marockanskt?

jag kikade på armband inne i cocoo och ja hittade dem här armbanden som påminner starkt om mitt armband som jag köpte i Marocko. Haha coolt att en marockansk symbol används som smycken här i Sverige också hihi.



mitt armband

VITAMIN EVERYDAY



me like. Den hjälper mig när jag känner mig som tröttast.

Halloweennnnnn

Héy!
shit vad trött jag är. och mina fötter värker av allt springande från igår. Men det vart värt det =) jag hade så kul.
Idag så skall jag nog ta en shoppingrunda i Sollentuna Centrum. Dem har byggt ut och det har blivit jättestort. Jag kanske även ska till några Kussiner I väsby =) så vi får se hur dagen blir idag.

Puss

Galen dag!

Så jävligt kul, jag ska inte svära mer jag lovar! haha asså guud så kul vi hade. ASSYRISKA TAEKWONDO gruppen <3 Vi träffades i Tensta och åkte tillsammans till fridhemsplan. Jag och Melaika var som alltid försenade (det var mitt fel) hihihi, Alla köpte biljetter för 3 gånger förutom jag och Melaika. Melaika skulle fira sin systers födelsedag så jag blev tveksam om att köra mer än 2 gånger. Iafl när jag körde första gången så lyckades jag komma sist? hahahaha jag rankades på 32 plats! omg hur lyckas man... Men jag har aldrig spelat förut och visste knappt hur man skjöt folk. Men när vi körde andra gången så blev det wooops helt tvärtom hihi FÖRLÅT IMAN haha jag skjöt på henne hela tiden typ, men jag klarade mig fett bra kom 6 ;) . EFter att vi kört två gånger drog vi till donken för att äta. Melaika gick hem då så jag blev kvar då med gruppen och kände verkligen att jag inte kunde missa en till chans att spela hehe. Efter en massa ätande och snack om tecken? och andra spel hahaha... ja vi e lite random, så gick vi tillbaka och körde en sista gång. Jag rekomenderar cybertown från hela mitt hjärta! och ni som vill börja på taekwondo och bor i närheten av tensta, BÖRJA. vår grupp är den bästa och man kan ha så kuuuul tillsammans!

tyvärr blev det inte många bilder men här är några,





watch out, vi är farliga ;)

dagens outfit blev:
svarta jeans tights
oversize tunika
ankelboots
skinnjacka såklart!

Cybertown

Hej allihopa!
Idag känner jag att mår bättre och tur som det är så ska jag till cybertown idag med min taekwondo grupp. Det ska bli jävligt kul kan jag säga. Jag har aldrig vart i Cybertown förut så jag kommer nog bli nerskjuten eller? ;) hihi iafl ikväll kommer massa bilder upp. Vad hittar ni på idag?
Puss

Jimmy Choo

Jag har kikat lite i H&M's hemsida och hittade det här. Woow Jimmy Choo är gästdesigner hos H&M. Jag gillade mest accesoirerna och skorna. Men det var höga priser jämfört med H&M's vanliga priser hehe. T.ex. så kostar ett par skor 1300kr. Men alla ni som har råd så tycker jag det är värt att köpa!

 




Top 4 Party

  

Plaggen är från H&M

-0 size ?

vad tycks om detta?

 

Deras huvud ser ju f*n större ut än deras kropp. Jag älskar mode men jag hatar modell idealen. Det här ser helt sjukt ut! Vart har kvinnliga former tagit vägen? Jag undrar hur det skall sluta med all grov retuschering.
Ralph Lauren borde skämmas.

lockigt hår med plattång

Jag har alltid velat lära mig hur man lockar håret med plattång, det tar mindre tid än locktång plus att det inte sliter på håret lika mycket. Jag hittade en video där dem förklarade bra så nu ska jag ta och prova själv.

 

Cocoo




jättesöta pärlarmband med rosett och en bakelse, från cocoo.se

sick...

Att vakna upp och känna att man har ont i magen är inte kul... Ska nog ta och dricka en varm kopp fänkål té för att få bort smärtan. Hoppas ni allihop mår bra iallafall ^^

Puss



Fänkål té är jättebra att dricka om man har dålig matsmältning eller magknip 


D&G

Jag har luktat på den nya kollektionen av dofter som D&G har lanserat och jag tycker allmänt att det luktade gott.
Dock blev 4 av 5 mina favoriter:



Le bateleur 1
Noter: Kryddor, koriander och vatten, vetiver och cederträ
Personlighet: Provoaktiv, lekfull, dominant och envis.

L'Impératrice 3
Noter: Exotiska frukter, rosa blommor och vattenmelon, mysk och trä.
Personlighet: Praktfull, karismatisk, tilldragande och dramatisk.

L'Amoureux 6
Noter: Citrus och rosépeppar, kardemumma och björklöv, mysk och trä.
Personlighet: intensiv, romantisk, stilfull och åtråvärd.

La Roue De la Fortune 10
Noter: rosépeppar och gröna noter, vita blommor, vanilj och patchouli.
Personlighet: Äventyrslystern, kreativ och orädd.

La Lune 18
Noter: Äpple och citrus, vita blommor, mjukt läder och sandelträ (en väldigt mild doft)
personlighet: Gåtfull, fräsch, lockande och tidlös.


cp router...

så jobbigt att internet hastigheten ligger på 1.0mb... hur skall jag klara kvällen nu då? hehe
Jag var som sagt i Kista Galleria med Melaika och köpte svarta jeans leggings som är bra nu till vintern. Asså seriöst, jag är en riktig slösa. jag kan inte spara pengar det går inte! jag måste skärpa mig. men jag älskar att shoppa.. haha, juste jag har luktat på dem nya dofterna från D&G. jag skriver mer om det senare.
puss



min söta melaika, alltid glad <3 love you

Voila

Äntligen färdig. det enda negativa med lov är att jag måste städa hemmet. aja jag kommer bli en bra hemmafru hihihihihi. Idag skall jag och min kära vän melaaaikooww åka till Kista Galleria. Som jag lovat er så skall jag lukta på den nya D&G kollektionen och se vilka som jag tycker luktar gottigott och dem mindre gott...
Vi hörs senare. lots of love <3


söta neccesärer från eleven

God morgon

God morgon allihopa! gud så skönt det är med lov. Men vädret lockar dock inte.. så jag vet inte vad jag skall göra idag, aja måste städa först sen får jag se...
Ha en trevlig dag, puss


Yummi, jag vill tipsa om Gevalias cappucino special med tobleron bitar, så gott!


Imane, Håll dina ben i styr!

Ibland så händer det att man råkar slå på fel ställe när man kör sparring i Taek wondo. och detta hände mig idag för första gången haha. Jag råkade slå en kille i heelt fel ställe... Om jag hade slagit lite hårdare skulle han nog inte få några barn i framtiden... Jag blev helt panikslagen när jag ser killen bli helt röd i ansiktet och hoppa runt av smärta haha.
Jag ska försöka hinna med ett skönhetstips idag. ta hand om er, puss

resultatet





Här är resultatet på mitt hår (ljuset är konstigt så bilderna blir också konstiga) . Dock blev det perfekt. precis som jag ville ha, inte för ljust och inte för mörkt.

slingor i håret

tjena mittbena! hehehe
Idag var jag i IKEA med familjen och åt frukost där. Senare när jag var hemma blekte jag några slingor i håret. Sist jag gjorde det var innan sommaren så jag kännde att det var dags igen. Ni får se resultatet senare ikväll. Nu skall jag ta och leta fram mina taek wondo kläder för att träna, vi hörs ikväll

Puss 

Skönhetstips

Har ni använt era sminkpenslar mer än ett halvår? Ja då är det dags att ta och byta dem. Det är jätteviktigt att använda rena och fräsha penslar till sminket. Själv brukar jag tvätta mina penslar och borstar med mitt vanliga shampo och balsam. Slösa inte pengar på speciella medel till att tvätta penslarna med. Det räcker med att ni tvättar dem noga med varmt vatten och shampo eller balsam varje vecka för att hålla dem rena. Efter 6 månader kan man köpa nya. Varför det är viktigt att alltid hålla penslarna och borstarna rena är för att dem snabbt snappar upp bakterier och smuts, och det är inte så fräscht att sitta och använda dem i ansiktet. Porerna täpps snabbare och man kan få finnar.

Så mitt tips till er, Använd alltid rena verktyg för ansiktet!


håll dem rena!


Chanel Noirs Obscurs

Chanel har lanserat en kollektion med endast bruna/svarta toner, vem vågar? hehe jag skulle nog se ut som ett emo... Men jag ska fan i mig prova den här kollektionen, och så visar jag såklart bilder så vi får se hur jag ser ut med svart läppstift...


designen

ja sitter o trixar lite med designen och funktioner, så bli inte förvirrade när ni ser att det är helt kalabalik hehe

Red lips

Röda läppar har verkligen varit en hit nu efter sommaren. Jag tycker verkligen det ser snyggt ut och det passar perfekt till alla vinterkläder.

Jag har använt och provat många röda läppstift från olika märken, det är viktigt att prova läppstiftet i handryggen och gnugga på det lite och se om färgen håller.

Mina favoriter är:

Color Sensational, Maybelline
L'Absolu Rouge nr 132,
Lancôme
China Red, Make Up Store





New Fragrances from D&G




Dolce & Gabbana har lanserat en serie av dofter för olika personligheter. Jag har inte hunnit lukta på dem än, men när jag gör det så kommer en recension på vilken /vilka som var mina favoriter. så håll utkik


Första dagen på höstlovet hihi

Hello alla mina kära läsare, puss på er hihi.
Jag började dagen med att handla med pappa och min lillasyster. Jag fick med mig ett bas linne och ankelboots, mer hann jag tyvärr inte köpa. 

  

Linnet är från BIKBOK
Bootsen är från DEICHMANN

ÄNTLIGEN

JAAAAAA, äntligen höstlov, äntligen klar med Matte C prov som hade 3 Delar!!! jag känner mig så stolt så jag ska beröma mig själv med extrahård taek wondo träning idag... hehe nä men jag måste ju vinna på tävlingen den 21 november hihi. Och jag ber om ursäkt för den kassa uppdateringen, men nu kommer det att bli bättre jag lovar.

Dagens outfit



Chinos
vit t-shirt
Kavaj
skinnjacka
kashmirsjal
gula strumpor haha
Tygskor

H&M

Tjenare!
Ja, jag har tyvärr inte hunnit lägga upp toplista för parfymer för er killar, men den dyker upp idag i promise!
Jag hade som vanligt träning idag och när jag var påväg hemåt så tog jag en dagens outfit som ni får se senare. Kikade även in i H&M och fick syn på en fin blus som jag köpte direkt. ååh jag är helt förälskad i den hehe.




Den är från H&M och kostar 199:-, sånhär klädsel e typisk min klädstil hihi


Top 5

Bonjour! hoppas allt är bra med er.
tänkte starta dagen med mina 5 favorit parfymer, plus 5 favoriter för killar.

Dofter för kvinnor:

1
:
Dior Poison pure


2:
Versace bright crystale


3:
Chanel No5



4:
Emporio Armani Remix for her



5:
Ralph Lauren ROCKS



Jag hinner tyvärr inte lägga in toplista för herr nu för jag har prov, önska mig lycka till


Henna

Henna är ett pulver som man genom att torka bladen kan tillverka det. I Marocko är det vanligt att tatuera sig med henna (den försvinner dock, och är ett naturligt ämne) på högtider, ceremonier osv. Här i väst är det mest vanligt som hårfärg.


 


jag sommar 2008 med henna tatuering, så jävla snyggt hehe

arg är jag just nu

Jag går in i aftonbladets hemsida och skrollar ner fört hitta intressanta artiklar att läsa. Plötsligt hittar jag denna artikeln som gör mig stum, förvirrad, ilsken... Hur kan man tycka som den där korkade människan? På vilket sätt skall vi muslimer ta över Sverige? Vem fasiken har tänkt ta över SVERIGE som typ ingen utomlands känner till... Jag blir upprörd och kränkt av detta. Jag har aldrig blivit påhoppad pga att ja är muslim, men när jag läser sådan artikel plus alla hemska kommentarer så känner jag mig ärligt talat rädd. Jag är rädd att komma in i arbetslivet och att bo här och föda mina barn här. Är Jimmy Åkesson nästa hitler?

Jag förstår inte hur man endast pekar ut muslimer varje gång dem skall skylla på något fel. Hur fan kan man säga att alla våldtäkter begås av muslimska män?? ge mig fakta?
Jag förstår att man skall anpassa sig så gott man kan till landet man bor i, men ibland går det inte. Jag som muslim kan inte slänga hela min tro bara för att leva ett svensson liv. Jag vill praktisera min tro och respektera andras tro. jag känner mig ännu mer upprörd... Den dagen SD tar makten tänker jag inte bo här tyvär. Och då kan ju alla som röstat på SD se hur lilla Sverige kommer att bli med endast svenskar, och då menar jag blonda med blåa ögon som har svenskt efternamn (eftersom alla andra är utlänningar och inte svenskar)

Jag orkar inte skriva mer. Men det känns som att dem som ler mot dig innerst i hjärtat hatar dig...

update: alla som säger att sverige anpassar sig efter muslimer genom att vi muslimska tjejer får bära sjal medan killar inte få ha mössa inomhus e ju fan bara löjligt och sorgligt att få höra. men tur att jag endast hört det av omogna 17 åringar hehe

Godnatt


News for men

Jag tycker det är snyggt när en kille bär en snygg väska. Killar ska också bära snygga accesoirer, så som klockor och väskor.


                               

båda väskorna är från björn borg
tröjan & Cardigan är från H&M


Cupcakes

yummi säger jag bara. Jag älskar cupcakes. Det är både enkelt och daamn så gott hehe. Mina första cupcakes gjorde jag på min födelsedag och dem blev lyckade. Jag tänkte visa er ett lätt recept på hur man gör cupcakes.

Recept:

Du behöver:
- 100 gram mjukt smör
- 2 ägg
- 1.5 dl strösocker
- 1 tsk vaniljsocker
- 2 dl mjölk
- 1 citron
- 4 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 nypa salt

Gör såhär:

1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst.

3. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal.

4. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.

5. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt.

6. Grädda i mitten av ugnen cirka 10 minuter eller tills de är gyllenbruna och "torra" inuti.

Frosting:
- 100 gram Philadelphiaost (turkisk yoghurt funkar också)
- 60 gram mjukt smör
- 100 g florsocker
- en halv citron, saften
- karamell färg

Gör såhär:
Blanda smör och florsocker. Tillsätt philadelphiaost, citron plus saft och karamellfärg. Blanda väl. Lägg sedan frostingen över kakorna hur du vill.

Frosting choklad:
- 100 gram Philadelphiaost (turkisk yoghurt funkar också)
- 60 gram mjukt smör
- 100 g florsocker
- 3-5 matskedar kakao
- 3 matskedar kaffe

Gör såhär:
Blanda smör och florsocker. Tillsätt philadelphiaost, kakao och kaffe. Blanda väl. Lägg sedan frostingen över kakorna hur du vill.



Mina cupcakes

                                    

                                   


News

                

                                                  

Snyggingar från Dinsko


Diamonds are girls bestfriend

                  

F(x)= 5X+X³

jaa, ni förstår ju bara från rubriken vad jag sitter och sysslar med. Älskade matte! (nej jag är inte ironisk). Jag har matte C prov nu på onsdag och fredag och måste verkligen plugga så jag får bra betyg, jag vill ju komma in på KTH!!! så förlåt för den fööör dåliga uppdateringen, Men min framtid är mycket viktig eftersom jag har jättemånga drömmar jag vill nå hihi

KTH HERE I COME hehe

                              

News

 

 

plaggen är från BIKBOK


Ps

Jag ska äntligen tävla i taek wondo! Den 21 november gäller det. ååh vad jag längtar!




haha hjälmen gör så att kinderna trycks ihop och det ser så jävligt roligt

Juste, nu när jag endå har ett inlägg om taek wondo så kan jag passa på att svara på en av mina läsares fråga om vart jag tränar någonstans.
Jag tränar i Tensta men bor i Sollentuna, så det tar ca halvtimma för mig att åka men det är det värt. Jag älskar klubben. Älskar alla personer där. Jag har inte kört länge men endå så har jag tagit stooooora framsteg och kör bra. Så klubben jag kör i heter Assyriska och ligger i Tensta. och tänk inte då herregudd tensta omg värsta blattestället och jag vet inte vad eller shit assyriska då det är bara syrianer. Fördomar ska man inte ha. Dem som går där är jäävligt duktiga och hjälpsamma.

News for men

Hittade lite snygga plagg från Jack and Jones för er killar.

                    
  
                                                      

klantskalle

Ibland så blir ja lite för klantig. Min bror hämtade glass till mig när jag satt framför min dator, och jag kan inte ens ta emot den utan den ramlar på tangentbordet... SKÄRPNING IMANE AJJA BAJJA lol

Skönhetstips

Jag tänkte visa er steg-för-steg hur jag tar hand om min hy varje dag.

morgon:

STEG 1:
Jag börjar med att tvätta mitt ansikte med clinique facial soap som rengör och gör att mitt ansikte inte känns fettigt.

STEG 2:
Sedan använder jag Clinique Clarifying lotion för att porerna inte ska täppas till

STEG 3:
Jag avslutar med Clinique different Moisturizing lotion för att återfukta min hy.

Kväll:

STEG 1:
Jag tvättar mitt ansikte med clinique rinse off mousse för att få bort all smink.

STEG 2:
Jag avslutar med att smörja in ansiktet med Nivea för ansikte.

Så lätt var det! Clinique har verkligen bra 3-stegs system som funkar väldigt bra för mig med blandhy.
Mitt tips för er är att prova det lilla kitet med 3-stegs systemet för 100kr i KICKS

Annars för er med torr hy så tycker jag att det räcker med att ni tvättar ansiktet med ljummet vatten och sedan smörjer in med åtefuktande ansiktskräm som tex. Nivea.  

                              
passar både tjejer och killar.

Secret

Vill ni veta en hemlighet?
Jag älskar örhängen och har mer än 100 par hemma. När jag var liten så samlade mina klasskamrater på bokmärken och pokemonkort medan jag samlade på örhängen hehe, så det är en kul grejj.

                             

Fråga Imane!

Har du ngn bra kur eller om du vet ngn bra mot akne?
Hur behandlar du din hy?

SVAR:
I början av tonåren så hade jag lite finnar i pannan. Dock gick de bort efter ca 1 år. Nu så får jag bara någon enstaka typ en gång i månaden, så det är skönt.
Tro mig, jag provade mer än 100 produkter men ingen funkade bra. Så mitt tips för er med fet orenhy är att tvätta ansiktet morgon och kväll med en tvål speciell för ansiktet. Smörj sedan in ansiktet med ansiktskräm som ger fukt. Lägg lermask 2 gånger i veckan och det viktigaste är PILLA INTE i ansiktet. fingrarna innehåller för mycket bakterier som gör att ni bara får mer och mer porer och finnar.

Kosten spelar också en stor roll vad gäller hyn. Drick mycket vatten. speciellt nu i vintern när hyn blir stram och torr. Grönsaker och frukter ger oss viktiga vitaminer och mineraler som är bra för hyn. Man kan även ta kosttillskott som innehåller Zink.

För er med Acne så rekomenderar jag Basiron från Apoteket. För grov acne så är det bäst om man söker upp en hudläkare.

Hur jag behandlar min hy steg-för-steg får ni reda på imorgon, så håll utkik!

            

Taek wondo

Godkväll!

förlåt för den usla update idag men jag har inte haft tid. Som sagt kl 16.30 åkte jag och Melaika till taekwondon. Vi hade ett jävligt bra pass! jag älskar när jag verkligen ger 100% på träningen.

Och som jag lovade er så lägger jag upp dagens outfit. dock tog jag ingen bra bild men den får duga.


Skinnjacka - Vila
Kavaj
spetströja
midjehög kjol
lackleggings
stövlar
väska - friis&company
och såklart halsduk&vantar


nackdelar med paljetter

Hej!
Idag hann jag med en liten shoppingrunda, visar er allting ikväll och lägger även in första      DAGENS OUTFIT haha.
Jag kollade in såklart en av mina favoritbutiker gina tricot och så hittar jag världens snyggaste party linne! Den var i "lackskinn" eller hur säger man? ja ni vet samma tyg som lackleggings. Jag går såklart in till provrummet för att prova den och se om den passar. Och gissa vad som händer när jag får på mig den? 50% av alla paljetter ramlar av haha. guud så pinsamt. hela golvet var fullt med paljetter plus min kropp också. Sen när jag tar av den så ramlar massa paljetter ifrån linnet. Asså det där linnet kan man bara ha som en tavla hängande i väggen. Det går ju inte att ha på sig den. så synd för den var verkligen jättesnygg MEN paljetter kan inte sitta fast speciellt när det är mycket paljetter. Undrar hur det går att ha paljettleggings hmm...


så synd! får väll ta och leta efter ett sådant linne fast utan paljetter...

Ps

Use google translate under the header to translate the text to english or your language!

starta dagen med en bra frukost

God morgon bloggen!
hoppas allt är bra med er. Sitter i kemi lektion och tittar ut genom fönstret, det snöar och det är kyligt. Idag var jag duktig och hann äta frukost innan jag sprang iväg för att hinna med bussen. Jag känner mig mycket piggare än när jag inte äter någon frukost alls.
Mitt tips är att hoppa aldrig över frukosten. Det räcker med att gå upp 10 min tidigare så kommer ni att hinna äta och det resulterar till att ni är mer koncentrerade på lektionerna och piggare såklart.

Nu till vintern rekommenderar jag den här goda smoothien som är berikad med Vitamin C.

Recept:
1 port.

2 msk krossad ananas
1 dl mjölk
1 dl mild yoghurt med vanilj
1 msk koncentrerad apelsinjuice

gör såhär:
Mixa ihop alla ingredienser och låt den stå 5 min i kylen.

lätt som en plätt!

                                      

Skönhetstips

Nu ska jag skriva mitt första skönhetstips på bloggen!
Hösten är här och vintern närmar sig mer och mer. Det första man märker i ansiktet är ögonen! Man får tröttare ögon och kanske tom påsar under ögonen. Den viktigaste delen i ansiktet är ögonen. Om ögonen ser fräscha och snyggt markerade så behövs det inte mer fixat i ansiktet. Så mitt första skönhetstips kommer handla om hur man fixar sina ögon lätt på 5 min. Dem här stegen använder jag varje dag innan jag skall gå till skolan, och det håller hela dagen.

FÖRE:



STEG 1:
lägg foundation över hela ögonlocket, under ögat och under ögonbrynet. Om ni verkligen har extremt svart under ögonen lägg en concealer men glöm inte foundation över eftersom concealer brukar vara i väldigt ljus färg.



STEG 2:
Använd ögonfransböjjare för att få en MYCKET bättre resultat. Den gör typ 50% lättare för mascaran att nå till alla fransar plus fransarna blir mycket längre.



STEG 3:
Använd mascara med en stor borste för att få maximal längd och fyllighet på fransarna. men se till att du inte får klumpar på fransarna, så på detta steget måste du vara koncentrerad och noggrann för att nå bästa resultat



STEG 4 & 5:
Jag älskar att ha sotiga ögon. därför använder jag alltid kajal, både till vardag och fest.
Sedan brukar jag använda lite highlighter under ögat för att piffa upp ögonen mer.




SLUTRESULTAT:




Ny design

Som ni ser så har bloggen fått en ny design, mycket snyggare än vad det var förut. tack så mycket för den fina designen! Muko 

Ps

frågor jag får via kommentarer svarar jag tebax som kommentarer.
Kika hit lite senare så ska ni få lite skönhetstips med bilder...


News

Jag har alltid vart tjejen som alltid (okej då nästan) har på sig pastellfärger eller färgglada kläder. Men nu i höst och till vintern så tycker jag svart är hur snyggt som helst. Det ser verkligen high classigt ut. Kombinera en outfit med svart och spets ohlala...
Hur som helst så har jag hittat nya kläder i H&M (svartfärgade) som passar fint nu till vintern.

Tjejer:

=
från vänster till höger:
västen - 599:-
klänningen - 399:-
skorna - 499:-
skinnjackan - 1 499:-

Killar:

Från vänster till höger:
Byxor: 199:-
Kofta: 399:-
Cardigan: 249:-
Väst: 299:-

Black is Back!

God morning!
Brrrrr vad kallt det är ute. Man känner verkligen att vintern är på väg, eller den kanske redan är här? Jag måste ta fram större halsdukar och varma vantar. Jag har varit duktig och använt halsduk och vantar hela hösten för jag blir lätt förkyld. Jag måste även köpa en ny vinterjacka. Någon snygg svart lång kappa... ååh måste kika lite i butiker.


That's me...

Okej! fick typ inga frågor haha, men det förstår jag eftersom min blogg är nyskapad och folk har inte hittat hit än...

Så jag tänkte göra en kort presentation om mig själv, vill ni veta mer är det bara att slänga in en kommentar eller kontakta mig på bloggens mail adress.

Namn: Imane, och ja man uttalar det iman inte imanE.
Ålder: 17 år
Bor: Stockholm
Land: Marocko
Studerar: Andra året i IT-gymnasiet
Intressen: Mode såklart! jag tränar även Taek wondo. 
favoritfärg: rosa hihi
favoritmat: mammas mat haha nämen marockanskt gillar jag, det är supergott. tycker alla borde prova att äta det!
Klädstil: klassiskt feminint.
Musikstil: är ett stort fan av orientalisk musik, Rnb och fransk hip-hop

hmm det var allt jag kunde hitta på just nu... Hoppas det säger mycket om hur jag är hehe.
                 
Me & min vän Melaika. Jag i rosa klänning.
 

who am i?

ja, vem är jag som bloggar? hur ser jag ut? hur gammal är jag? osv... Det kan ni fråga NU. kommer ha en liten frågestund nu när jag drar till min träning (taekwondo). Jag kommer att svara på frågorna när jag kommer hem.
Puss.

ville tipsa om ACCENT som har 200:- rabatt på alla resväskor från Travel. Det är ju bra att ha till höstlovet om man reser kanske?


Alla vi stödjer bröstcancer




Billigt vs Dyrt

god morgon allihopa!
Det är inte lätt att börja skolan 8.30 varje dag. Just nu sitter jag och har Programmering A. Kollade lite på klockor och hittade två Snyggingar. Guess klockan är riktigt snygg men varför betala så mycket när man kan få en liknande för sjukt billigt pris.

                             

Klockan till vänster är från märket Guess och kostar cirka 2500:-
Klockan till höger är från märket Regal och kostar 300:-

 


Fråga Imane!

Hur får jag naturligt mjukt hår utan massa klyvda toppar?

SVAR:

Klyvda toppar är ett problem som nästan alla har, speciellt nu när plattång används för ofta.
Jag är en av dem som verkligen får klyvda toppar hur lätt som helst och det beror på att jag har tunna hårstrån. I början när jag fick min första plattång så körde jag den utan att använda värmeskydd. och det ÅNGRADE jag väldigt mycket. hade jättefint långt hår som jag förstörde helt...
Så mitt tips är att att om när ni använder plattång eller locktång, använd värmeskydd. du behöver INTE använda produkter värda flera hundralappar utan det finns billiga och bra produkter som man kan använda.

Hur jag då fick tillbaka mitt hår som det var i början var inte lätt, det tog sin tid men tack gud så gick det hehe.
Jag tog en flaska som jag hällde i olivolja och la i några vitlöksklyftor. Det fick stå i några dagar innan jag började kuren. 2 gånger i veckan la ja olivolja i mitt hår som jag sov med hela natten och sedan tvättade ur det på morgonen. efter några veckor såg man resultatet. 

Så mitt tips för er med klyvda toppar. använd olivolja, finns inet bättre än naturliga ämnen för håret! och det passar alla hårtyper.

                                                         
TRESemmé är ett bra och billigt värmeskydd som du använder
innan du ska platta eller locka håret. 


Lackleggings

ååh är jag den enda som blivit totalt förälskad i lackleggings?
Dem är så j*vligt snygga och passar verkligen med ALLT.
Jag rekommenderar BIKBOK's lackleggings för 149:-. superbilliga och jättebra kvalité eftersom tyget inte är lika tunnt som t.ex. gina tricos.


Bild från MQ.

Urban nature woman



Urban Nature outfitten för tjejer såg väldigt snyggt ut, enkelt men ändå väldigt stiligt.

Urban nature Men



Vad tycks om MQ's urban nature för killar? njah jag gillar inte hängslen på chinosen, men däremot så var kavajen stilig. Svarta chinos skulle passat bättre till kavajen.


Hur vill ni ha det?

hmm, har suttit och funderat på hur bloggen skall vara osv. Jag vill ju att när ni tittar hit första gången kommer tillbaka igen. Men då är frågan hur vill NI att denna blogg skall vara? Jag tänkte att det skulle vara en modeblogg för både tjejer och killar.
Det jag också vill få fram är att man kan se lyxig ut utan att bära märken som Gucci, Luis vuitton och prada som många av oss inte har råd med. well i hope you like it och som sagt skriv gärna vad ni vill se mer av.

News

Snygg svart outfit för fest!

                                               

                                                                

Paljettleggings: H&M
Kavaj/väst: H&M
Skor: Nelly.se 


Bonjour!

Voila, nu har äntligen en modeblogg med lyx touché fast till BUDGETpris startats! I denna blogg kommer ni följa allt som har med mode & skönhet att göra. Det bästa är att nästan allt kommer att vara till budgetpris. så ALLA kommer att ha råd att se lyxiga ut. Enjoy

Välkommen till min nya blogg!