new shopping

Armband från Lindex
Väska från Fiorelli
Jacka från Gina tricot



Äntligen ny jacka!

Hej på er alla mina läsare =)
Idag har det verkligen vart stressigt, och ännu är inte kvällen över! Jag och min mami var i Kista Galleria och kollade runt på butiker, Jag hittade en vinterjacka och en sammetsklänning jag blev kär i. Tyvärr köpte jag aldrig klänningen men jag ska tillbaka imorn och köpa den ^^
Nu ska jag fixa mitt hår för att fira andra dagen i eid hos mina kusiner! Outfit och bild på jackan kommer senare
Puss

eid mubarak


kan inte ställa mig upp

Ville ba hälsa alla muslimer eid mobarak <3 , ja vet inte om jag kommer orka blogga om något idag pga av att jag inte ens orkar röra mig haha, shit vad mycket kött jag åt idag. Hoppas ni får en trevlig fredagskväll <3

Hudvårdstips

Jag ägnar mig åt att ta ett långt bad 1 gång i veckan, då jag gör det lite extra lyxigt för min hud. 

1) Jag ser till att fylla badkaret med ganska varmt vatten och lägger i en matsked Olivolja, Det gör att jag får en sammetslen hud.

2) Efter det lägger jag i några badkulor i vattnet, lägger en fuktgivande hårinpackning och en lermask i ansiktet. Jag använder mig av marockansk lera (Ghasoul) som är en 100% naturlig lera som jag blandar i med lite vatten.

3) KroppsPeeling är ett måste! på med skrubbvantar och peeling och kör med cirkelrörelser på kroppen. Jag älskar marockansk skrubbvante, den är gjord av grovt material och får bort all död hud vid ett drag.

4) Avsluta med att skölja håret med vatten blandat med äppelvinäger. Smörj kroppen med en bodylotion eller bodybutter, Jag använder gärna cremer som doftar gott.



Marc Jacobs? Herregud!

Francoise Nars firar 15 års jubileum med att släppa ut sin tredje fotobok kallad "15X15". I fotoboken ser man bland annat Naomi campbell, Daphe Guiness och Marc Jacobs, och dem är fullt dressade med smink från märket. hehe lite komiskt att se t.ex. hur Marc ser ut i smink.
hehe vad tycker ni? passar detta honom?
Carla Gugini

Dayle Haddon
Shalom Harlow
Naomi Campbell

Yess!

Haaah, jag har äntligen fått hem min klänning! ^^ Gud jag blev helt kär i den. den var snyggare i verkligheten också! Jag tänker inte visa er den idag ;) utan det får bli på måndag hihi



Längtar!

Guten morgen. hihi
Jag skippade skolan idag eftersom jag verkligen behövde all tid för att plugga matte och andra ämnen. Dessutom fastar jag idag och jag får äta runt 3 tiden så det är ju bra =)

Kollade in lite bilder på olika frisyrer. Jag tycker håret är det viktigaste hos en kvinna! håller inte ni med?
håret är kvinnans skönhet =)
Iallafall så vet jag inte hur jag ska ha håret på galan... hmm lockigt? uppsatt?





Ont i huvudet

Det var ingen bra idé att åka till kista C efter att ha gjort matte prov. Jag fick bara migrän efter. Det var verkligen proppfullt! Jag hittade inget snyggt heller att köpa :s Men jag såg DJ'n Jayson (Tror jag han hette) Kenzas vän i NewYorker =) Nu skall jag ta och vila lite för sedan blir det Haaaaaaayaaaaaaa ;) taek wondo hihihi
puss

Invigning av Kista C

God morgon! ^^
Hoppas allt är bra med er. Just nu sitter jag och har Kemi lektion. Är så trött efter igår, vågade knappt sova utan att tänka på "tänk om den här mannen gör något annat" usch :( . Jag har matteprov om ca 30 min... Wish me good luck =)
Idag invigs nya Kista centrum som blivit 25% större! Jag älskar det stället, hittar nästan allt jag vill ha. Så jag slipper gå till kyliga stan som är proppfullt med folk. Jag HATAR trängsel. Ska nog dra till Kista på lunch rasten och se om jag hittar nåt fint att köpa.
Ha det bra <3
Några av dem nya butikerna som öppnat är Mango, G-star, Belle Shoes, NewYorker, Åhlens, Adidas store mm



uppskrämd

Gud, jag har aldrig blivit såhär rädd. Jag låg och sov en stund För att vara pigg när jag ska plugga matte. Plötsligt hör jag att fönstret krossats där jag ligger och sover. Jag hoppar till och blir skiträdd och springer till mamma. Jävla alkoholister. Som tur var sov jag inte i sängen som låg vid fönstret. Jag skulle nog vart död nu eller allvarligt skadad. :( usch jag som behövde energi för att plugga...
Den här påsen full med saker skulle egentligen komma på övervåningens fönster. Kolla vad alkohol ställer till för problem.

Outfit

Vad tycker ni om min klänning som jag skapade i Vero Modas hemsida? Jag kanske ska satsa på design hihi

can't get enough of this song


äppel smulpaj

Ingen kan slå min systers smulpajer. Dem är j*vligt goda (Förlåt för svordomen).
Yummi, äppel smulpaj med mycket vanlijsås! skriv om ni vill ha recept! =)

Clinique gåva

Vid köp av två eller flera Clinique produkter i KICKS får ni en gåva (värde 960 kr).





Outfit till faddergala

Efter massa ångest om vad ja skall ha på mig på faddergalan så är det äntligen avklarat. Klickade hem en snygg topp/klänning som ja ska ha ;) ni får tyvärr inte se den nu hihi.

Dagens outfit

Topp från H&M
Kavaj från H&M



Scandinavian Formula



Tips för bra värmeskydd och glansdroppar. Dem funkar perfekt för mig och är billiga, ca 75-80 kr styck


H&M

Jag klickade hem dem här skorna som började säljas igår och imorse när jag kollar igen så ser jag det här
Tur att jag hann beställa dem ;) skitsnygga! tyvärr kommer jag inte få dem förrän mitten av december.

Skola

Hej!
Just nu sitter jag och har digitalteknik och surfar lite på olika hemsidor för snygga outfits som jag kan ha på faddergalan =)

Dagens

Dagens outfit bestod av:
Chinos
Topp från Gina tricot
Tygskor (ja, jag vet vädret)
Skinnjacka
Denna snabba outfiten hade jag när jag skulle iväg på träning.

SVAR

tänkte svara på frågor som jag fick av läsare, varje gång jag får en ny fråga så uppdaterar jag inlägget:

Emmeli: Skulle gärna vilja ha lite tips och trix på vad man kan göra med sitt hår?
Har ständiga problem med hur jag ska göra, färga eller klippa?
SVAR: Emmeli skulle du kunna beskriva hur ditt hår är? lockigt, rakt, tunnt eller tjockt?

Majja: jag får lätt finnar, vad bör jag göra?
SVAR: Minska intaget av choklad, smör och skaldjur. Peta inte i ansiktet och använd ansiktsvatten morgon och kväll. CLINIQUE har bra 3-stegs kit som man kan prova för ca 150:- och den finns i KICKS. Men det viktigaste är att försöka hålla ansiktet rent och sov inte med smink.

S: Vet du någon bra kur mot tunn hår, jag tappar mycket hår nuförtiden och förr så hade jag jätte tjockt hår. Jag vill få tillbaka mitt tjocka hår...
SVAR: Jag förstår dig. Jag hade också jättetjockt och fint hår förut innan plattången kom hehe. När jag var yngre fick jag tips om en inpackning från garnier. Och plötsligt började jag tappa mitt hår varje gång jag drog i det. Jag insåg då att inpackningen gjorde så att jag tappade hår. och det berodde på att Garnier använder silikon i sina produkter som gör att man tappar håret. Använd aldrig garnier produkter!

Så mitt tips till dig är att använda en hemmagjord och bra kur till håret som ja själv använder. Ta en flaska eller en bägare med lock som du häller i Olivolja och ett par vitlöks klyftor. Låt den stå i ett par dagar och använd den innan du ska sova och skölj bort med varmt vatten och schampo. Sluta med balsam och hårinpackning, det gör bara så att du tappar mer hår.

Glöm även inte att stress och det du äter också spelar roll. Ät mycket grönsaker och ris och skär ner på skräpmat.

SVAR DEL 2 TILL S:
Jag säger bara såhär. Använd aldrig samma schampo länge, variera istället. Plattång sliter på håret och tunnar ut det, försök att minska på det också. Resultat kommer inte direkt men du måste ha tålamod. Lycka till



Pluggtime!

Vem har sagt att bara Lindt choklad är gott? Jag kör på lidl's choklad, superbilligt och gott ;)



FRÅGA VAD NI VILL!

fråga mig allt från himmel och jord. Har ni problem med hyn, håret eller kanske ni letar efter en snygg outfit till en fest? Jag svarar på allting! Ni kan även fråga personliga frågor.

Kram <3



Jag ska på Faddergalan!

Yes, allting är nu fixat och jag ska nämligen på faddergalan den 30 november. Det ska bli hur kul som helst! Shit jag måste bestämma vad jag skall ha på mig och så =) Måste hitta något fint feminint och stilfullt.
Jag ska försöka få min syster att ställa upp på ett videoinlägg som jag lovat er. Ska kanske muta henne? hehe
See you later <3

Det kanske blir F*****G****

Ååh jag har ju min vän melaika som går i Globala gymnasiet och hon kanske kommer fixa så jag kan gå en sak som jag tycker är väldigt viktig och väldigt intressant att gå på. Jag vill dock inte säga vad det är eftersom det inte är 100% säkert. Men jag får hoppas!
ledtråd hihihi




resemåltips

För er som känner sig trötta av denna kyla och vill bort till ett varmt land med strand, natt klubbar och shopping så är Agadir som ligger i Marocko ett bra alternativ. Agadir är en känd turistplats dit dem flesta åker när dem besöker Marocko. Jag hittade en bra sida där man kan få all information man behöver. T.ex. alla kända natt klubbar eller kanske bra restauranger.

Hairstyles

Jag hittade snygga hårfrisyrer som är inne nu i vintern. Lugg och kort kort är väldigt inne och själv tycker jag det är schnyyyggt. Jag hade lugg en tid men eftersom jag har naturligt lockigt hår så orkade jag inte platta luggen hela tiden.














Borba Skin Balance Water

Vad tycker ni om idén att behandla hyn från insidan?
Borba Skin Balance Water lanserades i den amerikanska marknaden för några år sedan. Idén var att man skulle dricka "clarifying" vatten om man hade problem med hyn, eller "age defying" om man har tidigt åldrande hy. Ska man tro på det här eller inte?

Cupcakes

hihi mina cupcakes som jag gjorde igår när mina kusiner var här =)

KÄNN DIG TRÄFFAD

du med ip adressen IP: 79.136.69.227 och med nicknamen som "anonym" och "ärlig läsare"om inte du slutar med dina uppkäftiga kommentarer så ... Jag vet VEM du är och kan t om få din adress genom ip adressen på 1 sek. SÅ låt min blogg vara ifred och jag behöver inte dina kommentarer och dina utropstecken som du lägger på varje kommentar, skaffa dig ett liv istället och tro mig jag vet vem du är ;)

RIP min SAMSUNG

God morgon! eller kanske godkväll?
Ni vet ju hur mycket jag älskar att sova hihihi. Igår köpte jag en ny mobil. Jag har haft min gamla mobil i nästan 4 år så jag kände att det var dags för en ny mobil hehe. Men ja älskar min gamla mobil fortfarande och kommer alltid att göra det! RIP samsung.
Min nya coola touch screen mobil =)

housewife!

godmorgon mina söta läsare =) hoppas allt är bra med er!

Min morgon började med städning i hemmet! wohoo.
Jag är ju ingen östermalms tjej som har hushållerska hemma eller bortskämd unge som inte bheöver göra något... utan jag är en duktig flicka som alltid hjälper till hemma =)
Jag tror nog att jag skulle passa som en hemmafru faktist... hihihi baka söta pajer och alltid ha det prydligt hemma. Nej men nu ska jag ta och fortsätta städa innan mamma kastar en toffla på mitt huvud hihi

see you <3

en trött imane


outfits

sorry för den dåliga uppdateringen. jag tänkte ha ett videoninlägg plus dagens outfit idag. men jag hinner inte så jag slänger upp en dagens outfits, videoinlägget får komma upp imorgon istället =)

Paljetter

Vad tycker ni om paljett trenden? Det har ju blivit väldigt trendigt att klä sig med paljettplagg. Jag tycker att det är snyggt på några plagg. Klänningar, toppar och västar är ett stort plus för mig men när det blir paljett shorts och leggings så blir jag lite tveksam. Men smaken är som baken hihi













Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Tell me!

Jag har alltid vart lite fundersam om jag ska starta blogg eller inte. Men nu när jag bloggar tycker jag det är jättekul, speciellt när jag får dela med mig av all kunskap med er läsare.
Som ni ser så har ja haft min blogg nu i ungefär 1 månad, och ja tycker att det går jäkligt bra för att vara helt ny =)

Berätta för mig vad ni vill se mer av! och vad ni mindre gillar. All kritik är tillåten. Bara man inte går över gränsen...

Kärlek till er alla!

mjuka läppar?

Mitt tips för er som vill ha mjuka läppar. Ta eran tandborste och gnugga försiktigt läpparna i små cirklar så att ni får igång blodcirkulationen. Ni kommer märka skillnad direkt. Smörj sedan in läpparna med vaselin eller läppcerat.

Rosa sött

Michael Kors (designer och jury i project runway) har lanserat en sminkkollektion tillsammans med Estee Lauder. Kollektionen består av min favoritfärg ROSA. Rosa läppar, kinder och naglar. Skimrande löst puder för hyn. Håll utkik i Januari då kollektionen kommer att finnas bla i KICKS.



Den här kollektionen gillade jag mer än Chanels Noir Obscurs




skolfotto

haha ni får se en suddig mobil bild som vi tog.
(jag vet inte vad det där existenz är... det enda jag vet är att det är någon random hemsida typ...)



PUSSSSS

Godnatt mina kära läsare, här får ni en puss från mig.
eehm, jag ser lite konstig ut?



Videoinlägg?

Jag såg att jag fick mer besökare när jag gjorde mitt lilla videoinlägg med tips på hur man fixar snyggare halsduk =). Vad kul att nya läsare har hittat hit, hoppas ni fortsätter att läsa min blogg. Om ni tycker att det är kul med videoinlägg när ja visar lite tips så kan jag absolut göra en då och då ^^

Haa efter ett antal klagande på hur dålig skolan var så fick vi byta tid för skolfotot, så det blir imorgon istället hihi. Ja. min klass kan ju inte ta foto utan mig lixom, jag är ju den enda tjejen... hehe

Okej nu skall jag ta och plugga lite för sen blire träning, HAYAAAAA.

love 4 u all.

Cp skola...

Seriöst, Jag tror nog det inte finns någon skola som informerar så dåligt som min skola... Hur fan kan jag komma idag och så wops så får jag reda på att min klass har skolfotografering IDAG. Det räcker med att dem är så sega med skolfotograferingen. Vilken skola har fotografering november lixom? Gud så arg jag blir. Jag tänker inte vara med... Dem får fan lära sig att informera elever bra...
och ja, det är IT-gymnasiet. BÖRJA INTE DÄR...



