Hello

Godnatt dolls

Hälsningar från en väldigt trött tjej. Xo


4 h på gymmet!

Kom hem helt slut idag. Var på gymmet hela dagen haha. Körde ett hårt pass med kusinen och det känns rejält  i kroppen kan jag säga haha. Men åh så skönt det är efter. Imorgon måste jag vila för nu har jag kört 6 dagar i rad. Duktig jag känner mig. Hoppas detta håller i sig nu. Beach 2013 here i come lol :D
xo


Elena & Andrea

Köpte en väska för några veckor sedan innan jag åkte till Marocko och äntligen så fick jag hem den. Väskan är från ett Italienskt märke och alla vet ju hur fina italienska märkes väskor är.
Jag äger inte alls många väskor och tycker det är onödigt att ha 20 väskor liggandes hemma, men nu så var det dags att byta från min fiorelli till något lite mer lyxigare. Försökte ta bra bilder på den men jag lyckades inte så det får bli lite senare. Nu ska det svettas i gymmet. Ha en trevlig helg
xo

 

Fiskbullar med tacos chips

yes det är vad jag äter just nu. vilken kombi! Är inte något fan av fiskbullar men jag hitta inget annat hemma så nu sitter jag och slänger i mig det innan jag drar iväg och jobbar lite. Hoppas allt är bra med er! Jag ska göra en video på hur jag tar hand om min hy. Många som frågat vad jag använder för något för att få sån bra hy. Så ska dela med mig till er dolls.
Xo


<3

 

Love

<3


 
 
Min gulleplutt i Marocko. Mina kusiner är så söta att jag dör. Fan vad man blev sugen på en Big Tasty efter att ha sett den här bilden. Nej nu ska jag sova. Godnatt, 
xo

Romantic Marilyn

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hur söta är inte dessa underklädesset? Vi har precis fått in dem på Twilfit och jag blev kär när jag fick syn på dem. Kom in och prova vettja! Vi på Twilfit är bäst på att hitta de perfekta bh'n för er! 
Bh'n kostar 299:-
Trosorna kostar 129:- /styck
Xo

21 Feb 2013

Hello Dollies!
Allt bra med er beauties? själv mår man toppen men är helt slut i kroppen. Körde ett träningspass med kusinen. Nu jävlar ska jag inte sluta med träningen. Det är bra att träna med någon för då peppar man varandra att träna och hjälps åt. Och det är så kul. Ni som tränar i fitness24/7 vet ju att de flesta som tränar är killar... och som tjej är det inte kul att träna runtomkring en massa killar hehe. Sliskiga typer finns det gott om. Gymmet har ju några anläggningar med tjejgym men jag orkar inte pendla till något gym när jag har ett knappt 20m från hemmet :D Men det är så sköönt att vara igång med träningen igen. Jag har ätit så mycket skräpmat under min lilla vistelse i Marocko att jag verkligen behöver komma i form igen. Men jäävlar så kul jag hade. Jag behövde verkligen åka bort från skolan, jobbet OCH depp vädret. Men nu får man bita ihop och vänta tills sommaren kommer. 4 månader kvar. hoppas det går fort!! 
 
Nu tillbaka till studierna. Jag ska slänga iväg lite fler inlägg. Problemet är att jag inte vet vad jag ska skriva om. 
 
Xo
 
 

She wolf

 
 


Addicted

Parfym älskare är vad jag är. Dessa två hälsar jag välkomna till min parfym hylla. Jag har alltid gillat söta fruktiga parfymer och när jag luktade på Coco Mademoiselle så blev jag helt fast. Clean warm cotton är en fräsch lukt som kommer användas flitigt under våren och sommaren. 

Caftan marocaine