Dubbelträning

Jag har världens träningsvärk från igår. Körde ett hårt konditionspass i gymmet på morgonen och senare på dagen körde jag en blandning av powerwalk och jogging med systern flera kilometer. Stolt är jag men träningsvärken döööödar mig. Haha vi sprang i E4 vägen så vart det bilar som tutade och gjorde tummen upp för oss.


Ett tips till er nybörjare. När ni powerwalkar, ha armarna i 90 grader och använd dem så mycket det går för att få mer fart. Det gör även så att musklerna i midjan och höfterna jobbar. Det kan se lustigt ut men det gör att man får mycket effektivare träning.

Idag ska jag köra ett träningspass på kvällen efter att jag tvättat klart i tvättstugan.

Ni som degar vid datorn hela dagarna. FY SKÄMS. Ut och låt Vitamin D tränga in i er kropp!

Heeeeeeelp

Nu måste jag fråga er! Har någon av er tagit en makeup kurs i makeupstore? Vill ju se snygg ut på min mottagning i juni och för 500 spenn så får jag en kurs på hur jag ska sminka mig och sedan blir jag sminkad och så får jag välja deras produkter för priset jag betalat. Det låter skitbra!
Sen vill jag göra en festlig håruppsättning men vetten fan vart jag ska. Vill ju inte betala överdrivet mycket. Högst 500kr vafan ja ska inte gifta mig... hehe. OM ni vet någon bra och billig frisör här i stockholm säg till kära ni <3

22 april 2011

Hej svejs!
Jag vet aldrig hur jag ska börja mina inlägg... Det blir alltid ba aa heej hur mår ni själv mår ja bra blablabla. Nej men asså sitter och äter på en pirog haha. Jag gör jättegoda köttfärspiroger hihi

Köpte min första maxiklänning idag. Det blev en grönturkos färgad från H&M. Jäääääääääätteeeeeeeeeeeeeeefiiiiin.

Nuuuuuuuu måste jag duuschaa har nämligen spelat FOTBOLL! det var såååååååååå  länge sen.
Igår hade jag på mig denna fina axelväskan från Åhlens.
Var inne i JC en snabbis innan jag drog iväg till tjejerna. Hittade en läcker svart tight fodral med skinnimitation vid kanterna av klänningen. Köpte den och bytte om till den direkt :p
gick heemifrån sååhäääär

21 April 2011

Godmorgon! Uppdateringen har varit seg nu på sistone. Har mycket plugg hemma och sen får man dåligt samvete när man sitter vid datorn när det är så härligt väder ute! Måste njuta av varje solstråle.


Igår var jag ute och powerwalkade. Dock vart jag besviken på mig själv. Presterade inte 100% eftersom jag fick en sån jävla håll under bröstkorgen. Men idag ska jag iallafall inviga första cykelturen för detta år!
Igår var jag inne på H&M och fick med mig lite kap. Dem har nämligen halva reapris! Om ni går förbi så gå in och kika vettja. Bilder kommer upp lite senare. Ska också träffa mina vänner idag och äääääta.
Här ser ni hur mitt naturliga hår ser ut. Stora mjuka lockar. Dock får jag tovor så hiiiimla fort så jag orkar inte ha det lockigt. Men ska bli bättre på att låta bli att slita håret med plattången.

Har hittat en grym sida för oss med lockigt. Det finns en metod som kallas för balsammetoden och den är tydligen jättebra för oss med lockigt hår som inte vill ha det frissigt. Men den passar egentligen alla slags hårtyper. Ett inlägg om det kommer upp snart!

Powerwalk

Var ute med min syster och powerwalkade i det härliga vädret. Det var så kul eftersom jag tröttnat på att springa på löpbandet. Nu ska jag komma i form till studenten! Inge mer skräpmat eller snacks.

berocca är en riktig favorit på morgonen efter att jag vaknat. Får en kick som varar hela dagen.

Visste ni att powerwalk gör så att man bränner bort fett och jogging gör att man tightar till kroppen.


Spring/Summer 2011

Rotade lite bland några av de nya klänningar jag köpt som ska börja användas flitigt nu när det är varmt. Är superlycklig över min studentklänning också. Tyvärr får ni inte se den förrens utspringet men jag kan visa en liten detalj från den hihi ;-)

Vackra långklänning som jag tänkt inviga på mösspåtagningen om ungefär 1 vecka.

Jeansklänning

Älskar denna söta klänningen. Tyget är så lent och skönt. Ska nog ha den på flaket eftersom jag inte vill att min vita klänning ska dränkas i öl.


NU ska ni få se een liiiten detalj som jag föll för i min studentklänning :)
Längtar till mitt utspring! Nu måste jag bara hitta matchande skor.


Nu vet jag varför bilder inte ville laddas upp. Bilderna för högs vara 8 MB och mina bilder är mer än 9 MB. Så jag har fått minska storleken lite och nu verkar det funka.



Ä#(¤/%%/(")"="="=!()#/¤%/%/%(%(%

Åååhhhh det går inte att ladda upp bilder från blogg.se !! nu är jag riktigt arg :@ Får ladda upp dem på något annat sätt...

16 april 2011

Godkväll! ALLA bloggar har skrivit om hur härligt vädret är så jag skippar det :-p haha.
Men vet ni vad? Jag har hittat min studentklänning! Köpte den idag efter massa ångest. Den var slut i stan men tillslut fick jag tag i en i min storlek ^_~.

Allt närmar sig mer och mer. Mösspåtagningen är om 2 veckor. Har hittat lokal till min mottagning så nuuu är jaag glaaad. Det ska festas ordentligt med marockansk musik och maaaat. :D
Denna klänning ska jag använda på min mösspåtagning :)


Ha en trevlig kväll!

dööööööööd

aaa rubriken förklarar allt. Sitter här nu kl 4 på morgonen och skriver på mitt projektarbete. Som tur är jag ledig denna dag. Mina ögon håller på att slockna men jag får hålla ut i någon till halv timme sen behöver jag söööööööööööömn. Hittade denna fina klänning häromdagen. Den ska användas flitigt och tänkte inviga den på mösspåtagningen. Älskar långa klänningar.

Hahaha faan precis när jag satt och leta på dokumenterna i datorn så insåg jag att jag faktiskt var inne på min brors dator och inte min! Haha jaa detta visar att jag verkligen behöver sömn. Aja ni får se bilden på klänningen lite senare haha. godnatt på er

O'Learys

Dagens Outfit:

Blus från Primark, Ballerina från H&M. Enkel men söt 60-tals inspirerad outfit.






Godaste drinken! Dock kör jag såklart på alkoholfritt.


Min söta fotograf


Herregud vad dyrt det är att äta på O'learys.


Gosh vad trött och sliten jag ser ut. Men såklart man blir det efter allt jag gjorde på dagen haha.







9 April 2011

Godmorgon!
Jag vaknade för ett tag sedan helt död och sliten. Har träningsvärk överallt men vet inte hur och varför? Det måste nog vara gårdagens lååånga promenad och springande hit och dit.

Idag ska jag nog inte gå ut alls. Kanske en promenad med systern om hon orkar. Jag måste rensa min garderob och ta bort alla vinterkläder och ta ut vårkläderna! :)

Åh jag drömde världens mardröm om mitt student-utspring. Jag drömde att mitt plakat aldrig blev färdigt så de var tvungna att ta ett A4 papper och skriva grattis på studenten och klistra fast det på en pinne!!! Sen så spöööregnade det och min klänning blev smutsig och allt var katastrof. Snacka om att bli tårögd. Haha det roliga var att under drömmen så sa jag gång på gång till mina klasskamrater att "hörrnii det här är bara en dröm jag lovar! Det här är inte sanning vårt utspring är inte förrens om två månader" Hahahaha mina drömmar är cp. Aja hoppas detta verkligen inte händer då dör jag. 10 Juni ska det vara fint väder och allt ska gå som det ska!! Inshallah.
Igår på O'learys