Pyssla om din halsduk

Det är hur snyggt som helst att ha en pimpad halsduk med söta rosetter och broscher. Det är bara att ta en gammal halsduk hemma och göra den personlig och snygg. Jag har gjort en liten video där jag visar lätt hur man kan fixa det och det tar knappt 5min. Enjoy.

BIKBOK


Visste ni att...

...Clinique Clarifying Lotion var en av dem första produkterna Clinique Lanserade då de öppnade sitt företag 1968. Produkten har varit och är fortfarande väldigt populär. Under tio år räknade man hur många flaskor såldes och man fick fram att om man skulle stapla dem på varandra så skulle det bli dubbelt så högt som Eiffeltornet.


when love takes over


bilder från helgen

min söta present från min kusin. Riktig belgisk choklad.
yummi, jag älskar frukter
Min nya fuskpälsväst från Vila. Svarta jeans, Svart tröja

Galen weekend

Så, då var helgen nästan slut. Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har verkligen inte ens haft tid att peta mig i huvudet hehe. Som sagt så var min killkusin från belgien här i Stockholm i 1 dag. Så det var stressigt eftersom vi ville försöka visa honom det mesta. Jag har sovit hela dagen idag men jag känner mig fortfarande hängig och trött. Aja det gör ingenting för det var verkligen värt det. Jag hade så kul!
bilder kommer senare. det är nåt fel med min router så internet hastigheter är jävligt låg

hahahaha sååå sööött chubby cuppy <3


ultraljud

Hej alla mina kära läsare. Hoppas ni mår bra.
Själv mår jag fint fint. Jag var hos läkare idag för undersökning av mitt hjärta med ultraljud. Trodde jag hade blåsljud men jag hade inget fel i hjärtat tack och lov. Läkaren jag var hos var så jävligt rolig. jag önskade att alla läkare var sådär trevliga. han satt och visade mig i tv'n mitt hjärta och hur han såg allting och massa beräkningar han tog haha, så jävla skön han var.
Snart ska jag till min träning och sedan ska jag fortsätta fixa hemmet för min favvo kusin ska komma imorn från belgien =) vi kommer ha jävligt kul.

See you sweet readers tihi

party dresses


                               


H&M

Skönhetstips

Det är något som man kan äta, den luktar starkt, folk försöker undvika att äta den så mycket men dem vet inte hur viktig den är både för immunförsvaret och det bästa är att den är bra för håret och naglarna...

Bli inte chockade nu men det är faktiskt vitlök.
Vitlök är ett jättebra knep om man vill få starka och långa naglar eller att ögonbrynen och ögonfransar ska växa snabbt.

Jag har alltid haft problem med att mina naglar snabbt går sönder och att mina ögonbryn inte är fylliga. Men så började jag med vitlöks kuren och efter några veckor såg jag resultatet tydligt.

För att snabbt få långa och starka naglar så brukar jag varje natt innan jag ska lägga mig skära en vitlöks klyfta i två delar och "fila" naglarna med dem.

För att få längre ögonfransar eller fylligare ögonbryn så gör jag samma sak varje natt att jag delar en vitlöks klyfta i två delar och sedan gnuggar jag ögonbrynen och ögonfransarna (det kan svida lite när man gnuggar i ögonfransarna, men det är inget farligt).

