Finaste födelsedeagspresenten

Jag fick massa fina gifts i min födelsedag men idag fick jag min B'day present av mina syskon och ja blev helt förälskad i den. Finaste presenten! Kärlek till er mina småsyskon. Love you!


Min vackra väska i sammetstyg, riktig classy och lyxig väska. Bilden ger den inte rättvisa


still alive

Ville bara säga att jag lever men jag orkar inte blogga så mycket pga all stress med studier och jobb. Men uppdatering kommer väldigt snart.

Kyckling Tagine

Asså jag skulle kunna passa perfekt som en housewife. Såndär som tillfredsställer sin man genom att laga jättegoda pajer och jättegod mat Hehe... NOT utan jag ska bli en affärskvinna som knappt har tid att ha en normal konversation med sin man. Iallafall så lyckades jag göra min FÖRSTA marockanska kyckling Tagine idag, den var himmelsgod. Jag slänger iväg receptet på den senare så får ni också prova och känna er stolta hemmafruar :)

JINA DIN ÅSNA DU MISSADE GODASTE MATRÄTTEN EVER.

Kolla vad söt kusin jag har, skulle lätt kunna laga honom till en god tagin och äta upp honom :)

New in the closet

Allt är ifrån H&M

25.09.2010

Hej på er mina läsare :)
Hoppas ni mår bra! Vädret idag var inte så vidare. Dem senaste dagarna har varit så sköna med sol och lite värme men nu tror jag vi ska till verkligheten igen för snart kommer vintern...
Iallafall så ska jag dra ut en sväng med min syster och köpa lite fina höstkläder om jag hittar. Är det bara jag som inte hittat nåt fint ur höstkollektionerna ute i butiker?

Hoppas ni får en bra dag!
Jag och min fina syster under sommaren i Marocko.



Caftan

Marocko har nog den mest finaste tradition klädsel för kvinnor i hela världen. Ta ett titt på några caftaner som går att beställa från hemsidan
Det här är bara några av dem tusentals unika caftaner som går att sy. Jag har inga ord för hur fina dem är.

Markerade läppar

Jag kan säga att det är en stor skillnad när man går ut med en stark färg på läpparna än att gå utan. Folks ögon går direkt till läpparna haha. Uppmärksamhet...
Jag älskar att ha mitt hår uppsat när det är plattat.

Classy Black

Jag älskar svart när det gäller kläder. Det ser classy ut när man klär sig i svart! Så nu bestämde jag mig för att byta från rosa till svart i blogg designen. Hoppas ni gillar det!
Godnatt.

B'day

ÄNTLIGEN 18 ÅR!


Miss U girls

Jag saknar mina bästa vänner. Nu har det gått för länge sen vi träffades allihop. Jag saknar högstadie tiderna då vi luffade tillsammans klädda i mjukisbyxor varje dag! Kärlek till er mina älsklingar. Jag längtar som fan till söndag då vi samlas allihop.
LOVE




Svensk tandvård= SÄMST!

Godmorgon my darlings.
Jag måste bara få dela av mig av den härliga morgon jag haft, NOT. Dagen började med att jag fick vakna kl 6!!! Jag hade nämligen tandläkartid kl 7 för att en visdomstand blivit inflamerad. Iallafall så kom jag dit några minuter försenad eftersom tåget som alltid var försenad. Jag blev kallad av en sur kärring som ska kalla sig för sjuksköterska? När jag frågade när min tandläkare skulle komma så sade hon. Ojsan hon jobbar inte förrän eftermiddagen. NEHE? så jag får komma hit kl 7 och så jobbar inte tandläkaren jag har tid hos? ÅÅHHHHHH. Jag fick en jävla spruta som hon råkade sticka mig med i fel ställe hela tiden och sen fick jag gå hem. Asså sveriges tandvård är SÄMST. jag förstår inte meningen med att den ska vara gratis? för man vinner ändå inte ett jävla skit på det. ½"/"/#)#??1!!!!!
okej nu ska jag dra till skolan halvsömnig och sova på fysiklektionen :)

Hoppas ni får en bra dag iallafall!
I wish that i could turn back the time


Mössprövning!

Hej på er! Jag bloggade tyvärr inte under hela helgen eftersom jag firade Eid! Jag var på kryssning i lördags med mina nära och kära hihi. Bilder från kryssningen kommer upp senare.
Idag i skolan kom ABC-gruppen med deras fina mössor för att vi elever skall få prova och eventuellt beställa våra studentmössor! Tiden kommer gå j*vligt fort och snart kommer jag stå på flaket och skrika hehe. Jag längtar!
Jag började med att välja storlek i mössan!
Gud jag dog för det rosa inuti mössan, jag kommer lugnt att välja den färgen!
Briljant mössan satt fint fint och dem kommer jag att välja med massa fin utsmyckning.
Dagens Outfit. Skjorta från NewYorker, Skinnjacka Vila, Converse

Eid mubarak

EID MUBARAK TILL ALLA MINA NÄRA OCH KÄRAA OCH ALLA MUSLIMER!
CLassy black!
skjortan: H&M
jeans: Ginatricot

%&(¤/##)")"="!!!½!!!!!)#??")

JAG HATAR FYSIK. vaaaaarfööör måste jag liiiiidaaa med alla j*vla formler som jag inte ens vet när jag ska använda.

Rösträtt

HAHA! Titta vem som får rösta på valdagen! Jag fyller år precis på valdagen nämligen 19 september så jag får också rösta! Wohoo.

Lite smått nytt

Nämen tjenare. Det var läänge sen jag la upp bilder på det jag köper. Nu ska jag börja göra det lite.

Ringen & korallfärgade nagellacket och örhängena är från H&M.
Jävla skitkamera. Den måste verkligen bytas snart. Har haft den i 3 år nästan. SOny cybershot.