He's just not that into you!

Så hette filmen jag såg igår. En film som visar exakt hur vi tjejer hanterar kärleks relationer. Rekommenderas starkt.

Jag tänkte skriva lite om hur vi tjejer är. Hur komplicerade vi faktiskt är. Först och främst vill jag bara klargöra en sak. Kärlek börjar INTE med bråk. Om en kille är taskig mot dig så är han INTE kär i dig. Enkelt! 

En tjejkompis berättar för dig om hur killen hon precis träffat aldrig ringt henne sedan deras första dejt och du svarar: ja men det kanske har hänt något, han kanske är sjuk, påkörd eller DÖD. Låter detta bekant?

Vi ska alltid hitta massa ursäkter för att man är rädd att inse sanning. Eller kanske så vill man inte såra sin bästa vän? Varför ska det vara så komplicerat att förstå att killen helt enkelt INTE ÄR INTRESSERAD? Han vill inte ha dig. That's it! Att stalka honom och hjärntvätta dig själv till att han gillar dig är inte rätt. Killar är väldigt enkla. Gillar de en tjej bjuder de ut henne på en dejt. Om han fortfarande är intresserad efter dejten så kommer han RINGA UPP. Ringer han inte upp så kan du radera hans nr från din telefon. Det låter hårt men sånt är livet. 

Vi tjejer tror att vi märker minsta detalj men vi har fel. Det vi märker hos en person är det vi själva vill märka. Om du gillar en kille så kommer du gå så djupt i vartenda ord han har sagt till dig som får dig att tro att han vill ha dig. 

Så snälla tjejer. Sluta vara komplicerade. Sluta hitta på massa ursäkter som får er att tro att han vill ha er. Är killen en skitstövel så sluta hunda efter honom. Sluta stalka honom. Han är helt enkelt inte intresserad!


Kommentarer
Postat av: j

håller med, hatar när brudar håller på sådär!!

2011-12-27 @ 21:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback