Marocko

Hej bloggish.
Befinner mig just nu i Marocko! Åkte dit igår på morgonen och jävlar vad skönt det är. Så varmt här. Det känns exakt som sommaren i Sverige. Soligt men inte för varmt så att man dör. Åh vad jag INTE saknar snön och kylan i Sverige. Vi har internet här hemma så jag ska försöka ladda upp bilder senare. Ha det bra nu dolls.

xo

Starbucks

Är på jobbet och njuter av min Iced Vanilla Latte med caramell drizzle över. Min egna specialare hehe :D . Men fan vad trött jag är. Vi har så långa arbetspass här på Starbucks. Men vi får så goa gäster ifrån hela världen. Älskar att jobba på flygplatsen. Att få ständigt träffa på mäniskor från olika länder och kulturer är verkligen en grym upplevelse. Okej nu tillbaka till jobbet. Ha en trevlig söndag Dolls.

Xo


-19c!!!

Jag dööör! Där går gränsen alltså. Jag tror nog jag frusit ihjäl påväg till tåget imorse. Så jäkla kallt! Kan trösta mig själv genom att tänka om knappt 10 dagar så försvinner jag ifrån Sverige ett par veckor. Kommer bli så jävla skönt att slippa denna sibirien snö och kyla.


Quick shot!

Hej på er! Är i kista galleria efter att ha gått några ärenden. Måste säga att det har varit den sämsta rean någonsin. Har knappt köpt något på rea. Tråkigt! Men nu gick jag förbi gina tricot och hittade en snygg vit kavaj i tunt tyg som är perfekt till sommaren när det är så varmt. Hoppas ni får en trevlig kväll.

Xo Dolls


Love my Dolls


Kort hälsning!

 
Vi håller på att renovera badrummet, Så därav det skåpet som ligger bakom! :p
xo dolls

Mina favoriter

Ska börja lägga upp skönhet och hudvårds produkter här på bloggen som jag inte kan leva utan. Tänkte börja med mina favorit lösögonfransar som jag nyligen beställt fler utav. Jag älskar lösögonfransar. Använder jag mascara och drar flera gånger så får jag väldigt långa fransar. Men ibland orkar jag inte så då är mina lösögonfransar perfekta! 
 
Jag brukar för det mesta använda lösögonfransar vid yttre ögonvrån. Men ibland kör jag på hela. Mina favoriter kommer från Ardell. De ser så naturliga ut och är gjorda av äkta hår och det genomskinliga bandet är super böjbart vilket gör att kanterna aldrig sticker uppåt. Till de använder jag antingen limmet som kommer med i förpackningen eller DUO. Priset på lösögonfransarna ligger runt 69kr och man kan använda dem flera gånger.
 
5 stjärnor får dessa lösögonfransar!
 
 
xo Dolls 
 

Spikes

Jag får aldrig nog av nitar. Efter att jag köpte mina JC Lita med nitar har jag blivit helt beroende. Det är så snyggt. Passar på både plagg, skor och smycken. Häromdagen köpte jag dessa spetsiga klackar från Gina Tricot. Dem är så balla. Tyvärr har jag inget objektiv till min kamera men snart så kommer det vara fixat och då tar jag bättre bild på skorna.

 
Xo Dolls
 

Nachos

Åh jag har inte ätit nachos på jättelänge! Förra året åt jag det hela tiden... Nu har jag minskat rejält med att äta ute, vilket är både bra för hälsan och plånboken, köper hellre mer smink för pengarna hehe :D . Men idag blev det nachos i Levinsky's med min syster. Så gott!

 
 

Todays confession

Måste erkänna att jag ÄLSKAR nestles baby välling :D
Den är så god! Har ni provat den förut? Min favorit är den sötade men den hittar jag inte här i Sverige. Får hämta med mig en massa nästa gång jag åker till Marocko. Yummi nu ska jag äta min sena frukost.

Xo dolls


To all shoe addicted!


Dont you fall in Love, don't make me make you fall in Love with a nigga like me


Omg!

Look who is back! Fick för mig att titta in i min blogg för några minuter sedan och efter att jag såg att jag FORTFARANDE har några läsare kvar fick jag tårar i ögonen. Så söta ni är som fortfarande kikar in i min blogg <3 Kärlek till er!!!

Ja, jag måste medge att jag faktiskt saknat att skriva i min blogg. Jag saknar att dela med mig av mina två största passioner i mitt liv. Smink och kläder. Så nu fan ska jag börja igen! Jag har ju instagram och laddar upp flitigt med bilder. Men det är inte samma sak som att ha en blogg. 
 
Så börja kika här oftare då jag kommer börja uppdatera mer. 
 
Love you dolls xo