Nostalgi

knappt 6 månader gammal.
Min vackra mamma mashallah iklädd i vackra Caftan. Jag bredvid henne.
Jag och min söta lillebror
fjortis tider? herregud.
12 år gammal och man älskade att ta kort med sin webcamera.
14 år gammal
början av årskurs 9.
Jag och min kära vän under praktiken i moskén i 9an.
Marocko 07 tror jag? Det var iafl efter att jag slutat 9an
Hade precis börjat gymnasiet.
roliga tider under första året i It-gymnasiet.
Början av andra året i It-gymnasiet. kort hår jag hade :O
Ding Dong nu firar vi nya året 2010!
Lack leggings var väldigt inne under 2009 och början av 2010.
Marocko 2010. Brun och fin var jag <3
Dagsläget. :)

Koreografi & Ipod Nano

Har dansat i två timmar framför spegeln! Är helt död. Jag håller på att komma på snygg koreografi till min dansgrupp som ska uppträda i julshowen. Det går faktiskt helt okej och jag har nästan fixat klart till halva låten.

Nästa vecka måste jag ut och shoppa lite saker inför min "weekend resa" ska ju bara vara borta i 4 dagar. Jag längtar verkligen. Det är iallafall inte lika kallt som här i Sverige och det snöar INTE. Jag kommer såklart att blogga! Men jag vet inte om jag tar med mig min bebis (dator).

Juste!! Är det någon som har inskaffat sig Ipod Nano 6 generationen? Den med multi touch. Jag har haft min Ipod i 3 år och den börjar ta farväl. Tänkte köpa en innan jag ska resa. Problemet är att jag inte vet om jag ska ta den 5 generationen eller den nyaste multi touch. Jag är inte van med liten mp4 spelare vilket den nya är. Hjälp mig att välja!

Min andra halva som tänker lämna mig :(
Vem ska bli min nya halva?

27 november 2010

Hej på er!

Min uppdatering har blivit sämst jag vet. Men jag har inte haft tid alls. Har haft skola, jobb och dans. Men jag hoppas på att det blir bättre. Jag vet inte heller vad jag ska blogga om hehe. Bloggtorka...
Jag sitter iallafall i min sköööna velourdress och softar. Imorgon ska jag försöka gå upp tidigt för att gymma. Det var ett tag sen jag gymmade. Juste ni ska få senare se lite saker jag köpte idag när jag var ute med syrran.
blä orkar inte skriva mer...
Idag påväg till jobbet. Jag hatar snö! det förstör mitt hår :(

Löningsdag

Godkväll!

Kom nyss hem från jobbet. Det gick bra! lyckades sälja lite försäkringar :)
Jag är heelt frusen. ska fixa lite lax mackor sen blir det varmt bad och sen sova hihi. Igår satt jag till 3 på natten med en j*vla inlämning (förlåt för att jag svär). gjorde klart halva. 2000 ord måste jag skriva på uppsatsen!!! kill me...

Hur har er dag varit? Det är ju helg snart!! och om lite mer än en vecka reser jag yay! OCH vi som jobbar har fått lön idag hihi
Min finaaaa ja vet inte vad jag ska kalla den? det är inte poncho och inte cardigan heller. eller?

BellyDance

Jag har fått lite frågor om vad jag håller på med när det gäller magdans. Det började med att jag sen länge velat göra nåt kul i skolan för oss tjejer. I IT-gymnasiet går det knappt några tjejer vilket på ett sätt är ganska skönt. Man slipper "fjortisar" och massa tjejdrama. En dag fick jag idén att starta magdans för tjejerna. Jag fick ungefär 12 st att vilja vara med och fullt stöd av rektorn + elevrådet. Sista året i gymnasiet så brukar man ha projekt. Då kom min lärare på idéen att jag skulle använda magdans kursen som ett projekt så det blev jättebra.
Nu ses vi tjejer 2 gånger i veckan och dansar grundstegen och koreografi eftersom det blir ett uppträdande på skolans julshow. Det är skitkul och lärorikt.
titta vad mysigt vi gjorde det igår när vi tittade på film! Haha vi tog in sofforna som fanns utanför. Kan lova att killarna blev väldigt avundsjuka ;)

Skolfotografering

Hej på er!

Äntligen är jag hemma från skolan.
Haha alltså ni ska se idag. Jag stressar till skolan på morgonen för att vara med i klassfotot. Egentligen har jag värsta sovmorgon. När jag kommer dit så har dem börjat med porträttfoton först så att jag ( den enda tjejen i klassen ) skulle hinna vara med i klassfotot. Jag ba nice nu hinner jag sminka mig och fixa mitt hår. Sen kommer jag tillbaka efter 20 min så ser jag att dem redan hade ställt sig tillsammans och skulle bli fotade. Så kommer jag inspringande och avbryter dem haha. Men fan om inte jag hade vart med i fotot så skulle det va tråkigt med bara massa killar eller hur? Jag ska alltid lyckas göra saker i sista minuten. Sen kommer 2 till killar från klassen men dem blev inte insläppta HAHA. dem fick stå ledsna utanför glasväggen och titta på oss.

Nu ska jag gå och kolla så att mina fiskpinnar inte bränns. kram på er!

invigde min nya klänning från H&M!

använde mina snygga silver smycken från Marocko ( dem två breda ),
den smala är en present från en vän

New in my Closet

Jag hatar min kamera. Den suger verkligen efter att jag använt den nu i flera år. Jag vill ha en systemkamera! eller en superduperbra kvalite digitalkamera. :( får ta och spara pengar för att kunna köpa en.

Här kommer bilderna på kläderna. Tyvärr är kvaliten inte så hög så det ger inte kläderna rättvisa. Dem är mycket snyggare i verkligheten.

festlig långklänning.
Tight klänning med rynk över hela.
Min rosa velourdress. Jackan ska komma senare i veckan.
+ ett par gladiatorsandaler som jag får ta och visa senare

Clothes

Jaaa, jag har fått mitt paket från H&M. Mina fina klänningar har kommit! Kika in senare då jag kommer lägga upp bilder på kläderna!

Fick en fråga ang. bustierna jag lagt upp i bloggen. Dem kommer ifrån butiken Lindex och kostar 250kr.



Magdans

Hej på er!
Har precis gjort klart prov del 2 i Matte E.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv 5 så att jag ska träffa tjejerna i skolan. Jag håller nämligen på och lär ut magdans. Det är grymt kul och vi får en rolig stund med mycket skratt och dans. Idag ska vi titta på en film som handlar om magdans, whatever lola wants heter den. Vi har köpt massa chips, godis och läsk så det ska bli niiice.

Tog med mig kameran till skolan men glömde usb kabeln för att kunna överföra bilderna till datorn. Så ni får bilder från idag när jag kommit hem.

Världens grymmaste magdansös!

Piffa upp sig

Jag får ofta höra Imane orka ha på sig fina kläder 24/7 du är ju lixom bara i skolan. NEJ. jag tänker inte gå ut som en luffare. Jag gillar inte när tjejer går runt med mjukisbyxor och hoodtröja. Okej jag gjorde det under högstadiet men nu i gymnasiet känns det heeelt fel. Jag kan lova att folk överhuvudtaget inte gillar tjejer som ser ut som luffare. Sen att kombinera det med att prata såhäär aaboow bre ja skaa hämta kuzzinerna på dig yaao är inte heller så fint. Vi tjejer är inte som killar. Nu menar jag inte att alla tjejer ska gå runt i rosa kläder och prata extra flickigt men snälla var lite feminina. Folk ser på klädseln hur man är som person. T.ex går du runt som en luffare kan man glömma att få jobb någonstans.

Nu ska jag försöka bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. Tjejgruppen i skolan ska fottas för skolkatalogen.

Chubby cuppy cake boy

Hahaha ja dööör varja gång ja ser den här videon.


Dagens Outfit

Här har ni en basic skol outfit. Herregud jag har gått in i en bubbla där jag bara bär svarta kläder!! Hjälp mig att komma ur den. Jag brukade alltid va den person som bara har på sig glada färger. Men så fort vintern kommer så börjar jag ha på mig riktigt mörka kläder. Men iofs så är svart riktigt classy.
Imorn och överimorn ska jag ha skolfotto. Fråga inte varför vi fottas så sent...

