Dagens shopping

Spetsklänning från Gina tricot
i <3 randigt, gina tricot
sockersöt blus, H&M
tight Kjol som inte syns så bra på bilden, H&M

shoppaholic

såja, kom hem nyss efter att ha vart i kista C och shoppat lite. bla mammas present och lite kläder till mig. Jag visar er senare för nu ska jag till träningen, Peace
Nej det blir ingen "gå och kolla på brasa" haha, tycker fan att det är tråkigt. Hellre tränar jag =)
see you!



Gladiatorsandaler nu??

God morgon,
Jag vaknade för ett tag sen. Hade ingen skola idag eftersom det är valborg :) men tydligen hade alla andra jag känner skola? Iallafall så det första jag kollade upp var termometern för att se hur varmt det är idag och den visade på 18 C! Nice! Men inte så nice att man ska ha på sig gladiator sandaler. Speciellt när vädret skiftar väldigt mycket.

Tjejer det är inte så pass varmt att man redan kan gå runt i kortkort med bara ben och gladiator sandaler :s typiskt tjejer asså. Ni märker inte att det är skadligt nu eftersom man e så ung o stark. Men när ni kommer till 30 års åldern kommer ni få muskel & ryggproblem pga av kylan som trängt sig in när ni var unga. Och vi tjejer ska fan vara extra känsliga mot kylan eftersom all kyla som kommer i våra fötter går direkt till livmodern & äggstockarna och ja hela packet för att kunna skaffa barn. Så ta hand om er och vänta lite tills det blivit varmare.

Åh, längtar tills jag får sola i vår terras!

Summer 4 u Boys

Skjortor
uppvikta jeans & byxor
rutigt & randigt
blått & grönt & vitt
läderarmband
Sandaler
tygskor
hoodtröjor

This is so summer style!

följande plagg är från H&M


Dagens OutfitS

Leggings,
Kjol,
Blus,
Trenchcoat,
oversize överdelen som jag tränar i haha

Matlagning

Hej på er! Kom nyss hem från träningen och snart blir det tårta. Jag vet att jag skulle hålla mig från all skräp mat och söt saker men en bit prinsesstårta skadar inte? hihi. Juste, nu till helgen kommer jag slänga upp ett videoinlägg där jag lagat mat. Spännande va? haha. Ska försöka komma på något enkelt och gott. släng in tips om ni vill ha något särskilt recept.
jag och syrran gör världens godaste prinsesstårta. Folk brukar tro att vi köpt den från konditori hehe.


Grattis Mami <3

Grattis till min kära mamma som fyller år idag! Je t'aime maman <3
Min vackra mamma och jag

Juste grattis till Sveriges kung som också fyller år idag hehe...


i know

Jag vet att det här är en modeblogg och blabla, men jag måste bara fråga. Vilka tror ni vinner ikväll, Barca eller Inter? :D självklart är jag ett stort fan av Fc barcelona! visca catalunia <3

New Mazzkaaraa

Nu efter typ 2 månader utan mascara har jag äntligen orkat skaffa mig en hehe. Men det var faktiskt rätt skönt att slippa kleta på mascara varje dag. Kommer nog inte använda den så mycket. Köpte favoriten Lancome Hypnose.


Träning

Hej Hej på er! Hoppas ni mår bra :)

Jag kom nyss hem efter att vart och tränat lilla gruppen i Taekwondo. Det är faktiskt första gången jag fått vara med och träna dem. Jätte kul var det!
Yallaa stretchaa på så att ni blir viga o sparkar högt hihi


Grattis

Grattis min kääraste vän Melaika som nämligen har bestämt sig för att använda sjal heltid! Ha ha jag är den första som vet. Love u sister! inshalah snart är det min tur :)

Jag vid edsviken sjö för en månad sen. Shit asså vattnet var fortfarande is. Undrar om det har smält nu. Jag vill börja grilla!


