Without makeup

Utan smink :)

Waka Waka

Äre bara jag som tycker att VM låten är så jävla skön? Shakira har verkligen jättefin röst.

Crazy day

Hellusaaaaaan! 
Pust, kom äntligen hem från en jävligt rolig dag. Jag och tjejerna bestämde oss för att grilla i det här regniga vädret, så ja vi gjorde det. Efter att det regnat mycket gav vi upp och begav oss istället till melaikas hem och fortsatte grillningen där istället. VI hade verkligen skiiiiitkul måste jag säga. Fick visa dem lite magdans ;) och jag fick även dansa KURDISK dans hihi.

MIRJAM DÄR HAR DU ETT INLÄGG, NÖJD? :P
Bilder kommer senare när tjejerna skickat, tog inga bilder själv. Puss.

Yesterday

Sorry för dåliga uppdateringen igår. Jag blev stressad och hann inte ta några bilder innan jag begav mig till showen. Sen kom jag hem i midnatt helt död hehe. Det var jätte kul igår! alla var fantastiskt duktiga. Härligt att se svenskar gilla arabisk kultur hihi. Jag fick vrida mina höfter lite  i slutet då en vän som hade uppträtt bjudit upp mig till scenen. Hihihi. Jag älskar magdans. Och vi araber har det i blodet ;)
Jag hade på mig min spetsklänning.
lyckades bara ta suddig ego bild.
Duktiga sabina i blått som även körde solo ;)

orientalisk dans show

Hej på er! hoppas allt är bra med er. Asså jag får ångest varje gång jag sätter mig vid datorn. det är så fint väder. man vill verkligen inte sitta en enda sekund inne vid datorn. Idag ska jag på orientalisk dans show tillsammans med min syster, det ska bli nice! Outfit och så kommer strax ;) See You!
Dagens "skol outfit" hehe. Svarta jeans och blus från H&M

I got my eyes on You


sommar tider hej hej sommartider!

Heej på er! shit vad länge sen jag skrev här sist (förlåt för svordomen). Hoppas allt är bra med er! Jag måste bara säga att jag klarade matte D :D i know det är jätte intressant för er att veta hihi. Nej men snart är det sommarlov och jag känner mig lättad nu efter alla nationella proven och inlämningar. Pust!
Måste dela med mig lite av härliga sommar bilder jag tagit dem senaste dagarna. Varför kan det inte vara så fint väder hela tiden! Sverige skulle vara BÄST då!
Jag får inte glömma... GRATTIS MIRJAM HONEY må du leva i 110 år hihi :))) !!!!

Taek wondo

Här laddar man inför sparring i träningen :D hehe.


Jag kan säga att det slutade med att jag fick en spark i min käke. kunde knappt prata i 2 dagar haha.

Tradera = Bäst

Jag hittar alltid fynd i tradera. Gud vad jag älskar den sidan hehe. Jag köper dock inte begagnade saker utan bara nya stuff. But you have to be a fighter om du vill vinna bud, använda bra strategi hihi.

4 veckor kvar sen ere bye bye sweden. Skönt det ska bli. Kommer slänga in ett inlägg senare där jag visar vad JAG behöver köpa till sommaren. Så ni kanske får lite tips och blabla.. =)

Måste bara säga, ASSÅ JAG DÖR FÖR DEN NYA PARFYMEN MISS DIOR CHERIÈ, J'ADORE FORT CETTE PARFUME ohlala. Men fortfarande är Dior poison pure favoriten!

Önskar mig...

... Dem här shortsen från H&M, såååå fina med tights under :) Jag tar inte på mig så kort utan tights.


Matte D

Här mina kära, får ni en glimt av hur matte D är. 20 Maj har jag nationella. Åh jag vill bara få det här överstökat.


Dagens Outfit


Starta pluggandet med...

...Tecktonik musik! Inte så många som vet vad tecktonik är men jag lägger upp några videosar där ni får se hur man dansar tecktonik. Jag tycker att dansen är väldigt cool men stilen oh herregud vad bögig den är haha. Stuprör och 30 kg vax i håret. Tecktonik kommer ursprungligen från Frankrike och är vääääldigt känd i Marocko. Mina kusiner försökte lära mig att dansa det i sommar haha, det gick sådär...


Såhär ser stilen ut:

Me like

snyggt det är med spets under jeansshortsen. Har sett tighta viscos shorts med spets i H&M och sen över kan man ha jeanshorts. Hur snyggt som helst.

hahaha

aww :(

SMULPAJ

Tjenare!
nu har jag klippt färdigt videon och fixat o trixat lite hehe. Asså min syrra är så trög att hon filmade mig helt snett. jag måste rotera på hela videon men aja, ni ser iallafall det jag lagar =) nästa gång jag gör en mycket bättre.
Alla videosar jag sett i bloggar är typ likadana. humor, sjunger, eller hälsningar bara. Så det här blir nytt för er.

haha ni kmr märka i videon att jag säger "så" 100 gånger. Oh herregud vad kvalitén sög när jag laddade upp den på Youtube, hmmm..


HAHA

omg haha jag håller på att spela in videon nu och jag dööör av garv hahahah. den kmr bli totalt failed men aja :D ni kmr få ett gott skratt samt ett enkelt recept ;) (SOM ÄR GJORD AV MIN SYRRA) haha.

See you, ska fortsätta spela in nu!


tröttis

Åh herregud vad trött jag är, Jag har inte gjort så mycket idag men ändå känner jag mig jävligt trött. Aja, ska försöka komma på något gott att göra idag så jag får ihop ett video inlägg till er =)

see you guys!