Morocco Mall

Jag hade glömt bort helt att Marocko höll på med värsta projektet i staden Casablanca . Dem skulla bygga värsta fina marinan där och bygga nord-afrikas största Shopping center. Häromdagen såg jag en video där dem visade hur det skulle bli. Tappade hakan nästan. Det kommer bli riktigt lyx center med massa butiker som H&M, zara, Mango till dem lyxiga Luis vuitton, Gucci, Versace mm. Food court, SPA anläggning, 3D Bio, Aqua Park är några av dem flera underhållningsplatser som kommer att finnas i Morocco Mall. Det ska antagligen vara färdigt 2011. Hoppas det hinner bli färdigt till sommaren. Då ska jag absolut åka dit. Ni som åker till Marocko får inte missa att besöka Morocco Mall som kommer att ligga i Casablanca.

Mashallah. Marocko är verkligen ett utav de underbaraste länderna som finns. Inte många länder som är så kulturelltrika med finaste kläderna, godaste maten. Dessutom så brukar Marocko kallas för landet med 5 sinnen, Marocko passar alla. Ni som älskar snö, sol, berg, öken. Allt finns i Marocko.


22 November 2010

Godmorgon سباح الخير
Hoppas att ni sovit gott. Jag lyckades som vanligt komma försent till min första lektion. Vi araber har våra egna tider. Säger man kl 8 så kan man veta att personen inte kommer att synas till förrän kl 10 hehe. Medans svenskar verkligen kommer priiiiiiick kl 8. Man blir verkligen fascinerad. LÄR OSS hur ni lyckas.

jaaa mina kläder från H&M kommer imorgon. Perfekt inför resan jag ska göra om 2 veckor.

Jag brukar alltid tipsa om fina kläder men i detta inlägg ska ni bli tipsade om något jag istället tycker är fult.
Fransar? Är det bara jag som inte förstår vad det är som är wow med fransar? väskan skulle ha sett betydligt bättre ut utan massa fransar som hänger där i onytta. Men för er som tycker att den är wow så kommer den ifrån H&M och kostar bara 69kr

Ur min Garderob

Denna fina klänning har jag haft på mig på FadderGalan jag var på förra året. Den är köpt från H&M och har inte använts mer än 2 ggr. Den drar till sig allas blickar eftersom den glittrar så mycket. Men jag kanske borde använda den mer trots allt. Frågan är när och vart? Festa gör jag ju inte. Skulle jag komma med en sådan klänning till ett marockanskt bröllop skulle dem bli lite smått chockade haha. Kan tänka mig deras miner...
Gammal bild från December 2009. För er som undrar så är det där ett pepparkakshus jag och några i min klass byggde.


Tvättstuga+Imane=skämma ut sig

Asså jag hatar tvättstugor. Jag hatar att stressa i sista minuten innan nästa person som ska tvätta kommer. Det är så pinsamt. Jag var nyss i tvättstugan för att hämta kläder. Halva tvätten hade inte torkat än och jag satt där som en galning och sprang runt för att hinna vika alla kläder. Som alltid så ska Imane alltid få träffa på snygga personer när hon själv ser ut som bajsigast haha. Det kommer in värsta snygga killen som ska ha tvättstugan efter mig. Han går in och börjar sortera kläderna. Jag försöker undvika att få ögonkontakt med honom och snabbt lägger i alla kläder i kassarna. Så försöker jag gå ut med 30 kg tvätt och som förväntat så tappar jag allt på golvet Stackars killen han blev säkert skrämd när han hörde mig svära för mig själv. ÅÅÅHHH vad pinsamt.

Är det så med er också att när ni ser ut som värst så träffar ni på värsta snyggingarna?



Nya läsare

Efter att jag blev länkad hos Ana-gina så har jag fått betydligt mer läsare än vanligtvis. Det glädjer mig otroligt mycket och jag hoppas att ni fortsätter att kika in i min blogg. Lämna gärna kommentarer så jag får veta vilka ni är som läser =)

Snabb fakta om Moi:
Namn: Imane (uttalas Iman)
Ålder: 18 år
Bor: Stockholm
Ursprung: Hel Marockan
Övrigt: Jag studerar Naturvetenskap sista året i IT-gymnasiet. Min fritid består av massa plugg ( Nej natur är ingen lätt linje ). Jag tränar Taek wondo och älskar att sjunga överallt men inte i duschen hihi. Mode är min passion. Dock kör jag MITT mode. Juste glömde svara på en fråga från en läsare. Ja jag är en STOLT muslim ^^

Ja det var väll allt. Orkar inte skriva mer haha vad lat jag är.

