Högskoleprov

Hej alla fina. Hoppas ni mår bra!
Jag är helt död. Har jobbat denna vecka och idag skrev jag högskoleprovet. Så sömn har jag inte direkt fått tillräckligt av. Provet gick okej hoppas jag. Första gången jag gör den så det var en kul grejj att prova på! Nu måste jag sova för mina ögon orkar inte mer. Vi hörs senare!! Pusss


Dreams


20.03.12

Hej bloggen. Ännu en tråkig dag. Vädret blev kaos igår och idag var det inte bättre. Har varit hemma hela dagen med värk i magen. Jag hatar att bara vara hemma och inte ha något att göra. Speciellt när jag haft intensiva jobb dagar och skola. Så jag vet inte vad jag ska skriva mer här. Förutom att jag shoppat en massa från internet de senaste dagarna. Gud vad mycket jag köper. Kommer aldrig kunna spara till Marocko resan i sommar...

Men men, allt löser sig InshaAllah. oooomg juste! Igår grät jag typ under hela avsnittet av Desperate Housewives. Jag tittar med USA så jag ligger väldigt mycket före Sverige. Jag ska inte spoila men sista säsongen blir bara sorgligare och sorgligare. Inget bra händer typ. Ni måste titta!!!

Sen till sist. Jag måste ge creds till Kim Kardashians stylist. Seriously, hon måste nog vara världens bäst klädda kvinna på heltid. Varenda Outfit är så snygg! All min inspiration kommer från henne.
Blev sugen på att skaffa turkosa byxor efter att jag såg denna outfit. Riktigt fint att kombinera med beiga toner.


Snyggt Kimmie!


Dreaming about Summer <3


min fina vän
Halloj

Tjenare! Jag är tillbaka efter en liten paus. Det har hänt så mycket att jag inte haft tid att blogga. Har börjat jobba och sen så plugget, träning osv. Men bloggen finns alltid i mina tankar och jag älskar att skriva i den. Hoppas ni mår bra mina fina. 

Jag ska slänga upp inlägg om det jag gjort de senaste veckorna. Det har varit både spännande och kul :D


En bild tagen från helgen! Mitt lockiga hår är tillbaka hihi.


In Love with my Foxy


Jeffrey Campbell Foxy


vad tycker ni?

Såg en kampanj på en sida där de hade 50% rabatt på bröstförstoring. Det som förvånade mig var att mer än 30 st hade köpt det. Det är sjukt hur vanligt det har blivit med skönhetsoperationer. Lite skrämmande hur folk inte kan vara nöjda med sig själva. Att inte liksom vara tacksam för det man har. Det finns de som saknar kroppsdelar och skulle kunna göra allt för att få de så att de kan leva ett normalt liv.


Morgon kaffe