Le Bleu!

Följande plagg är från H&M


prinsesstårta!

Hej på er!
Jag kom nyss hem från skolan och tänkte ta en liten siesta innan jag tar fram skolböckerna och börjar plugga. Imorgon har jag bara utvecklingssamtal sen är det lov woho! Jag har hört att många ska plugga nästa vecka och sen ha lov, ere sant? Aja, jag börjar känna att jag är skoltrött så lovet passar perfekt!

Juste igår fyllde min arbetschef år, GRATTIS! Hon bjöd oss på tårta =) gulligt! Jag älskar prinsesstårta.
Ha Ha! Kista rules oh yeah

Kingdom of heaven

Jag sitter just nu och kollar på filmen kingdom of heaven. Jag älskar historiska filmer. De är så intressanta att kolla på! Aja nu ska jag tillbaka till soffan innan reklamen är slut hihi. ( jag får inte glömma att filmen faktiskt är utspelad i vackra Ourzazat, Marocko ;) love for my country <3 )

Puss på er

Dagens Outfit

Jag invigde min korta trenchcoat idag! Rosa kabelstickade tröjan är ifrån Gina Tricot.
Jag tycker det är skitsnyggt att ha hårsnoddar i matchande färger som kläderna man bär.

Inköpslista för sommaren 2010?

Det kanske är lite för tidigt men jag har skrivit en lista på ALLT jag behöver till sommaren. Kläder, smink, smycken, elektronik prylar. Jag måste se till att få råd med allt. är ju trots allt bara en student och jag jobbar bara då och då hehe. =)
Men skulle ni vilja att jag delar med mig av listan? ni kanske kan hjälpa mig att komma på fler saker man behöver i sommar!
Jag är trött på svarta trista kläder. GE mig SOMMAR NU!

The garden collection By H&M

Jag fick hem en sockersöt klänning från the garden collection by H&M och en topp som passar perfekt till stranden i sommar! *längtar*

Jag är kär i den här klänningen, den kostar bara 100 kr från H&M.

Toppen gick på 80 kr! Jättebilligt. Jag gillade det flätade runt halsen och axlarna! passar perfekt till solbrännan ;)

More more clothes

Ska kila iväg för att hämta ut ett paket med kläder =) Jag visar senare vad det är.
puss

Ny kategori; Intressanta bloggar!

Hej på er. Jag sitter i matte lektion och kunde inte hålla mina fingrar i styr utan att kika in här i bloggen och skriva ett litet inlägg hihi. Jag tänkte framöver tipsa om bloggar jag läser ofta och bloggar som kommenterar här i min blogg. Det är kul att hitta nya bloggar så jag tänkte starta med det! Släng in en kommentar så kommer du upp i intressanta blogg kategorin =) Håll utkik!

Puss!





Dagens Outfit


Fuskpälsvästen kommer ifrån Vila. Halsduken är ifrån Accent.


Såja!

Nu har jag uppdaterat designen också =) Tänkte pröva lite mer puder rosa den här gången. Hope you like it!


Kim Kardashian

Tänkte dela med mig en av mina favoritbloggar som jag kikar in på nästan varje dag. Det är Kim Kardashians fan Blogg. Jag älskar den bloggen och det beror på att jag älskar Kim. Jag får så himla mycket inspiration av henne och jag kan erkänna att hon har en av dem bästa stylisterna tycker jag! Hon klär sig så fint. Tummen upp för Kim!
You rock Girl!


Ett nytt försök!

Jag ska göra ett nytt försök med bloggandet. Jag vet att jag tappat många läsare och många är besvikna på min dåliga uppdatering. Men jag har känt att jag behöver en liten paus. Det här är trots allt en modeblogg och det är svårt med dagens outfit i det här vädret. Man tar inte på sig fina kläder utan det blir bara det varmaste och bekvämast som gäller.

Vädret har ju skiftat en del den senaste veckan. Det har vart soliga dagar och sen har det snöat. Jag längtar till sommaren mer och mer för varje dag som kommer. Nu så har jag börjat känna att det är dags att uppdater bloggen med snygga vårkläder. Jag ska försöka så gott jag kan att inspirera er och låta er hitta snygg stil som ni gillar.

Nu jävlar ska jag få igång bloggandet! =)

Puss

Svart elegant

Snygga Kim Kardashian med enkel och jävligt snygg outfit. Jag älskar hennes klädstil och får en massa inspiration av hennes klädstil oxå.

Färgglada tygskor

Jag älskar färgglada kläder men jag kan ha lite svårt för färgglada skor. Men dessa tygskor från Dinsko skulle jag inte banga på med en snygg vit klänning =)
Klänningen är från VILA

Sommarfina naglar


I adore clothes

Jag tror jag har börjat bli beroende av kläder. Speciellt nu när jag börjat jobba lite så kommer jag vara en riktig slösa!
Eftersom det här är en modeblogg så kan jag slänga in bilder på lite av det jag köpt =)

Min snygga vårjacka som kommer ifrån H&M. (mina tights blev lite genomskinliga pga av blixten hehe)
Lång Kavaj från H&M
Jättesöt skjorta/Blus från Gina tricot i ljusblå, I LOVE PASTELLFÄRGER
Topp med spets puffärmar från H&M
H&M har verkligen börjat få in snygga kläder! i love it
Puss på er

Inget bloggande på ett tag...

HEEJ PÅ ER! hahahaha herregud har inte bloggat på jättelänge.  Efter att många tjatat på att jag ska börja igen och speciellt DU MIRJAM hahaha så  ska jag börja blogga lite igen. Hoppas ni mår bra iafl mina söta läsare =) puss på er