Bisous pour vous!
Visst passar jag i sjal? Jag tycker alla tjejer gör det. Det framhäver ens fina ansikte.
haha trevliga strumpor...
Iafl så är detta en bild från ramadan 2010 i moskén.


21 November 2010

Salamu Alaykom! (peace be up on you)
Nu är jag hemma och kan börja blogga för fullt igen! hoppas att ni har saknat mig :$
Jag har haft en underbar helg tillsammans med mina nära och kära. Som alltid så ska jag gå upp massa kilon varje gång jag åker till mina kusiner. Varje gång vi ska äta så ska min moster lägga MASSA mat på min tallrik och ba WALLAH du ska äta. Och när en säger wallah så kan man inte säga nej utan då är man tvungen att äta hehe. Men det var himla kul. Vi marockaner har alltid kul när vi träffas. Vi ska alltid snacka skit om marockaner och Marocko hahahaaaaaa. Ändå är vår kärlek till Marocko obeskrivlig. Nmoot ana 3la maghreb.

Jag sitter och överför videos från eid festen igår. Vilken härlig stämning det var! Det satt några palestinier bakom mig och min syster och asså dem fick verkligen all uppmärksamhet från publiken haha. Dem stod och dansade dabke och sjöng och klappade. Härliga killar.

Eid konsert

Heeeeeeeelloouuwww.

Jag är så glad. Jag blir så glad varje gång jag hör Maher Zain's låtar. Han är den bästa sångaren som finns. Hans låtar går verkligen in i hjärtat direkt. Varför är han gift? :( haha fan jag får inte bli kär i honom.
Maher Zain är en svensk sångare som skrev lyrics till kända artister som Lady gaga mm men lämnade allt för att istället sjunga islamiska låtar såkallade anasheed. Jag är så stolt över honom. Idag så var jag i Eid konsert i vällingby och där uppträdde Maher zain. Hans röst är så fiiiiin att man smälter lite hehe. Det var fantastisk stämning i scenen. Jag ska ladda upp en video från konserten senare.

Nu får ni njuta av några låtar från Maher som jag älskar.



hur vacker är inte den här sista låten? Islam handlar om kärlek men på rätt sätt!


Lyssna och njut!


19 November 2010

Tjenaaare. sorry för dålig uppdatering idag men jag hade matte prov och kom hem heelt slut så jag tog en powernap. Nu sitter pappa och gnäller om att vi måste skynda oss. Ska nämligen till våra kusiner och fira Eid. Eller snarare ha Kött fest. Massa grillat kött kommer det att bli. Jag längtar.

BaiBai!

16 & Pregnant

Ja ni ser från rubriken hur tråkigt jag har. Egentligen måste jag plugga inför matte E prov jag har imorn men istället har jag valt att titta på ett fake program i MTV. Men hur sjukt är inte det att få barn när man är 16? Asså pappan ser ut att kunna va min son. Han kan knappt klara sig utan sina föräldrar och så ska han själv få ett barn att ta hand om. Mamman är ju inte heller bättre på något sätt.
Omg nu vill dem gifta sig också... oh god så spännande.

Låt mig få presentera...

... Fippan!


hahaha! Jaa, jag träffade på Gina idag på Saco-mässan. Jag ser en tjej bakifrån i rosa velourdress springandes runt och tänker vem fan är den här hyperaktiva kvinnan. Haha så märker jag att det är Den tyyngaasteee Gina! Hon höll på med en inspelning till sin show.

Jätte trevlig och söt tjej. Lika glad och rolig som på bloggen. KEEP GOING ARAB SISTAAH haha...

Ps. din velour dress var läcker. Hoppas den jag beställt är lika fin.

För er som inte borstar tänderna...

så kan det sluta såhär illa...
HAHA, ja döööör.

Saknar...

Vi Marockaner äger på att göra sallader asså...

Ångest Val är vad jag kallar det!

Jag var i SACO-mässan idag för att titta runt och bli "inspirerad" om olika utbildningar för att jag sedan ska ta ett ångest beslut om vilken högskola jag ska plugga vidare i efter studenten inshallah. Fick med mig hem några broschyrer som jag ska titta vidare på. Alltså när man stod och pratade med några från olika högskolor så blev jag chockad när dem tog fram intagningspoängen. Va fan dem gjorde så att man fick en kick att plugga ännu hårdare för att nå betygen man vill gå ut med. Men det känns ändå lite försent. Det är ett halvt år kvar bara...

Men det var kul! Fick sällskap av min fina Jina. och vi träffade på en rolig mäniska... haha.
glajjorna fick va på hela dagen så att ögonen fick vila. Visst är dem snygga? jag ser fan fett smart ut ju. Yaani en doktooora ( nu blir mamma stolt )

Magtröja

Invigde min magtröja från Ellos idag!


Henna Tattoo

Done by me :) , nu ska jag vänta tills den torkat så jag kan skrapa av den och få en fin röd/orange färg.

Eid Al-Adha

EID MUBARAK mina kära muslimska bröder och systrar. Må allah ge er en underbar Eid med era nära och kära.
För er som inte vet vad Eid al-adha står för så ska jag förklara kort. Vi muslimer firar två högtider (Eid). Den ena är Eid Al-fitr som infaller när ramadan är slut. Den Eid vi firar idag heter Eid Al-adha och är en högtid som firas som ett minne för Ibrahims (Abrahams) villighet att offra sin son enligt Guds order.

För oss muslimer så börjar morgonen med att klä sig i sina finaste kläder. Sedan går man tillsammans med familjen till valfri moské för att göra Eid bön. Efter det så ska alla muslimer som har råd offra deras bästa får som en symbol av Ibrahims (Abrahams) offer. Man ska skänka en stor del av det offrade djuret till dem fattiga för att även dem skall få fira eid. Det som är över ska man tillaga till familjefirandet. Under denna period så påminns muslimer att dela med sig av sitt överflöd till de som har mindre. Det är viktigt att ingen fattig muslim lämnas utan mat från offerdjuren under Eid. Även är det viktigt att man försonas med varandra under eid.

Under denna period så avslutas pilgrimsfärden i Mecka som började för ungefär 3 veckor sedan.
Mashallah, tänk att mer än 2 miljoner människor får plats i en så liten yta.


Bowling

Nu sticker jag iväg med tjejgruppen i skolan och bowlar! Jag ska naturligtvis vinna som vanligt hihi.
bowlade i O'learys för någon månad sen.


15 November 2010

Godmorgon.
Hur mår kära folket? själv mår jag fint (not). Jag plattade mitt hår imorse. sen när jag går ut regnar det?! typiskt...
Men snön är iallafall borta så det är skönt.
Jag bokade 4 dagar till bryssel & Paris under början december. Det blir skönt att komma bort härifrån, men det kommer att bli lite stressigt sen med tanke på att jag har nationella prov i Matte E i mitten av december. Aja det kommer gå bra Insha'lah.

Som dem flesta hört så har nämligen Mona Sahlin avgått. Jag har inget emot henne och jag är socialist men det var rätt av henne att avgå. Hon funkade inte för socialdemokraterna. Dem flesta tog henne knappt seriöst. Kanske för att hon är kvinna? Så fegt att inte lita på att en kvinna kan få ett land att fungera rätt.

Aja nu ska jag försöka lyssna vidare på min religionkunskaps lärare.
See you!
champs elysée, France


Bustier

Vill ha dessa bustiers som man kan ha under halv transparenta plagg! Det ser mer piffigt ut än att ha basic linne under.

Nails

Är det bara jag som blir äcklad av riktigt långa naglar? Asså fyf*n snacka om vilka bakterier man får under dem naglarna. Även om man rengör varje dag så går det inte att få bort all smuts och bakterie. Det ser inte heller snyggt ut. Långa naglar passar inte våra fingrar. Korta naglar är finast och händerna ser fräschast så.
Vad tycker ni?


euw...


Perfect!


Unfair


Life is a Bitch

When you try your best, but you don't succeed

why can't someone understand me.
why is life treating me so bad?
is it just me?




Hitta.se

Jag har funnits med i hitta.se gatubild funktion sen nästan 3 år tillbaka. Blev chockad när några killar från min skola kom fram och visade mig HAHA. fan vad pinsamt. Borde dem inte fråga om tillåtelse först lixom?
HAHA så ser jag in i kameran och ändå såg jag knappt någon som fottade. fan vad liten jag såg ut haha. Gula byggnaden till vänster är min skola.