Natural Hair

Såhär ser mitt hår ut om jag inte plattar det. Jag har väldigt mjukt hår med små lockar. Tyvärr har jag förstört hået väldigt mycket med plattången. Men jag orkar inte ha lockigt hela tiden. Det är jobbigt att sköta.
Hårfärgen är naturlig. Jag har lite ljusa slingor bara.

I made it!

45 min jogging i det sköna vädret! Nu blir det dusch, see you guys.


Dags för jogging

När jag var på väg hemåt idag från skolan (jag slutar väldigt tidigt) så blev jag sugen på att jogga. Det är fint väder plus att när jag ser att det har blivit väldigt grönt och marken är fri från grus så blir man väldigt sugen på att jogga lite. Nu ska jag hoppa i mina träningskläder och va ute i det härliga väder.

Hoppas ni har det bra allihopa!
Puss

Taek wondo sparring


Here you go! alla ni som undrar hur vi sparras i taek wondo. Den här videon är från VM i Taek wondo 2009. Marocko Vs Brasilien.

glädje

En bild säger mer än tusen ord!
'
- this is what i call happines :')


matblogg?

God möörgon på er mina gullungar :)
Jag sitter i engelska lektion och försöker skriva klart min covering letter. Jag har nationella i engelska på torsdag... Asså det här vädret gör mig galen. Imorse var det kallt och det regnade lite. Sen nu så woops så har solen tittat fram. Jag måste typ stoppa in kläder för alla årstider i min väska.
Men jag åker ändå bort snart. Så skönt det ska bli. Men jag vill ändå inte att tiden ska gå fort. för jag har så mycket plugg som jag ligger efter i. Jävla natur. Tips från mig, VÄLJ INTE NATUR. det är bara jobbigt. Okej matte tycker jag är kul och intressant men hell no när det gäller fysik och kemi.

När jag slutade blogga tänkte jag starta en annan blogg istället. en matblogg! Jag älskar mat och älskar att laga mat. Inte så ofta som jag stöter på en tjej i min ålder som också älskar att stå i köket like a housewife :) Men jag ångrade mig sen efter, utan jag fortsätter med den här bloggen istället. MEN om ni vill kan jag göra videoinlägg där jag lagar enkla och goda rätter. Marockanskt ska det vara hehe. Well jag får tänka på det =)

fan nu blev jag hungrig efter att jag pratade om mat.

nya modet

Vad sägs som blåmärks tatueringaR? riktigt stora ska dem vara, typ såhär:

hehe. Ja det är mitt superfina STORA blåmärke. Jag fick den antagligen från någon spark i träningen. Jag har blivit van nu eftersom jag får såna hela tiden.

Men ni ska se min mammas reaktion. " GODE GUD VAD ÄR DETTA. IMAN DU SKA AKTA DIG DEM KOMMER KROSSA NÅGOT BEN ELLER SPARKARNA I HUVUDET KOMMER GÖRA ATT DU FÅR HJÄRNSKADOR" nej mamma det är såhär man lär sig att bli stark. "NEJ IMAN DU FÅR INTE RISKERA DITT LIV" men herregud...

proppfull dag

Hej Hej på er! puust äntligen kan jag sitta och vila! Jag slutade halv 5 idag och direkt när jag kom hem bytta jag till min träningsväska och begav mig till träningen. Vi körde inte lika hårt som vi brukar men man svettades! Påväg tillbaka hem träffade jag på mina vänner Mirjam & Sevan. Det blev en liten pratstund och jag fick visa några sparkar haha!

Iallafall så måste jag bara säga. ASSÅ jag hatar sliskiga killar. Dem behöver inte ens vara importer. Varje gång dem kollar SPECIELLT dem som bor i mitt område. På gud jag kommer ge er en fet flykick haha. Nej men det är verkligen obehagligt...
Nu har jag ätit min portion vetediet. smaskigt va? mm verkligen. Aja jag får hålla ut.
Ha en trevlig kväll allesammans!
Idag hade jag på mig min kjol från the garden collection by H&M, asså jag dog när jag hittade den för 3 veckor sen i butik. Den låg sådär ensam och väntade på mig! kärlek.

driver ni med mig H&M?

Jag beställde en jeans skjorta i februari från H&M, sen stod det att den skulle komma i början av Maj, Jag ba okeej 3 månader. Men det är lugnt jag hinner ta med mig den till Marocko. Sen nu när jag kollar står det VECKA 26!!!! VA FAN SKA JAG FÅ VÄNTA TILL VECKA 26?! fy f*n vilken dålig service. Kläder ska levereras inom 2 veckor högst men vad i hel*ette ska man få vänta i 6 månader? Åhh vad arg jag blir ( förlåt för alla svordomar) men det här är inte rätt! sen så beställde jag bandeau bh för 1 månad sen och så står det att dem ska komma vecka 25 nu. Asså H&M ni suger med er service och leverans.



ASSÅ JAG MÅSTE FÅ DEM HÄR INNAN DEN 9 JUNI! :'(


Träning + mat schema

För ungefär två veckor sedan har jag börjat träna intensivare då vi fått en bra tränare i taek wondon. oh gosh han verkligen dödar oss. Men jag känner redan vilken bra kondition jag fått.

Iallafall så eftersom jag kör hård träning så tänkte jag köra 2 månader "diet" och nu menar jag inte så att jag kommer svälta ihjäl och inte äta något. Utan jag vill bygga upp mer muskler och gå ner lite i vikt så jag blir redo till att tävla i taek wondon. Jag tänkte dela med mig av hur jag äter och så, jag kommer inte köra hårt utan kommer stegvis att skära ner på socker osv så att kroppen vänjer sig.

Mat:
På frukosten ser jag till att äta en bra frukost. Jag undviker att äta vitt bröd, utan det blir knäckebröd eller riktigt mörkt bröd. Jag äter hårdost och pålägg som kalkon men måttligt. Jag dricker inte mjölk utan bara vatten med citron i. Sen äter jag såklart grönsaker också för att hålla mig mätt.

På lunch äter jag för det mesta i skolan. Jag undviker inte pasta och ris helt utan jag äter det också men jag äter bara lite mindre av det. Grönsaker och sallad älskar jag så för mig är det inget problem att fylla hela tallriken med det. Jag dricker ett glas mjölk.

Middag skippar jag eftersom jag tränar direkt efter skolan. När jag kommer hem är klockan över 20.00 så då äter jag vetediet från friggs. väldigt mättande.

Skräpmat undviker jag HELT. Chips detsamma. Jag försöker att undvika choklad och godis men ibland måste jag ta en bit hehe. Det är viktigt att dricka mycket vatten och när jag känner mig hungrig tar jag en frukt.

Träning:
Jag tränar taek wondo 3 ggr i veckan. 1 ½ timme kör vi kondition och styrka. 1 - 2 gånger i veckan joggar jag ca 45 min utan stopp. Mitt gymkort är slut men jag kanske köper 1 månadskort. Jag är väldigt aktiv och gillar att promenera och röra på mig mycket. jag blir lätt deprimerad när jag bara sitter och inte gör något.

Såhär kommer det se ut för mig. Som sagt det är ingen värsta diet utan det är som en vana bara. Jag har alltid vart hälsosam men nu ska jag försöka förbereda inför taek wondo tävling. Hoppas att jag hjälpt er lite och good luck to us :)

Dator kärlek?

Är det bara jag som känner sånhär kärlek till min dator?
Asså jag driver inte, men om jag fick välja mellan att gifta mig eller ha en dator, och jag fick bara välja EN av dem två så skulle jag lätt säga datorn... Killar är bara jobbiga... haha

länka?

Om ni vill byta länkar, dvs jag har er blogg på min "länk" kategori och ni har min blogg på er hemsida/blogg så är det inget problem =) skicka bara ett mejl så fixar jag det. Tycker att det är roligt att kunna tipsa om andra bloggar och hemsidor.

Marocko <3 Tae kwon do

Asså Marockaner är jävligt duktiga när det gäller taekwondo! I marocko är taekwondo en av dem mest populärast sporter. Sen kommer jag här i Sverige och leker duktig men är totalt fail och skämmer ut Marocko.. Nej jag skojar bara jag är faktiskt duktig haha! Så akta bräää jaag tar min foot o lägger den på huvvet sådäär :) nej men jag fick en härlig video av en vän och fy f*n vad duktiga dem är.

Watch and enjoy!

Ps. Bor du nära Tensta och letar efter hård träning med utmaningar? då har du chansen att träna gratis nu i våran taek wondo grupp. vi har jävligt kul + att träningen är väldigt givande.



grönt är skönt!

Ååh vad jag ångrar mig. Jag var lite skeptisk i början när dem "galna" nagellacks färgerna kom ut i butiker. Jag vågade aldrig prova. Men sen när jag provade H&M's gröna ångrade jag mig. Jag borde ha köpt den! Men nu är den slut överallt :( Hoppas det kommer någon liknande.
snyyyggg fääärg!


Långa klänningar

Åh gud vad jag är förälskad i långa klänningar. Då menar jag RIKTIGT långa klänningar. Jag har aldrig hittat fina långa här i Sverige... Typiskt att allt ska vara riktigt kortkort.
Förra sommaren hittade jag en jättefin i Marocko som blev min för 200 spänn. DYRT haha typiskt mig i Marocko så ska jag alltid bli jävligt snål och tycka att allt ska kosta 3 kr.. Nej men iallafall för ett par dagar sen kikade jag in i H&M's hemsida och hittade dessa godingar. I beskrivningen står det att det är strand klänningar, men wtf? sånna ska man kunna använda ute med ett par snygga gladiator sandalar.
visst var dem fina?
Här är min klänning :) den skimrar väldigt mycket i solljus.

i <3 to be active

Hej Hej på er! länge sen var det då jag skrev här sist :) hoppas ni mår bra!
Idag har jag vart hemma hela dagen. Tvättat lite och sen pluggat. kl 7 blev det dags för jogging med min vän Jina. Jag blev jävligt stolt då jag klarade av att jogga hela vägen till Edsviken och sen hem utan att stanna en enda gång!
Min kondition har blivit förbättrad nu när jag kör stenhårt på taek wondon! Jag älskar att sporta. =) Ta vara på tiden nu då det är mycket varmare. Det är bättre att jogga 2 eller 3 än att jogga helt ensam. Man pushar varandra och tiden går mycket fortare.

Beach 2010 here i come! haha.

Dagens låt ♪♫♪



Cykeltur

Nu ska jag ta fram cykeln och cykla till närmsta sjö =)
jag saknar min kamera :( hoppas ja tar några bra bilder med mobilen...
See you!

HUMOR

Jag tänkte tipsa om en blogg som flera andra storbloggare redan tipsat om, nämligen ANA GINA. Jag tycker hon är så himla skön person och hon visar verkligen hur vi muslimska tjejer är! Hur roliga och sköna vi kan vara! Ni kommer inte ångra när ni kollar in hennes videoinlägg! Ha Ha! keep it going like that girl!

Summer 2010!

Så! nu har jag bokat och fixat klart! den 9 Juni - 19 augusti kommer jag befinna mig i Marocko! Fy fan vad jag längtar!

No camera

Hej på er! uppdateringen har blivit vääldigt dålig pga att jag inte har min kamera. Min mamma som befinner sig just nu i Marocko har min kamera hehe. Miss u Mami <3
Fan vad vädret har vart fint dem senaste dagarna. Hoppas bara snön smälter bort helt och det blir lite varmare. Mina tygskor har fått komma fram nu och det är bara skinnjackan och trench coaten som gäller ;)