Lever livet

Hej på er! Jag befinner mig just nu i norra marocko TETOUAN/MARTIL. Det är så skönt här. vi har hyrt ett hus 10 meter ifrån stranden + pool. Sitter och bloggar just nu från balkongen. Vi kom precis idag så jag har inte hunnit ta några bilder. Men jag lovar att imorgon blir det massvis med bilder.

Pics from Morocco Del 1

Hej på er! jag har det jätteskönt här i Marocko med massa bad och sol. Jag sitter knappt hemma. Modemet verar funka hyfsat bra så jag lägger upp lite bilder! Enjoy.
blusen kommer ifrån H&M
Svalkande dryck och frukt i vår terass,
Haha, jag råka bränna mig i stranden, därmed det röda i kinderna och näsan hehe.
Vackra utsikt på kvällen.

första inlägget

Hej på er! hoppas ni mår bra, jag sitter just nu i internet café. Jag har inte orkar skriva något på bloggen eller snarare sagt har jag inte suttit alls vid datorn. Jag har det jätte skönt här. Första dagarna regnade det jätte mycket. Men nu är vädret jätte fint och jag har solat ihjäl mig hehe. Dock har jag inte badat än men imorgon hoppas jag att jag åker till ett ställe med pool hihi.

ha det så bra. puss

jävla internet, inga bilder vill laddas upp. får lägga upp bilder när jag köpt eget modem.

Packat resväskan

Mina söta läsare och mina vänner.

Idag reser jag bort till Marocko. Jag kommer att befinna mig där i 2 och en halv månad. Dude undrar hur jag ska klara det hehe. Iallafall så kommer jag att försöka blogga så ofta jag kan! Jag lovar att göra minst ett-två inlägg per dag med massvis med bilder under resan. Nu väntar min proppfulla resväska som har överkilo att stängas :( får stoppa in lite saker i fickan haha! ( låter importigt )

Jag vill även be MELAIKA.blogg.se att börja blogga om hennes resa i etiopien och JINA.BLOGG.Se hoppas jag att du uppdaterar ofta om hur det är i Sverige.

See you guys! må gud ta mig och alla resande till marocko utan problem. Amin.
peace & love

09.06.10-18.08.10 inshalla