Julstämning

Nu börjar man känna hur julstämningen runtomkring börjar sakta komma fram. Jag älskar att se hus pyntade med fina belysningar och adventsljus bli tända. Så himla mysigt det blir när man är ute och det är mörkt, så ser man all fina belysning som får en att bli på gott humör. Jag firar inte jul eftersom jag är muslim. Men jag tycker att dekorationen och stämningen är jättefin.

Jag saknar tiderna i låg-mellanstadiet då vi alltid fick gå runt i olika klassrum för att julpyssla. Man gick hem stolt efter och visade föräldrarna allt man fick skapa. Tänk att sån liten sak man kunde göra kunde göra så att man kände sig stolt. Nu känner man bara massa press över sig och sällan blir man riktigt stolt över något man gjort.






Natural curls

Mitt hår är egentligen naturligt lockigt men jag har väldigt mjukt hår så mina lockar blir väldigt mjuka. Jag älskar mitt lockiga hår men jag orkar inte ha lockigt så ofta eftersom det är jätte jobbigt att ta hand om. Jag får massa tovor jätte lätt för att mitt hårstrå är så himla tunt. Därför är plattången min bästa vän.  Men nu har jag börjat inse hur fint det verkligen är med lockigt hår och jag borde vara glad över att jag just har det. För mig är det enkelt att platta håret. Men för dem som har naturligt rakt hår är det jätte svårt att få fina naturliga lockar.

Tänker börja köpa lite hårvårds produkter för lockigt hår och lägga ifrån mig plattången ibland. Jag älskar när jag får sådan himla stor volym i håret när jag har lockigt, problemet är att vid hårrötterna så blir håret platt och jag får ingen megavolym. Har hört talas om produkten dust it som man tydligen får jättebra volym av. Får nog ta och prova den.
Vackra sångerskan Myriam Fares.


Jag med lockigt


Markerade axlar

Inne på Bikbok hittade jag denna fina blus med markerade axlar & "gylf" över hela ryggen.



Arab MusiCa


Digital Design

Hej o hopp! Jag befinner mig just nu i klassrummet där jag har DigitalDesign. Ett väldigt roligt ämne. Jag älskar ju design, fotografi så jag brukar faktiskt längta till den här lektionen hihi.
Har precis fått posa lite i en fotografering. Vi ska jobba med Adobe illustrator och illustrera bilderna vi tagit. Så ni får se resultat när jag är klar :)
Sliten imane efter en lång skoldag (2 lektioner under hela dagen hihi) dock är det här sista lektionen peeuw.


Snögubbe

Fick syn på skitsnygg snö(gumma) in my hood idag, var bara tvungen att fottas med den. Asså dem som gjort den är riktiga pro fan.

Dagens Outfit

slänger upp en snabb dagens Outfit. Nu ska jag med min syster och moster till kista C.
See you!

Länkbyte

Innan jag ska sova tänkte jag säga till alla er bloggare / hemsidor som läser min blogg. Vill ni ha er blogg/hemsida i kategorin länkar hos mig så går det jättebra att göra länkbyte. Båda vinner på det och det blir kul med nya bloggar man kan kika i. För mer information så kontakta mig via min blogg mail [email protected]

Godnatt!

Feels Right

Klick, Klick, Klick. Den som kom på web shopping har verkligen gjort det bekvämt för oss klädgalna. Så fort man har tråkigt går man in i någon web klädesbutik och kikar runt och till slut blir det någon beställning hem.
oversized magtröjor är fett snygga att ha med tight linne under. Den här kommer ifrån Ellos och kommer snart att befinna sig i min garderob.


Europe Music Awards

Artisterna såg fantastiska ut i röda mattan. Eva Longoria var ju underbar under hela showen. Orättvist var det när Lady Gaga vann kategorin 'best song'. Men Eminem vann kategorin HipHop och det gjorde mig nöjd.



"Best song"

Dessa två låtar är några av dem nominerade i kategorin "Best song" i EMA. Rihanna 'rude boy' och Shakira 'Waka Waka' Båda är riktigt härliga låtar. Men Shakiras låt är liiiite bättre. Den får mig att tänka tillbaka på sommaren och VM 2010. Och visst går det inte att sitta still när man hör den?


EMA Madrid 2010

Nu är det dags att sätta sig framför tv'n och titta på efterlängtade EMA 2010. Jag tycker att alla som är nominerade är sjukt bra artister men dem jag hoppas på att vinna i någon av kategorin är Shakira, Rihanna, Eminem, Katy Perry, B.O.B, Jason Durello, Inna. Får hålla tummarna för dem!


Bild är från EMA

HorsLigne mes cheres

Plugg, Plugg, Plugg, Plugg



Filmkväll

Ja som ni ser så jag aldrig ute och festar på helger eller huvudtaget. Jag är en hemmatjej som gillar att ta det lugnt. Men blir det fester med arabisk musik och non alkohol så är jag där gärna och dansar loss! Samma gäller bröllopar hihi.
Jag har precis gjort mumsiga delicato bollar som jag hittade hos denna dam. Nu ska jag titta på någon film tillsammans med syster och äta härliga delicat bollar & chips.
Hoppas ni får en trevlig kväll!
Tjockiskinder hihi hehe höhö
Muuums

Design

Just nu håller designen på och ändras lite. bli inte skrämda om saker och ting inte ser ut som det skall.


Can't get enough

Såja, Första delen av det jag beställde från kära H&M hämtade jag ut från posten. Sen blev de en sväng in till synsam för att hämta mina nya glasögon. Snygga var dem och passade mig fint fint. Men jösses vad jag blev yr när jag tog på mig dem. känner mig fortfarande yr så jag klarar inte av att ha dem hela tiden. Optikern hade tidigare varnat för just detta och tydligen kommer jag att vänja mig om ett par dagar. kul.

Här har ni en "Hej titta på vad jag har på mig idag! *fniss*"
Jag vet att det här inte passar i snön, I promise kommer inte göra det även fast jag är så sugen på att ha på mig dem, SÅ J*VLA SNYGGA.
Jag har använt min svarta transparenta skjorta flitigt och nu fick en likadan i Khakigrön joina.

Out of my Closet

Tänkte starta en ny kategori här på bloggen, Nämerligen "ur min garderob". Jag kommer då och då visa er kläder, smycken, skor mm som jag tycker väldigt mycket om. Jag har nämerligen tagit detta från bloggaren Kenza hihi. Men det låter som en kul grej.




Lördagsmorgon

Hej på er! förlåt för att jag inte bloggade igår alls men jag höll på med lite Photoshop design arbeten. Nu på morgonen måste jag springa lite ärenden. Ska hämta mina nya glasögon och hämta mitt H&M paket från posten.

Vi hörs senare!

TjejMiddag

Jag fick plötslig depression när jag låg hemma och inte hade något att göra. Så jag bestämde för att dra ut Mami och min lillasyster för att äta ute och prata lite girltalk. Det var härligt och gjorde att jag mådde mycket bättre efteråt.
Det blev asiatiskt för mig, jävligt starkt och gott var det!
Jag och min fina syster
Dagens Outfit.

Clothes & more clothes

Autumn high heels.
Älskar skinn detaljerna på kragen och ärmarna.


Första gympasset avklarat!

Ja! Jag klarade av att vakna kl 6.00 för att dra till gymmet och köra 1 timmes konditionspass! Jag har ju slutat på taek wondon (men jag kommer att börja igen) så min kondis har blivit sämst efter sommaren, tråkigt!
Haha när jag kom in var det i princip tomt, det fanns bara några pensionärer som körde lite styrka och kondition. Jävlar vad duktiga dem var. Men jag körde i min takt och det vart jättebra träning. Kom hem, duschade och somnade :)

Bilden är från våren-10 då jag joggade ofta för att höja min kondition inför Taek wondo träningarna.



Webshopping

Jag älskar att shoppa från nätet. Men ibland kan det bli lite överstyr. Det är lätt att klicka på allt man vill ha. Men sen när fakturan kommer så är det en annan femma hehe.

Jag klickade hem lite saker, var av en lång klänning, mjukis velour dräkt, Khakigrön transparent skjorta m.m
Dem här kommer dock inte komma förrän början av december.


Gymkort

Nej nu fan räcker det med lathet. Jag har ett gym 100 meter från hemmet och ändå har jag inte köpt deras gymkort. Men nu är det dags att börja träna lite. Och som mitt schema ser ut med långa skoldagar och jobb så hinner jag inte träna i någon lokal långt från hemmet.  Dock kommer jag aldrig att träna dagtid... (ni vill inte veta haha) så det blir nog tiiiidigt på morgonen! Och bästa träningen är faktiskt tidigt på morgonen!

Bild: google