Man kommer inte att känna någon stinkande lukt av vitlöken, och på morgonen så kan man skölja ansiktet som vanligt med vatten.


kim kardashian

Jag har flera gånger fått höra av folk, t om ett test i facebook visade mig att jag liknar Kim Kardashian i kroppen. haha coolt tycker jag för jag beundrar verkligen denna snygga och smarta tjej! hon är olik alla och kör sin egen stil.

kost tillskott

Jag tycker att även om man är duktig med att äta grönsaker och frukt med jämna mellanrum så är det viktigt att ta kost tillskott. Det hjälper en att få kicken så att man klarar av en stressig plugg dag, när man jobbar och det är även viktigt när man tränar.
Jag startar dagen med berocca, vitamin c + zink tabletter. När jag känner mig trött och behöver extra energi så tar jag Chi san. Alla tre fungerar perfekt!

feeling better

God morgon, eller god kväll kanske?
haha jag vaknade nyss... Men det är bara för att jag inte har någon skola dem här två dagarna innan helgen. Så min helg har börjat hehe...
Jag känner att jag mår bättre idag och inte lika deppig =) Min kusin från Belgien ska komma till Stockholm på lördag, så jag känner mig taggad. Det kommer såklart bli utekväll hehe.
Jag ska fixa hemmet nu och efter det kommer ett skönhetstips fram, håll utkik
puss

förvänta dig inte mycket av dina vänner

Hej!
Jag har inte orkat blogga idag eftersom jag inte kände för det... Jag känner mig ledsen. Jag vet att jag kanske inte borde blogga om privata saker, men jag vill ta ut det. Det finns inga riktiga vänner seriöst. Jag trodde jag hade en riktig vän, en vän som var som min syrra. Men jag hade fel. iallafall så är det bra att jag inser sanningen och slutar drömma. Tyvärr det kommer aldrig att bli som förr och jag har lärt mig nu att jag aldrig skall älska en vän för det är verkligen svårt om den personen inte är som du trott... :(

Lockerz

Tjenare!
Jag vill tipsa er om en hemsida, Lockerz där ni kan bli medlem och tjäna poäng hur enkelt som helst så att ni får coola saker. Varje gång man loggar in så får man svara på en fråga och sedan får man poäng. T.ex. så behöver man endast 150 poäng för att få en iPod shuffle! Det går ju hur enkelt som helst att samla. För att kunna bli medlem så måste man bli inbjuden av någon som redan har ett konto. Vill du bli medlem? Släng bara in din email adress i en kommentar så fixar jag det åt dig =)


Caftan

Hej, idag har jag haft fullt upp med skola och plugg. Jag ska visa er en av mina caftaner hur den ser ut så att ni får en bättre bild på hur dem skall vara =)

 
se så fint broderiet och sömmarna är. och den är handsydd!!


såhär ser bältet ut bakifrån, man knyter med ett band, tyvärr hittade jag inte mitt band hehe.


under klänningen har jag ett par siden byxor. Egentligen brukar det vara två lager klänningar, en lite enklare underklänning och sen en över.

NELLY.com

Nelly har många erbjudanden som startade igår och kommer att avslutas på fredag! kika in där. Jag tror det blir lite kap för mig. behöver nya snygga kläder.

<


 .


Caftan

Marockos traditionella fest kläder är världens finaste kläder. Inget land kan slå vår fina kultur. Marocko i mitt hjärta <3

  
 
några av snygga caftaner som kommit 2009, vilken av dem är eran favorit? själv gillar jag den första eftersom den är riktigt klassisk med klassiska sömmar och broderi. jävligt snyggt

blablabla

Hellu!!
Hehe ja ni får ursäkta rubriken men jag vet inte vad jag ska ha för rubrik på varje inlägg hmm... Iafl så sitter jag nu och har programmering A. Jag känner mig såå sömnig. Fick verkligen inte tillräckligt med sömn. hehe jag vet jag är en sömntuta, men finns det något bättre än att sova? nej!!!! hihihi.
Okej nu ska jag tillbaka till programmeringen innan läraren misstänker att jag bloggar...
Puss


jag överlever

Hej! jag ville bara säga att jag överlever hehe, jag är hos mina kusiner så det är därför det inte blivit någon uppdatering! haha vi har jättekul här, igår satt vi hela natten och kollade på filmer, och åt massa gott :)
hur har eran haloween varit??
puss