Röda läppar

Läppstift är den mest använda smink produkten. Rött läppstift har alltid varit populärt bland kvinnor och det ger väldigt mycket uppmärksamhet. Men det är svårt att tillämpa läppstiftet och det kan lätt se billigt, överdrivet och onaturligt. Den perfekta röda färgen gör dina ögon ljusare och ditt leende vitare.

Steg för Steg kommer jag att guida er till dem perfekta röda läpparna
STEG 1:
Se till att få bort allt fnas i läpparna och applicera ett mjukgörande lappbalsam.
Lägg på läpparna ett mycket tunt lager flytande foundation eller puder. Helst så ska man lägga flytande foundation eftersom det skyddar från att färgen rinner mellan kanterna och gör att färgen sitter länge på läpparna.

STEG 2:
Använd en läppenna som är så nära dina läppars färg som möjligt. Vässa den bra så att du får en skarp markering och resultatet blir en finare munform.

STEG 3:
Nu applicerar man läppstiftet helst med en läppenna och börjar i mitten och drar mot kanterna. Börja alltid med övre läppen och lägg ett tunt lager.

STEG 4:
Lägg en papperservett mot läpparna och tryck försiktigt. Gör om steg 3. Efter att ha gjort två lager så håller läppstiftet mer och du kan äta och dricka med det utan att det försvinner lika lätt.

Om du vill ha lite glans så är det bara och dutta lite transparent läppglans.
Bild: google



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback