Dont you know pump it up, you've got to pumpt it up

Ni har säkert märkt att när ni kommer till min blogg så hör ni musik. Det är från min lilla mini spelare som jag har i sid menyn till höger. Jag har lagt in några sköna house låtar. ENJOY

Ps. Jag har gjort så att musiken spelas automatiskt, Tycker ni att jag ska ta bort det? ( om ni trycker i mitten av lilla rutan så blir det pause, trycker ni på högra så byts låt och samma sak om ni trycker på vänstra )


Chill Chill

Sitter med en stooor bit hemmagjord morotskaka och tjockar mig framför tv'n. Jag ska ändå provträna i SATS imorgon så det gör ju inte så mycket hehe =)

Spring-Summer 2010 by ELIE SAAB

Jag satt igår hela kvällen och kollade på min favoritkanal Fashion TV. En fransk kanal som visar allt inom mode 24/7.
Dem visade visningar för spring-summer10 kollektioner av olika designers. Jag blev helt kär i vissa designers kollektioner. En av dem var ELIE SAAB med klänningar i sagolika färger.


Dagens lärdom

never trust someone...



bom chika wawa

Hej mina läsare =) hoppas ni mår bra fastän det vidriga vädret :s

Jag var i skolan idag som vanligt men jag slutade jättetidigt, så jag gick hem och ringde min vän Mirjam för att träffas en stund i Kista C (Ja, jag åker ofta dit, men det är så nära. Orkar inte åka till stan speciellt i detta väder) Jag har inte träffat henne sen länge så det var kul ^^ . Och så träffade jag min vän Trisha av en slump och jag hade inte träffat henne sen oktober så det var jättekul, och om du nu läser det här Trishiii så ska du veta att jag alltid finns här för dig <3 love yah

När jag kom hem träffade jag min syrra bärande på en påse från posten. Trodde att det var mina toppar men Neheeej det var det inte :(  .

Jag älskar riktigt mörk rosa läppar =)

Ps. Om ni har lockigt hår så vill jag tipsa om en sak som gör så att man får en ursnygg frisyr. Om ni har en plattång så platta nedersta håret där det är som längst och platta luggen. Det kommer se jättefint ut ;)


Spring-Summer 2010 by Versace


Versace kör på mer gladfärgade kläder och slappt tyg som siden. Frågan är bara om det kanske är lite för mycket av det färglada, hmm... Klänningen i mitten såg okej ut, men shortsen såg ju överdrivna ut. Versace skall alltid lyckas designa något... udda? Jag håller mig nog bara till deras parfym som är en favorit.

Jävla snöstorm

Åhhhh det tog mig 2 timmar att komma hem fastän det egentligen bara ska ta 50 min. Men pga snöstormen så kom det inga bussar. :( Så nu sitter jag här hemma frusen med en kopp té.
Jag satt och kollade på mina bilder i datorn när jag var i skolan och så hittade jag bilder på min hamster som jag hade innan sommaren. Jag saknar den så himla mycket :( Världens gulligaste hamster man kan ha.

Min söta Nosi, Jag kunde tyvärr inte ha kvar den eftersom jag skulle åka till Marocko i somras och ingen kunde ta hand om den. Så vi gav bort den istället.

Sneakers med stil

Jag brukar nästan aldrig ha på mig "streetklädsel" utan jag föredrar mer klassisk feminin stil. Men när jag såg dem här Sneakers så var det första jag tänkte:
- mer stilfullt kan det inte bli haha.
Jag hade ingen aning om att märken som Luis Vuitton tillverkade sådana skor. Men jag måste erkänna att dem faktiskt var fina.
men priset *host* *host*... det kan ni ju räkna ut själva hehe...


Spring-Summer 2010 by Chanel




Chanels hemsida har lagt ut ett par bilder på deras senaste Haute couture för våren-sommaren 2010. Kläderna kommer vara i färger som puderrosa, gult och silver. Paljetter är fortfarande en trend som kommer följa med på vår och sommarkläderna. Men det kommer även synas mer strass och andra detaljer.
Skorna kommer att vara i skimrande metallfärg med snygg dekoration på klacken och pärlor.

Jag måste säga att jag verkligen längtar tills kollektionen kommer ut. Väldigt inspirerande.

Dagens Outfit; Chanel inspirerande

Kofta
Midjehög kjol
Blus & topp under
Leggings
Over-knee skor

Söta toppar

Jag älskar toppar speciellt i söta pastellfärger! Jag ska ju snart börja praktisera i Jackie så jag klickade hem några fina toppar som passar perfekt till jeans och leggings. Jag ska även ta en liten shoppingrunda den här veckan för att se om jag hittar lite mer att köpa =)



Alla ser likadana ut?

Jag satt och tänkte på dem här stora bloggarna som Kenza, Blondinbella, Kissie... När man tänker efter så är dem ju allihopa likadana. Liksom utseendet, beteendet osv. Dem är Smala, rakt hår, gillar att festa osv. Så tråkigt att det inte det finns en blogg som är heeelt annorlunda men ändå känd och omtyckt. Jag ska bli en sådan känd bloggerska Haha! Jag är inte pinnsmal, dricker inte och festar heller inte.

Idaag har jag haft en låång dag med matteprov, imorn har jag matte prov i del 2. Nästa vecka har jag kemi prov och fysikprov. Men jag försöker tänka vad skönt det kommer att bli sen veckan därefter. Då kommer jag vara borta från skolan i 1 månad! woho!


IKEA PÅ MORGONEN

Det bästa med Ikea är ju såklart fikat! Jag älskar deras cheesecake och chokladmousse <3 yummi

Cheesecake och mandeltårta
chokladmousse
Och så chilloutfit med sköna UGGS =)

Vår touché

Jag blev helt kär i dessa vårplagg! Alla kommer från H&M.

Hemmagjorda ansiktsmasker

Har du fet hy med finnar / acne?

äppel ansiktsmask:
1 medelstort äpple, riven
5 matskedar honung, som värms

Instruktioner:
Rör ihop ingredienserna. Applicera på rengjordt ansikte och lämna den i 10 minuter. Tvätta bort med ljummet vatten.

Tomat ansiktsmask:
1 tomat
2 matskedar potatismjöl

Instruktioner:
Skala tomaten och få bort fröna. Blanda i potatismjölet, lägg i mer potatismjöl om masken känns rinnande. Applicera i ansiktet och lämna den i 10 minuter. Tvätta bort med ljummet vatten

Har du torr hy eller blandad?

Lyxig choklad ansiktsmask:
1 msk kakao
1 msk grädde
1 tsk keso
4 tsk honung
1 tsk havremjöl

Instruktioner:
blanda alla ingredienser i en mixer. Applicera på rengjort ansikte och lämna den i 10 minuter. Tvätta bort med ljummet vatten.
Avocado och morots ansiktsmask:
1 / 2 mogen avocado
1 morot
1 msk. olivolja

Instruktioner:
koka moroten så att den blir mjuk och blanda den med avocadon och olivoljan i en mixer. Applicera den i ansiktet och lämna den i 20 minuter, inte längre! Tvätta bort med ljummet vatten

En ansiktspeeling som verkligen funkar?

Majsmjöl scrubb:
majsmjöl
vatten

Instruktioner:
Blanda majsmjöl med tillräckligt med vatten så att den blir tillräckligt tjock . Applicera på huden i en cirkelrörelse. Låt torka och skölj av med kallt vatten.


Hoppas det här hjälper! Det är 100% naturliga ansiktsmasker som är jätte lätta att fixa och super bra för ansiktet.



ISA DORA VIBRALASH

Den efterlängtade batteridrivna mascaran från ISA DORA har äntligen kommit till KICKS.

Såhär skriver dem om mascaran:

  • Batteridriven mascara med automatiskt vibrerande borste: räcker till 150-200 applikationer
  • 3 hastigheter – välj själv den lämpligaste (skyddshätta motverkar ofrivillig igångsättning av motorn)
  • Omsluter varje enskilt fransstrå 360°
  • Exceptionell separation, längd och volym
  • Klumpfri byggbar formulering
  • Oparfymerad. Oftalmologiskt testad

Vad tycker ni? är den värd att prova? Jag tror det absolut!

Vinterräddare

Jag tänkte tipsa er om hudvårdsprodukter som är ett måste nu i vintern och som jag själv använder.

Vaseline:
Mjuka läppar och inget fnas? Då ska man använda vaseline. Jag använder vaseline med mandelolja som gör att läpparna blir extra mjuka och det håller jättelänge. Det räcker med att använda det på morgon och kväll.

Nivea soft:
Känns hyn torr och stram? eller t-zonen känns fettig? Då ska man använda nivea soft för ansiktet. Det gör att man får en återfuktande hy men ändå så känns inte hyn fettig. Jag använder den alltid som en primer under foundation det gör så att foundationet smälter bättre i hyn och ser transparent ut.
Arnica Essentiel, Yves-rocher:
Mjuka händer som varar länge i vinterkylan? Då ska man använda Arnica Essentiel som innehåller vårdande oljor från växten arnica. Den luktar jättegott också och det är ett plus för mig eftersom jag älskar krämer som luktar gott.
Manucure Duo Nagellack Tillväxt & Skönhet, Yves-Rocher:
Naglar som lätt går sönder? Då ska man använda Manucure Duo Nagellack Brilliance&protection. Vita baslacket är berikat med olja från ingefära som ökar tillväxten och styrkan i naglarna. Topplacket innehåller extrakt av trädet Ginkgo Biloba som gör naglarna motståndskraftiga och ger dem lyster


ALL FREE

Min vän har gjort en blogg där han varje dag lägger in softwares, musik och annat skoj som man kan ladda ner helt gratis =) Ta en titt här!

Praktik + Jobb!

Yay! jag hittade både praktik och jobb idag, är så himla glad. Jag kommer praktisera och sedan jobba i butiken Jackie som säljer märkeskläder.

Praktik

God morgon =)
Jag vaknande 7 idag och insåg att jag inte hade någon ork att gå till skolan, istället ska jag förbi min kompis gymnasie (rudbeck) och sedan leta praktik som jag kommer ha i Februari. I början så var det menat att man skulle hitta praktik i något företag med IT, Men tyvärr så tar inte många företag emot 17 åringar så nu ska jag leta i butiker istället.
Ha en bra dag! puss

terug naar Zweden (tillbaka i sverige)

God morgon.
Jag kom hem halv 12 igår kväll. Blev lite ledsen när jag såg all snö här i Sverige men sånt är livet. Nu är jag redo för en hård plugg termin men jag ska absolut åka tillbaka till Belgien innan sommaren.

Här är lite fler bilder från resan.
Killar spelar fotboll överallt, dem behöver inga fotbollsplaner haha
Mmm, belgiska våfflor.
Tuut Tuut!
Vacker byggnad
Bryssel By Night, det är alltid liv i staden.

Poisson L'imperial

Idag ar sista natten har i bryssel. Imorgon aker jag tillbaka till kalla Sverige. Det ar mycket varmare har jamfort med sverige, +10 grader varmt och ingen sno. Idag var jag i tva marknader dar dem saljer klader, smycken och andra saker. Jag fick med mig lite smasaker som losnaglar, leggings, halsdukar och smycken. Allt kostade mellan 1 euro till 2 euro, jattebilligt!

Vid lunchtiden tog min kusin oss till en himmelsk fisk restaurang, man fick valja melllan 20 sorters farsk fisk och skaldjur. Jag smalte nar jag sag all fisk haha, jag alskaar fisk. Speciellt fisk fran Marocko som saklart serverades i restaurangen. Synd att det inte finns sadanna restauranger har i Sverige. Det ar mycket saker som Sverige tyvarr har missat nar det galler mangkultur.



Jag aaalskaaar belgiens praliner och tryffel chocklad!!! Vill man ata riktig belgisk choklad ska man besoka affaren LEONIDAS, dem saljer praliner for 20 euro per kilo. Dyrt men vart det! asken pa bilden innehaller 1kg sa det ar mycket choklad.



sant har har jag i princip atit hela tiden, man far inte nog av tartor och belgiska vafflor.


Forutom att min kusin jobbar i radio kanal och far traffa massa kandisar hela tiden sa ar han aven en riktig grym DJ!


For 7 euro far man bada i en riktig marockansk hammam (SPA) haha! fan att det inte finns i Sverige.





Snygga boots med nitar, endast 15 euro.




marockansk kaftan (dress) och andra marockanska saker som saljs overallt.


Jag och min syster i Restaurangen idag.


Marockansk sallad till forratt och en stoooooooor tallrik med massa friterad&stekt fisk och skaldjur.



Jag far inte glomma marockansk myntaté ;)


Belgien here i'm!

Hej allihop! jag är just nu i belgien och har så himla kul. Resan gick jättebra! jag älskar ryanair, bästa flygbolaget. Jag känner mig som i Marocko här i bryssel. Tänk er som typ chinatown i USA, här har dem marocko town haha. Jättekul faktist och folket här är så himla trevliga.
Jag tror nog att jagkommer gå upp några kilo hehe men faaan vad det är värt. Mmm riktig belgisk choklad och våfflor med massa grädde och nutella och andra godheter.


fin utsikt över belgien från flygplanet


dagens outfit. Tunika från VILA, Lackleggings.



 


Sitter och...

...Fixar mina naglar! Är det bara jag som inte tycker om långa naglar? det är mycket skönare med korta naglar. Även fast man tror att om man sköter långa naglar och rengör dem osv, så samlas smuts jättelätt och det är bara äckligt. Så korta naglar med manikyr eller någon snygg färg föredrar jag!


Ps. Visste ni att vanligt nagellack skyddar naglarna jättemycket från slitage mm.


Look of Today

Min sköna kofta med fuskpäls krage från VILA. En riktig favorit nu i vinterkylan

U can stay under my umbrella ella-ella eh-eh

Vaknade upp i morse och sjöng på rihannas låt umbrella. Jag tänker på fina minnen varje gång jag hör den låten. En riktig favorit!
Gaah försöker få tiden att gå fort genom att tänka på vad jag ska packa till resan imorgon. Jag har verkligen ingen lust att beräkna Kemi.
Nåja jag har slutat nu och ska haaa maaattemaatiiikk.  See yaaahh

P.S

en ny funktion i min blogg gör så att ibland så kan det dyka upp två understrukningar under ett ord som man kan trycka på och så kommer man till en hemsida som handlar om just det understrukta ordet.
T.ex. om det står "kläder" så kommer man till en sida som säljer kläder! det är värt att klicka eftersom man kan hitta intressanta hemsidor.

WetnWild

Har letat länge efter ett rött läppstift som känns lite glossigt. Äntligen hittade jag en och den var sjukt billig på rea! Köpte även en cremefärgad ögonskugga som jag även kan använda som highlighter.



Båda är från märket WetnWild. ett superbra märke med billigt pris


I'm back!

Så, nu är jag tillbaka! Jag har inte känt för att blogga... Men så är det. Ibland känner man sig nere och inte orkar inte göra något.
Just nu sitter jag på en mattelektion! Ny termin, alltså nya seriösa tag på plugget. Den här terminen kommer vara ett helvete för mig men jag kommer kämpa på så att jag klarar det.

Idag har jag på mig min cerise färgade tunika  från Gina Tricot =)

Start inför vårterminen

God morgon på er!

På måndag börjar jag skolan och jag känner mig redan stressad och nervös. Den här terminen kommer vara svårare men jag måste fixa det! Mitt schema ser väldigt bra ut och jag slutar tidigt varje dag. Den här helgen måste jag förbereda alla skolböcker, väska osv. Ska också ta ett skööönt bad och bara koppla av.

Idag blir det nog så att jag åker och köper saker jag behöver inför resan eftersom jag inte kommer hinna när jag har skola. Senare kommer jag även lägga ett till statistik inlägg som handlar den här gånger om smink. Håll utkik!

schampo

I Tyskland gör man statistik på olika skönhetsprodukter och hudvårdsprodukter varje år. Statistiken innebär vilka produkter man borde avstå från eftersom det kan finnas risker att man kan få hudcancer eller andra hud sjukdomar.

När det gäller budgetschampo så låg dem här schampon bäst till:

Nivea Hair Care Protein



Pantene Pro-V
Shampoo Repair & Care




Gliss Kur
Repair Shampoo

Schampon som låg mindre bra till är:

Garnier Fructis Silk & Shine



L`Oréal Elvital smooth-Intense







När det gäller lite dyrare shampoo (som köps hos frisören) så låg denna bra till:

Redken
All Soft Shampoo

schampon som låg mindre bra till:

Goldwell
kerasilk Shampoo

Källa


Dålig uppdatering? Jag vet...

... Jag har inte orkat uppdatera eller ens sitta vid datorn överhuvudtaget. Vi människor kan inte vara på topp och känna oss glada och lyckliga hela tiden. Jag vill inte fejka mot er och säga att jag mår bra och bara skriva vanligt på bloggen när jag just inte är det. Jag är och vill alltid vara ärlig mot er! ^^ Men nu känns det att jag måste få in nya inlägg till er eftersom ni älskar att läsa min blogg right? haha!

Fick en hemsida från tysk undersökning om olika smink produkter av min kusin som bor nere i Tyskland. Blev lite chockad när jag läste att vissa produkter kan orsaka hud cancer!!??!! Kika in lite senare då jag skriver vilka produkter och märken ni bör undvika.

Desperate Housewives

Jag har såååå tråkigt så jag har suttit och tittar på säsong 4 i desperate housewives. Jag har redan sett den förut men det är roligt att titta om den serien. Den är så bra!

Jag tycker att jag är mest lik gabrielle ha ha!

Sommar 10

Vem längtar inte till sommaren 10? eller iallafall till värme? Kunna gå ut i sköna sandaler med målade tånaglar. Få njuta av den sköna solen och stranden. Kunna ha på sig somriga klänningar och... åååh jag kan sitta och skriva i evigheter vad man kan göra när det är varmt och skönt. Jag hatar vintern!


Final destination 3 & 4

Har precis kollat klart på Final destination 3 och 4. Omg höll på att dö... jag klarar inte av att se filmer med blod. Och jag som hade tänkt se final destination 4 på bio i 3D, skulle nog fått hjärtattack.
Men har ni någon gång fått en deja-vu känsla? Jag har fått det flera gånger och det är jävligt läskigt.
Söta Ryan Merriman, huvudrollen i Final destination 3
Bobby Campo, huvudrollen i Final destination 4

Grattis...

...Till min lillasyster som fyller 15 år idag =) må du leva i 100 år till kära syster <3
Me & my sis ^^, liknar vi varandra?

Vår nyheter

Det är snö ute och minusgrader men våren har redan börjat kika in... i butikerna hehe. H&M har fått in fina kläder och smycken i pastellfärger. Och faktiskt så älskar jag H&M's priser. Verkligen ALLA har råd att köpa därifrån och kvalitén är ganska hög. Alla vi har inte pengar som Kenza eller blondinbella. Och alla vi jobbar inte heller. Men tur att det finns fina kläder som alla kan ha råd med =)

14 Januari...

... Åker jag till Belgien och stannar där i några dagar, jag ska även besöka Frankrike och Tyskland förhoppningsvis. Tyvärr så är inget av dessa länder varma men det ska bli kul att få resa bort lite =) Belgien är ju känt för sin choklad så då jävlar skiter jag i om jag kommer hem till Sverige med några finnar i ansiktet ha ha =)

Jag är ingen utseende fixerad person och inte heller någon som bantar ihjäl sig för att nå den överdrivna idealen om hur man ska se ut som tjej. Jag är ingen pinne utan väger normalt och min kropp mår jättebra. Jag tränar taek wondo 3 gånger i veckan och har lovat mig själv att även börja gymma. 
Hälsosamm mat tycker jag spelar en stor roll när det gäller att hålla sin kropp frisk och aktiv. Men jag förbjuder inte mig själv från att äta hamburgare, pizza eller liknande mat. Bara jag försöker att äta måttligt av det. Och som sagt att sitta och vara deprimerad eller spy upp allt man äter bara för att andra ska vara nöjda är fel! Du kommer aldrig känna dig nöjd över dig själv. Och vi kvinnor är ju skapta för att ha lite kurvor överallt =) Så istället för att förstöra er kropp och framför allt ert självförtroende, så satsa mer på att älska er kropp istället och ta hand om den.
Haaaaaaayaaaaaaaaa!! Jag lovar, jag slår jävligt hårt hihi ;)

konstiga frisyrer?

Tyra Banks
Solange knowles
Cassie
Lady gaga

DAGENS...

...SKÖNHETSTIPS!

Jag har fått frågor om hur jag fixar sotade ögon så att det ändå inte ser överdrivet ut. Jag ska visa er steg för steg hur jag gör.

1. Lägg flytande foundation eller concealer på ögonlocket så att ögonskuggan håller längre.
2. Lägg en svart ögonskugga över ögonlocker och sudda ut till övre fransraden.
3. Applicera ett tunt streck eyeliner i övre fransraden.
4. Lägg svart kajal i undre fransraden
5. Avsluta med att lägga en ljus ögonskugga under ögonbrynet och Såklart Mascara.

Tadaaa, inte så svårt som man faktist tror =)





Nyårsraketer

En liten video som jag gjorde igår kväll =)

NYÅRSLÖFTEN 2010

Tror ni jag kommer klara det? Jag tror det absolut ;)

Nyårsfirande

En glad Iman när klockan visade 00.00!!!
Ha Ha, det tog mig 5 min att tända den där raketern, är så jävligt rädd för raketer och smällare
Jag körde en naturlig sminkning med lite sotiga ögon

GOTT NYTT ÅR

GÅTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOP! JAG HOPPAS NI FÅR EN UNDERBAR 2010 OCH ATT NI FÅR ALLA ER ÖNSKNINGAR UPPFYLLDA!!!