Awesomee

Hej!
Idag var det riktigt kalabalek! Gick från rissne till ulriksdal med Oscar för första gången. Jättekul med promenad faktiskt och man kände knappt vägen. Det dåliga var när vi kom fram till ulriksdal station så var tågen inställda pga stormen som orsakat kaos i stockholm! SL asså ni är SÄMST. fy på er!

Aja det slutade ändå lyckat med mina bästa vänner på O'learys! Bilder från kvällen kommer upp imorgon när jag fått de av Jina!

Godnatt på er. Är hur trött som helst...

Bonjour

Godmorgon till er som nyligen vaknat!
Själv började jag skolan kl 9. Sitter nu i klassrummet och skall rita av vad jag såg i mikroskopet i dagens biologilektion hehe. Trevligt trevligt. SÅ  vad ska ni göra under denna härliga fredagen? Vädret var ju superduperuber fint imorse ju! Och klockn var liksom bara halv 9. Så sköööööööööööönt! Jag ska träffa mina fina vänninor idag och äta på O'Learys! Har aldrig ätit där förut, har de god mat?

Fan vad hungrig jag blev nu när jag tänkte på mat. Hann inte äta frukost (som vanligt)... :( Matsalen öppnar om 15 min wohoo!
Hörs senare Pussssssssssssss.
Hahaha Finn ett fel! Eller njaeh fel och fel men lite udda sak som inte passar in i bilden hahaha. Svaret kommer senare ;-)

PANIK

Seriöst jag har panik! Har inte hittat studentklänning ännu! Meningen med london resan var ju att hitta en klänning där men det gick inte som planerat. Nu vet jag inte vart jag ska leta och vart ska jag börja? HJÄLP MIG GOTT FOLK. Jag vill inte ha en enkel vanlig klänning. Vill helst att den ska ha lite spets och fina detaljer. Åååh vad jobbigt... :(

Ska kika lite i olika hemsidor och se om jag hittar nåt fint...

Bloggrape?

Blivit bloggrapad av min syster....
Ajaaaa bättre inlägg kommer senare hohoho. Nu bjuder jag på en maffiig bild från sommaren 2010 i Marocko.
Tänk att vi gjort den själva! Såååå god den var också :D

7 April 2011

Hej!
jag sitter med min älskade bästa syster i världen här i skolan. Jag borde plugga nu men är inne på facebook och gör ingenting. Jag ska köpa finaste presenten till min syster sen hon förtjänar det som fan.

Suzyee

Måste välkomna min syster från annan moder in i bloggvärlden! Sawsaaan har nämligen skaffat en blogg! Problemet är bara att hon aldrig uppdaterar? Gå in där och skriv att hon måste uppdatera mer !!!
NI HITTAR HENNE HÄR
Jag och min kära i 9ans bal =)

London Part One

Inne i flygplanet
sliten efter 3 timmars flygresa!
Överskattade Starbucks som alla bloggare skriver om...
....... Kika in imorgon så kommer det fler bilder och mer skrivet om resan. Tro mig ni kommer dö av skratt när ni läser vilka äventyr jag varit med om under resan Haha.

Känner mig stolt! Har bombat er med fotton idag haha. MEN SNÄLLA KOMMENTERA så jag får veta vilka ni är mina gulliga läsare. Speciellt ni som har blogg så jag kan kika in i er blogg.  ^_~

Natti Natti på er <3


Living in a teenage dream












AIK huligan

Visst är det snyggt med gult? Man kanske får upp kyckling i tankarna men det är så snyggt och gör att man blir gladare när an ser färgen. Gult, korall och såklart rosa (som alltid är favvo) är min favoritfärg nu i våren! Vilka färger föredrar ni under våren? Kom igen nu våga kommentera haha.

