar köra riktigt hårda pass med fokus på kondition men idag powerwalkade jag på löpbandet och körde lite styrketräning med fokus på armarna.


Student 2011

Jag fick min studentmössa för några veckor sedan. Den satt perfekt och visst blev jag överlycklig!
Bara några månader kvar sen smäller det!


Dagens Outfit

Nej nu var det för länge sedan jag la upp en dagens outfit. Skulle fixa en sak i kameran och vips tog den kort utan att jag märkte. Men det var bra för det blev en perfekt bild för dagens outfit hihi.
Idag fick det bli nog. Letade fram mina vår/sommarkläder och fixade en söt outfit i pastellfärger. Imane gillar detta.


Cooking

Jag har alltid setts som en "hemmafru". Jag har sedan ung ålder kunnat laga mat, städa osv. Ser inget negativt med det alls förutom att jag är en av väldigt få som kan göra allt detta i min ålder. Men kul är det iallafall och det blir absolut ingen chock för mig sen när jag gift mig. :)

Nu ska jag fortsätta med min matlagning och efterrätt. Vi hörs senare.

Are you still hearing me?

Not seeing the meaning of life when you lost the most important in your life
I wish i could see and hear you once more



Long Long Long

Långa kjolar står definitivt i min Inne-lista! Matcha med ett tight linne och virkad eller spetsväst över. Ge mig sommar nu :)


20 Mars 2010

I have to stay strong even if i've lost people who was one of the best things in my life.
This life takes from you more than it gives you. Yeah but i have to be strong.












Snart så...