5 april 2011

Tja Tja TJa.
Vad händer? Själv kom jag precis hem från skolan. Sitter och tänker på plugget + att jag måste köpa nya svarta jeansleggings heheheheheheehehehehe :p
Nåja. Igår var jag i Kiiistaaaa och köpte GULA kläder. Kan ni tänka er gula kläder? jag blev kär. Älskar gult nu. Invigde en gul topp idag som jag köpte igår. Såg ut som en AIK huligan... 

jag tänkte skriva om något särkilt men nu glömde jag bort. Juste ja har ju glömt bort att berätta om min london resa! Jag lovar att göra det idag. =)
Påväg ut igår. Visst har vädet föbättrats rejält! Skönt.
Min söta klänning som jag köpte.
Detta var igår alltså!



Äter Frulle

Godmorgon. Eller? klockan är ju snart 3 hehe. Satt uppe länge igår och tittade på Studio 2m ( marockansk idol ) med familjen fram till kl halv 3. Underhållande program med talanger. Fast detta år blev jag besviken över att programet kom så tidigt. Den brukar sändas på sommaren. Ville faktiskt sitta i publiken. Eller kanske va med och sjunga? Haha jag älskar att sjunga på arabiska/marockanska men nej jag håller min röst för mig själv. 

En utav deltagarna är son till den kända marockanska skådisen Mohamed Bastaoui som även varit med i amerikanska och franska filmer. Känner en av hans söner hihi.
Dansgrupp som var gäster under första prime av sudio 2m i år. Visst är de duktiga? 

Såååå nog om det. Många har undrar hur det gått med shoppingen i london. Jag kan säga att jag offrade hela sightseing bara för att kunna shoppa i Oxford st, dock gick det inte vidare. Jag och min syster bestämde oss för att gå in till Primark först och sedan vidare till andra butikerna. Om ni har varit i Primark i Oxford st så kommer ni förstå mig. Tänk er Stora H&M i drottninggatan fast 5 gånger större. Jag driver inte! Det var kaaaaos. Jävligt mycket folk och föööööööör mycket kläder. Blev helt förvirrad när jag gick in. Visste inte om jag skulle börja leta i pyjamas avdelningen eller klänningar eller accesoirer osv. Haffade några saker men blev väldigt besviken eftersom jag ville köpa mer. Orkade inte leta för det var överfullt och stort. Sen när ja såg klockan så var den 9 på kvällen och alla andra affärer hade redan stängt :( Så det blev ENDAST Primark... Men som sagt så åkte jag bara över en natt och vi kom fram rätt så sent på dagen. MEN resan var otroligt kul även fast britterna var så himla dryga och allt var så komplicerat usch.  Jag berättar om självaste resan senare och även bilderna.

Detta var jag köpte eller njaeh lite till men fick inte plats hehe. Åker ni till Primark så gå direkt och titta på pyjamas & accesoirer för det är det som har bra pris & kvalité. Nu menar jag inte att det andra är dyrt för Primark är jättebillig butik men kvalitén är inte så värst bra. H&M har bättre kvalité. Men jag haffade världens finaste korallfärgade topp med broderad rygg som ni ser på bilden. Sen köpte jag även sportbh som var mycket billiga och satt bra. Pyjamasen dog jag för. Sååå himla söta och fina alla var. Sen så axelväskan som kommer användas flitigt! Smycken var också mycket billiga jämfört med Sverige och det fanns mycket att välja mellan.

MIN FÖRSTA VICTORIA SECRET PRODUKT!! snacka om att bli överlycklig haha. Jag hann inte gå in i deras butik men denna köpte jag i flygplatsen för endast 7 POUND!!! Så himla billigt. Den luktar föööööör gott. Jag dör... ÄLSKAR DEN!